Przesadzacie. Ja wyjeżdżam szóstego na cały tydzień, więc czy chcecie, czy nie i tak przez pewien czas z moderatorów na forum będzie tylko Thooorn.
Dokładnie, dajcie spokój.. dostrzegacie tylko jego porywczy charakter, a nie widzicie pracy w forum.. nawet jeśli często go ponosi to robi dla forum więcej niż Wy wszyscy, którzy tam strasznie narzekacie jaki to on fatalny i tylko bany rozdaje, a w mojej opinii jest dobrym moderatorem.
Przesadzacie. Ja wyjeżdżam szóstego na cały tydzień, więc czy chcecie, czy nie i tak przez pewien czas z moderatorów na forum będzie tylko Thooorn.
Nie bedzie tak zle ^^ Po prostu nie spamujmy, nie robmy OT i bedzie ok :3 Przyda sie nam troche dyscypliny xD
Edit: wlasnie, co z igim? Moze niedlugo beda wybory na moderatora gt.pl xD
A powinny być. Bo dotychczasowy sposób naboru jest jakiś szemrany i dziki.
Dlaczego tak uważasz? Myślę, że osoby są na odpowiednim miejscu i spełniają dobrze swoje zadanie i nie ma jakiejś wielkiej potrzeby na kolejnych modów póki co, a jeśli będzie to na pewno pojawi się odpowiednia osoba na tym miejscu.. niekoniecznie musi być to osoba lubiana czy też wyrażająca największe chęci.
Komentarz