A Twoja lista widać nie wiele ma wspólnego z rzeczywistością, bo proszę bardzo piszę posty i loguję się na forum dłuuuuuuugi czas - z powodzeniem. Ba, nigdy nie miałem z tym żadnych problemów i... nie przypominam sobie, żebym dostawał jakiegokolwiek bana w czasie, kiedy trochę "umilkłem". :wink:
A Twoja lista widać nie wiele ma wspólnego z rzeczywistością, bo proszę bardzo piszę posty i loguję się na forum dłuuuuuuugi czas - z powodzeniem. Ba, nigdy nie miałem z tym żadnych problemów i... nie przypominam sobie, żebym dostawał jakiegokolwiek bana w czasie, kiedy trochę "umilkłem". :wink:
Komuś tutaj sodówa do głowy uderza...
Uważaj bo jeszcze Cię teraz zbanuje za prawdę :mrgreen:
Twoje groźby czynią mnie miękkim niczym Tuska spotkanie ze związkowcami.
W każdym razie jestem tu i piszę bez żadnych oporów tudzież problemów z logowaniem pomimo "dożywotniego bana".
Tak ciężko zrozumieć, że może masz tam jakiś błąd?
Stary, poluzuj trochę gumkę od gaci, bo odkąd objąłeś moda masz w głowie łąkę. Żeby tylko łąkę, tam jeszcze króliki się pasą i pierdolą w najlepsze.
Weźcie sobie obaj na wstrzymanie.. Overseer widnieje na liście banów, bo chyba coś kiedyś było, że miał bana na dzień czy tydzień, czy może jakiś błąd był.. nie pamiętam, stare dzieje.. zresztą, co za różnica?
thooorn, Overseer - Panowie, za pozwoleniem, obaj zachowujecie się jak w piaskownicy. Po co ta napinka?
Overseer będzie grzeczny i nie będzie robił zadym, thooorn będzie go ignorował/nie traktował jak byłego spamer'a... i tyle.
Komentarz