Witam wszystkich Mialem nadzieje na popisanie sobie w dziale GT3 ale widze, ze niezbyt tam ruchu hehe No nic, trzeba w koncu kupic te GT5, bo juz nie moge wytrzymac doslownie
Powie mi ktos mniej wiecej jakie zmiany zaszly w GT5 w porownaniu do GT4? Chodzi mi o te najbardziej konkretne. I jak wypada ogolnie? Bo czytalem duzo opinii i niestety w wiekszosci to byly opinie negatywne (nie liczac tych od fanow Forzy ). Oczywiscie nie zmienia to faktu, ze i tak kupie GT5, bo to w koncu Gran Turismo Czekam tylko na zastrzyk gotowki, bo u mnie to kosztuje w sklepie 70€ W sumie kosztowalo kilka miesiecy temu, ale watpie zeby cos potanialo.
Hehehe pokazywalem przed chwila ojcu na Google Grafika zdjecia z GT5. Doslownie co kazde zdjecie reakcja byla nastepujaca: "ja cie pie***le..." i krecenie glowa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Powie mi ktos mniej wiecej jakie zmiany zaszly w GT5 w porownaniu do GT4? Chodzi mi o te najbardziej konkretne. I jak wypada ogolnie? Bo czytalem duzo opinii i niestety w wiekszosci to byly opinie negatywne (nie liczac tych od fanow Forzy ). Oczywiscie nie zmienia to faktu, ze i tak kupie GT5, bo to w koncu Gran Turismo Czekam tylko na zastrzyk gotowki, bo u mnie to kosztuje w sklepie 70€ W sumie kosztowalo kilka miesiecy temu, ale watpie zeby cos potanialo.
GT5 jest znacznie krótsze, ale w moim odczuciu trudniejsze, poprzez iwiększą ilość rywali, niektóre licencje i zadania specjalne potrafią wnerwić i kosztują wiele nerwów, w długodystansowych wyścigach nie możemy się asekurować B-Specem, który nota bene jest całkiem osobnym trybem, bardziej rozbudowanym i o wiele ciekawszym niż w GT4. Cieszą zawody sezonowe które są dodawane via sieć. Tryb Photo Mode to Mistrzostwo świata, cieszy możliwość dodawania włąsnych kawałków do gry, ustawki online ze znajomymi, nawet głupie 'Muzeum" gdzie za każdym logowaniem dostajemy kilka zdjęć z historią motoryzacji i notatkami na ten temat, możliwość przemalowania aut. Trzy największe minusy tej gry to:
-tylko 222 samochody w wersji premium (widok ze środka, możliwość dokupowania felg, w niektórych Racing modification) a reszta to podretuszowana standardy z GT4
-wkurzające niedoróbki graficzne (ząbki na krawędziach aut w deszczu i dymie)
-brak zapisu długodystansowych wyścigów w trakcie ich trwania, są plotki o patchu który to zmieni ale jakoś ani widu, ani słychu.
Komentarz