Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Wiem, miałem 1mb wersje na Se. Nawet fajnie się grało, trochę trudniejsza niż asphalt ale mimo to bajecznie fantastyczna, nic wspólnego z realiami. Nawet osiągi aut nie robią wielkiej różnicy. Zabawa zaczyna się w Hd ale to już chyba tylko na androidzie.

Komentarz

Wiem, bo gralem na xperii kolegi.

Komentarz

W javie nie licz na jakąś normalną grę wyścigową. Jedyne jakie przykuły mnie na dłuższą chwilę to Project Gotham Racing na Symbiana i Asphalt 3 i 4 na Nagage 2.0.

Komentarz

Project Ghotam Racing mam na jave w 3d. Bardzo fajnie sie gra. Duzy realizm.

Komentarz

Nie nie, realizmu to tam niema. Ale chociaż trzeba hamować a to w grach na komórki zdarza się żadko. Zawsze preferowałem gry Gameloftu ale bardzo się zepsuły. Ferrari evolution Gt Hd na symbiana wydaje się ok, ale kuleje animacja i trochę fizyka.

Komentarz

Angry Birds! :mrgreen:

Komentarz

Gralem. Bardzo fajna gierka.
                Play Arcade Games on Game Karma online! Most popular Arcade Games are waiting for you for free!

Dla tych co jeszcze nie grali ^^

Komentarz

Najciekwsza gierka na komórkę to X Construtions ,ale chyba tylko na androida
                  GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                  Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Te GT Racing Academy miałem na Avili, ale przyjemność z gry praktycznie równa zeru, przycinała się mocno. Gra wydaje się jednak być ok.
                    Mnie w sumie żadna gra na telefonie niem wciągnęła... Jedynie za czasów Motoroli Mpx200 grało się sporo - emulator Nesa na którym gry śmigały bardzo dobrze i świetne Worms World Party na niejednej lekcji w gimnazjum
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Emulator nesa troche mi sie nie podoba, za to polecam MeBoy'a. Tak, gram w pokemony jak mi sie nudzi :wink:

Komentarz

Na Meboyu zjadłem zęby, sam wrzucałem sobie romy w niego. Przeszedłem w nim Pokemony Red, Crystal i kilka innych gierek. Dobrze się gra ale wada taka że tele na sofcie są słabe. Do jakiejkolwiek emulacji polecam Nokię z S60v3, radzi sobie z Gbc, gba, nes, snes, sega genesis i kilka innych

Komentarz

Pocieszę Was, jutro jadę na wycieczkę i do wtorku mnie nie będzie.

Komentarz

Znacie może jakieś wyścigi na PC lub PS2 ,najlepiej realistyczne gdzie w stawce może być co najmniej 20 przeciwników.
                            Szkoda że w GT4 jest tylko 6 aut na torze.Dla mnie to poważna wada

Komentarz

Nascar 09, Toca Race Driver 3, Race driver grid.

Komentarz

NASCAR odpada bo nie lubię.
                                Toca-miałem 2,gra super ale płytkę zgubiłem i ciągle płaczę,mogłaby być.
                                Grid-popatrze w necie,zastanowie się

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X