Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Angello akurat miałeś szczęście bo u mnie na osiedlu to tacy nastolatkowie chodzą na treningi sztuk walki i w chuligance Areczki są to byś sobie za chuja z nimi nie poradził

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
      Angello współczuję przygód
      Nie musisz mi współczuć, bo tresowanie takich JP sprawia mi ogromną przyjemność
      największym upokorzeniem dla nich jest to jak złapiesz go za ucho albo w najgorszym przypadku siekniesz go z liścia i mu powiesz, ze na strzał z pięści to zasługują tylko faceci a nie dziewczyny jak on

Zamieszczone przez szymoniec
      ja to po alkoholu jestem niespotykanie spokojny człowiek.
      Ja też

Zamieszczone przez janki96
      Angello akurat miałeś szczęście bo u mnie na osiedlu to tacy nastolatkowie chodzą na treningi sztuk walki i w chuligance Areczki są to byś sobie za chuja z nimi nie poradził
      A skad wiesz co potrafi facet w moim wieku i czy przypadkiem większość życie nie spędził trenując sztuki walki
      Ja akurat zaliczam się do tych co wpie*dol dostali i potrafią dobrze dopie*dolić innym. Na ulicy też wiem jak się zachować Kilkanaćie lat na sali treningowej czegoś mnie nauczyło. Nie wspomnę też czego nauczyłem się poza salą treningową

Komentarz

Zamieszczone przez janki96

Grozisz mu?
        I nie klnij, to przykre jak dzieci przeklinajÄ….

Ale to dobrze, że Angello, mimo faktu, iż raczej zawyża średnią wieku na forum () nie należy do osób które w takiej sytuacji opuszczają wzrok i udają, że ich nie ma. Bycie biernym daje poczucie bezkarności, wręcz odwagę do ostrzejszych zagrań.

BTW, ja się jakoś w takim miejscu czasie i środowisku wychowałem, że nigdy nie miałem problemów z okolicznymi dresami. Chociaż może to przez to, że większość z nich pamiętam z podstawówki, a swoich nie ruszają :wink:

Komentarz

U nas jest sÄ… dwie zasady:
          1) Ludzi których się zna się dobrze się nie rusza czyli nawet jak są sprzeczki to kończy się ciszą i odejściem a potem nie wchodzenie sobie w eter.
          2) To właśnie ta wspomniana wcześniej czyli nikogo przy dziewczynie czy dziecku się nie rusza.

Była sytuacja gdzie chłopaki się naćpali (te dresiki okoliczne) i zrobili burde w autobusie dosyć głośno o tym było i od tamtej pory jest bardzo ale to bardzo spokojnie gorzej gdy się opuści moją okolicę i pojedzie chociażby na Targówek, do Marek czy nawet na Pragę tam się już można wieczorami trochę wystraszyć.

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
            Ale to dobrze, że Angello, mimo faktu, iż raczej zawyża średnią wieku na forum () nie należy do osób które w takiej sytuacji opuszczają wzrok i udają, że ich nie ma.
            Średnią inteligencji również.

Zamieszczone przez TomakBanan
            Bycie biernym daje poczucie bezkarności, wręcz odwagę do ostrzejszych zagrań.
            Niestety .

Komentarz

U mnie w miescie jest nie za fajnie, bo sa cyganie...
              Raz sobie stoje z kumplem, gadamy o dziewczynach, i podchodzi takich trzech cyganow po 6-8 lat i z takim tekstem:
              - co ty sie tak na mnie patrzysz podobam ci sie, no co ku*wa chcesz wpie*dol? ( gdzie mysmy sie na nich nawet nie popatrzyli)
              - sorry, but i don't understand what do you talking to me ^^
              - ... dobra ku*wa idziemy
              Pewnie nawet nie zrozumieli po jakim jezyku do nich mowilem :wink:
              W moim towarzystwie panuje kultura, i do doroslych nawet dzien dobry mowimy, a nie o fajnki zebramy :wink: Tak samo nie pije, nie pale, nie biore narkotykow itp.
              Kolezanki ( w tym moja Klaudia :mrgreen: :mrgreen: ) tez sa kulturalne. Nie klna, ani nic z tych rzeczy. Dresow JP unikam lepiej, dla wlasnego bezpieczenstwa.
              Zamieszczone przez SebastianVanMarx
              glupi przyklad: Przez takich pseudo JP-ekow siedze od 2 miesiecy na wozku i nie wiadomo czy kiedykolwiek z niego zejde....
              ehhhh obys z niego zszedl.

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
                nie pije, nie pale, nie biore narkotykow itp.
                JesteÅ› emo?
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie. Jestem po prostu normalny :wink:

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=4M3AHQqT53U nawiązałem do tego :mrgreen:
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

aaaaaa. Widzialem to. Za mocne :mrgreen:

Komentarz

Mnie najbardziej wnerwia jak koledzy chcą żeby z nimi szedł na solówę.Nigdy się nie biłem i nie chcę.Raz się tylko skończyło że kolega jednego kopa oberwał i leżał przez minutę na ziemii.Karate trenuję od 3 lat i koledzy ciągle chcą żeby im coś pokazał. :mrgreen:
                        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Tak czytam i się zastanawiam, jaki kaliber gnata i pozwolenie nań sobie załatwić, gdy teraz od października idę na studia...

Gliwice, a mieszkanie u dziadków w Katowicach-Szopienicach. Chyba nienajspokojniejsza okolica.

Dotychczas był spokój, ale Istebna, Cieszyn (gdzie trzy lata mieszkałem i uczęszczałem do LO) to oazy spokoju przy Waszych miastach. A nie ukrywam, że z moim 1,72 wzrostu i 60kg wagi to mogę co najwyżej szybko spier...dzielać. A jak wiemy "nec Hercules contra plures".

Komentarz

Kuzyn też studiuje w Gliwicach. Wydział Górnictwa i Geologii . A Ty na jaki się wybierasz?
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Wydział Automatyki, Elektroniki i Informatyki, kierunek Informatyka.

Jak przyjmą po tej farsie, którą nazwano "Maturą rozszerzoną z matematyki", z zadaniami tak niestandardowymi i udziwnionymi, że ja - syn matematyczki, który pod jej kierunkiem od dwóch lat wykonywał setki godzin dodatkowe zadania, rozwiązywał tony arkuszy etc. - napisałem ją na maks. 55%.
                              Żeby nie było - próbne robiłem na minimum 80%, głąbem też nie jestem z tego przedmiotu, mimo że mam duszę humanisty. :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                                Zamieszczone przez Naruciak14
                                nie pije, nie pale, nie biore narkotykow itp.
                                JesteÅ› emo?
                                Nie widzÄ™ zwiÄ…zku

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X