Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Po obozie,było ZAJEBIŚCIE :mrgreen:
    Najlepszy był młody który biegł na zbiórkę i przez samym trenerem na ryj się wyglebił i powiedział "już jestem".A trener już najlepszy "Tą scenę zostawmy bez komentarza" xD
    Dobry był też jakiś mały chłopiec, który grał z mamą w cymbergaja(air hockey).Mama poszła, a gra toczyła się dalej.Sam sobie wbił jak chciał punkta zdobyć
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Everybody look whose back:
      memberlist.php?mode=viewprofile&u=7

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
        BTW: Przed chwila wlasnie ogladalem tez wiadomosci. W Parlamencie Europejskim chca pokazac "zajebistosc" Polski przez dojrzale truskawki i jak ktos tam wspomnial "szkoda, ze jeszcze jablek nie ma" hahaha Co za ku*ewski, zaklamany rzad. Autentycznie - jak widze morde tuska albo komorowskiego (male litery zamierzone), to mam ochote isc do kibla puscic spawa. Chociaz w sume... Co ja gadam... Przeciez wybawiciel Donald uratowal Polske od smiercionosnego zla jakim byly Dopalacze Ciekawe tylko ile grubszych afer dzieki temu zostalo pod dywanem...
        Jesteś kolejną ofiarą komercyjnej telewizji, która robi ludziom wodę z mózgu.

Jak Polska dostanie tak po dupie jak Grecja, albo i bardziej, to dopiero wtedy moze sie cos ruszy.
        Bardzo małe szanse, by grecka tragedia powtórzyła się w Polsce. To kompletnie dwa inne światy. I to my jesteśmy tym "lepszym" gospodarczo.

Komentarz

BTW: Przed chwila wlasnie ogladalem tez wiadomosci. W Parlamencie Europejskim chca pokazac "zajebistosc" Polski przez dojrzale truskawki i jak ktos tam wspomnial "szkoda, ze jeszcze jablek nie ma" hahaha :mrgreen: Co za ku*ewski, zaklamany rzad. Autentycznie - jak widze morde tuska albo komorowskiego (male litery zamierzone), to mam ochote isc do kibla puscic spawa. Chociaz w sume... Co ja gadam... Przeciez wybawiciel Donald uratowal Polske od smiercionosnego zla jakim byly Dopalacze :mrgreen: Ciekawe tylko ile grubszych afer dzieki temu zostalo pod dywanem...
          I znowu... "kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień, a kto zna inny, sensowniejszy rząd, niechaj podniesie wysoko w górę swą dłoń"... Platforma to mniejsze zło. I nie, nie próbujcie argumentacji "bo ludzie to ciemnota". Nawet jeśli lud to ciemnota, to on swoimi wyborami wpływa na to, kto rządzi, więc żadne Korwiny nie przejdą. Zresztą, te "Korwiny" i tak nie mają ŻADNEGO zaplecza politycznego, i głosowanie na nich - to głos stracony.

Komentarz

Trzeba stąd uciekać i to jak najszybciej, bo nie ma szans na to, żeby coś się w tym burdelu zmieniło.
            narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
              Widziałem ostatnio. I sam się ździwiłem jaki dinozaur tu zawędrował. Pewnie tylko przelotem, a szkoda.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                Trzeba stąd uciekać i to jak najszybciej, bo nie ma szans na to, żeby coś się w tym burdelu zmieniło.
                Gdzie indziej umrzesz z nudy i braku narzekania.

Komentarz

Owszem można złożyć rząd inny o ile te same mordy które są od 20 paru lat przy korycie się od niego oderwą.

Zresztą, te "Korwiny" i tak nie mają ŻADNEGO zaplecza politycznego, i głosowanie na nich - to głos stracony.
                  Dzięki takiemu podejściu za 12 lat gdy platforma zmieni nazwę na ruch poparcia rudego i wystartuje w wyborach to znów wygra. To już lepiej oddać nieważny głos niż głosować na PIS czy PO bo to nic nie zmieni.

Ja osobiście mam dosyć tej medialnej nagonki i tego całego PR. Sram na to wszystko na te wszystkie rządy i jak patrzę na ludzi którzy zachowują się jak stado baranów i dojnych krów jednocześnie to chce mi się rzygać. Zamiast brać się w garść i walczyć o swoje to każdy woli usiąść na tyłku i jojczeć jak to źle. To samo na FB jak tak to każdy by swoją córę nazwał Platforma a jak Hanka w Warszawie dowaliła ceny biletów i pieniądze z tych podwyżek miały pójść na premie dla urzędali to mało co sie nie zesrali. Co wynikło? 10 akcji na Facebooku... Szkoda mi tego ucieśnionego kraju ale jak tak dalej pójdzie to naprawdę trzeba będzie spierniczać.

Komentarz

Po ciężkiej całodniowej sesji treningowej.

Jeszcze parlament na forum

Komentarz

Po ciężkiej całodniowej sesji treningowej.

hihi xD

Komentarz

My body is ready. Prepare the anus!

Komentarz

Jestem mokry po treningu w Level0. Na koniec wygrana krótkim, treningowym wyścigu po długiej walce :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                            Jestem mokry

Komentarz

Nie ma Ji to innych atakujesz? Już Ci nie wystarcza? :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                Zamieszczone przez Piotr
                                Everybody look whose back:
                                memberlist.php?mode=viewprofile&u=7

Widziałem ostatnio. I sam się ździwiłem jaki dinozaur tu zawędrował. Pewnie tylko przelotem, a szkoda.
                                Raczej nie. Dzis kupil PS3 i GT5, a jutro telewizor nowy bedzie mial. DJ Brabus wraca do nas.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X