W Gridzie troche dziwna fizyka jazdy jest. Ale jest wyscig 24h ktory trwa 24 minuty ^^ Bardzo ciekawie sie jedzie, szczegolnie w nocy.
Ja tam na fizykę jazdy w GRID'zie, na wyłączonych asystach, manualu, jadąc na DF GT na poziomie trudności Ninja, z widokiem z kokpitu i wyłączonymi HUD'em (wszystko oprócz obrotomierza) nie narzekałem :mrgreen:
Skyline, Mount Haruna i Midnight Touge... czego chcieć więcej?
Co do Le Mans w GRID'zie... zawsze można dać w Single Player długość wyścigu: 24h. I macie "prawdziwe" Le Mans z cyklem dnia i nocy... tylko przeciwników nie tak wielu, choć podzieleni są na klasy :mrgreen:
Co do Le Mans w GRID'zie... zawsze można dać w Single Player długość wyścigu: 24h. I macie "prawdziwe" Le Mans z cyklem dnia i nocy... tylko przeciwników nie tak wielu, choć podzieleni są na klasy :mrgreen:
Szkoda że nie ma pit-stopów ze zmianami opon i tankowaniem :wink: .
Szkoda że nie ma pit-stopów ze zmianami opon i tankowaniem :wink: .[/quote:3jnbz4ya]
Chłopaki, umieram... W czwartek rano obudziłem się z lekkim bólem obok kostki w prawej stopie, poszedłem do szkoły, wróciłem i przez cały dzień ból się nasilał tak, że w nocy z czw na pt nie spałem nawet godziny. Teraz chodze o kulach, byłem na prześwietleniu i nic nie wyszło. Wczoraj też byłem w szpitalu i także nikt nie wie co mi jest... Do tego dochodzi gorączka 38 stopni... Naszczęście po lekarstwach nie boli to tak bardzo, ale gdy leki nie działają to pomaga mi tylko trzymanie nogi w górze...
Jutro jade na morfologiÄ™, zobaczymy co wyjdzie...
Komentarz