Tak sobie zobaczyłem tematy turniejów w GT1 i GT2 i widzę, że frekwa jest bardzo słaba, to jest efekt właśnie ostatnich dni szkolnych kiedy to walczycie o lepsze oceny na świadectwie.
Odczekajcie do 25 czerwca max potem zakładajcie turnieje i mam nadzieję, że obecność graczy się zwiększy.
Tak sobie zobaczyłem tematy turniejów w GT1 i GT2 i widzę, że frekwa jest bardzo słaba, to jest efekt właśnie ostatnich dni szkolnych kiedy to walczycie o lepsze oceny na świadectwie.
Odczekajcie do 25 czerwca max potem zakładajcie turnieje i mam nadzieję, że obecność graczy się zwiększy.
Liczba graczy się nie zwiększy. Przynajmniej się tego nie spodziewam. Już w poprzednich latach ciągle była mowa w stylu "w wakacje będzie czas, to przyjdzie więcej uczestników". Przychodziły wakacje, a z wakacjami gadki "wszyscy w rozjazdach, poczekajmy do końca wakacji". To jest błędne koło.
Czy szkoła, czy wakacje, do jednego turnieju przychodzi 10 userów, a do kilku(nastu) kolejnych tylko trzech. Możliwe, że w GT2 Weekly Race Series (jeśli będzie w tym roku druga edycja) przyciągnie przynajmniej do kilku eventów sporo uczestników.
Komentarz