Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Małe sprostowanie - nie z Cellem, a z Bojackiem - nastoletni Gohan walczył dwa razy na poziomie SSJ2, pierwszy raz z Cellem, ale wtedy miał uniform Picollo, za drugim razem z Bojackiem, właśnie wtedy miał uniform ojca
    1+1=10

Komentarz

Ja Sobie dzis Kupilem na Ebay Cala Serie " Wangan Midnight ", "Bokura Ga Ita". "Lucky Star" i " High School Of The Dead" ^^ Ojjj Bedzie Mega Ogladanie !!

Komentarz

TERMINATOR PRZYNAJMNIEJ ***** a nie bynajmniej, **********, jak można nie znać różnicy między tymi wyrazami które znaczą coś zupełnie innego. One tylko podobnie brzmią. Już **** z błędami ortograficznymi, ale jak słyszę jak ktoś używa słów których znaczenia nie zna, to mnie krew jasna zalewa.

ignac8: Bez przesady z tymi bluzgami.

Komentarz

Pieruny siarczyste łogniste pieruny!

Ignac- Ooo no tak, nie zwróciłem uwagi na to, masz racje Obrazek pochodzi z jednej z kinówek w której Gohan walczy z wspomnianym przez Ciebie Bojackiem.
          Imo wtedy Gohan jeszcze coś znaczył, później stanął w rozwoju przez zamiłowanie do nauki. A Mystic Gohan to już nie to samo. Szybko stracił znaczenie w załodze Z fighters

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            TERMINATOR PRZYNAJMNIEJ ***** a nie bynajmniej, **********, jak można nie znać różnicy między tymi wyrazami które znaczą coś zupełnie innego. One tylko podobnie brzmią. Już **** z błędami ortograficznymi, ale jak słyszę jak ktoś używa słów których znaczenia nie zna, to mnie krew jasna zalewa.

ignac8: Bez przesady z tymi bluzgami.
            No chyba można się pomylić jak normalny człowiek Nie jestem nieomylną maszyną i nieraz zdarza mi się pomylić te dwa słowa czy inne.Znaczenie ich bardzo dobrze znam i wiem,że mają całkiem inny przekaz :wink:

Komentarz

Mystic Gohan akurat był dobry - szkoda tylko, że walczył tak tylko dwa razy i znowu zaprzepaścił trening :/
              1+1=10

Komentarz

Gohan to cipka, tatusiowa przylepka i mamin synuś. Miał 2 epizody bo to przecież syn głównego bohatera i najpotężniejszej postaci w uniwersum dbz. Wiele innych postaci było ciekawszych chociażby Future Trunks. Bo ten z Gt to miękka szyjka.

Komentarz

Ciekawe co się z nim stało? Bo w końcu później powinni przylecieć na ziemie Babidi i spółka, a wątpię, żeby dał sobie rade z Daburą, nie mówiąc już o Buubuu.
                  1+1=10

Komentarz

Future Trunks został chyba z tego co pamiętał odesłany przez Bulmę do przyszłości. Dabura to kasztan, kozaczył bo zamieniał w kamienne posągi, tak samo lękliwy Babidi. Ale Bubu to już skurczybyl jakich mało Niestety jego reinkarnacja w postaci Ububa nie była już tak potężna.

Komentarz

No tak, ale w jego przyszłości i tak już kokon był na planecie. A Uub po fuzji z Good Buu miał moc Kid Buu, poza regeneracją.
                      1+1=10

Komentarz

Do powyższej rozmowy:
                        http://www.youtube.com/watch?v=Q_X-Gl3N1ac

Komentarz

ehh, ci polscy kierowcy :/
                          jedziemy sobie spokojnie z wroclawia, az tu nagle sie Golf III wylania zza autobusu ( jechal na przeciwnym pasie). Jedzie z nami perfidnie na czolowe. Jest okolo 300m przed nami. Mowie tacie zeby polowa auta na pobocze zjechal. Kierowca autobusu zrobil to samo. Golf ledwo sie zmiescil. Gdyby nie kierowca autobusu pewnie bysmy sie rozje*ali. Ale najlepsze jest to , ze vectra ktora jechala za nami po zobaczeniu tego zdarzenia zawrocila, kogut na dach, i ruszyla w pogon za kamikadze ^^

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                            No tak, ale w jego przyszłości i tak już kokon był na planecie. A Uub po fuzji z Good Buu miał moc Kid Buu, poza regeneracją.
                            OMG ROTFL LOL i STR8 na dokładkę :mrgreen:

Zamieszczone przez Naruciak14
                            jedziemy sobie spokojnie z wroclawia, az tu nagle sie Golf III wylania zza autobusu ( jechal na przeciwnym pasie). Jedzie z nami perfidnie na czolowe. Jest okolo 300m przed nami. Mowie tacie zeby polowa auta na pobocze zjechal. Kierowca autobusu zrobil to samo. Golf ledwo sie zmiescil. Gdyby nie kierowca autobusu pewnie bysmy sie rozje*ali. Ale najlepsze jest to , ze vectra ktora jechala za nami po zobaczeniu tego zdarzenia zawrocila, kogut na dach, i ruszyla w pogon za kamikadze ^^
                            Chętnie bym mu łeb odstrzelił 12tką z uśmiechem na twarzy :wink: Nie pytałbym nawet o powód czy jego zdanie...

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14

Spizgać takiego kozaka to malo!

Najlepsze są kozaki w BMW Jednego już kulturalnie pobiłem Bo na światłach uprzejmie go zjebałem więc kozak wyszedł i chciał mi uprzejmie wytłumaczyć jaki on jest śliny
                              Poszła jedna, druga bomba i kolesiowi cif z nosa poszedł

Wszyscy którzy mają coś w swoim samochodzie ulepszone to myślą że cała droga jest dla nich i uwagi takim nie można zwrócić
                              Aha jade w swojej bumie i niech mi wypieprzają z przed wozu bom się bujam po mieście i moje zajebiste głośniczki dają do pieca wyrwie wszystkie świnie w mieście

A jedziesz przed takim h****em na skuterze to tym bardziej musisz szmacie się usunąć a jak nie to cię zepchnie na chodnik.
                              Miałem taką sytuację więc nie wytrzymałem w dodatku wiozłem swoją mamę a huj chamsko pojechał z boku bo musiał pierwszy stać na światłach.
                              Jak mi już drogę zajechał to se momentalnie zahamował a ja gdy bym jechał troche szybciej bym nie wyhamował i musiał bym albo na chodnik wjeżdżać albo na środek jezdni.
                              Chciałem zrobić z nim tak jak w San Andreas CJ ludzi z wozu wywalał (Otwieram drzwi bomba w pysk za kłaki bum o kierownicę i wylot z auta) ale nie musiałem bo iż kozaczek sam sie pofatygował po małej wymianie kurwami

Komentarz

Golf to synonim biedy umysłowej i polactwa.
                                narancs alternativa

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X