Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Oj, weźcie się od tej ekipy rządzącej odpier...dolcie, to się już nudne robi... kto potrafi(łby) lepiej, niech pierwszy rzuci kamień..
    Każdy rząd byłby lepszy gdyby nie był przy korycie od 20 lat. Każdy premier byłby lepszy od wielkiego patrioty który pod przykrywką wielkiej polityki jest pachołkiem Ruskich. Jak to było gdy w Warszawie podczas wizyty delegacji Węgier miała być odsłonięta tablica symbolizująca polsko-węgierską przyjaźń w ostatniej chwili chcieli się wycofać bo jak powiedział rzecznik rządu "Mogło być to źle rozumiane przez Rosję" dopiero jak attache Węgierski zagroził iż tą kompromitację nagłośni tablicę odsłonięto. Nazwiesz to rządem? Wstyd i hańba... Ostatnią prawdziwą głową państwa był Piłsudzki i mówcie co chcecie ale Tusk jest dla mnie marionetką i pacanem tyle w temacie.

Komentarz

Odwieczna ułańska fantazja Polaczka i machanie szabelką na większych od siebie. Europa musi się liczyć ze zdaniem Putina, ba, Stany Zjednoczone, a Ty tu pieprzysz od rzeczy jakby Polska była mocarstwem wszechświata Klękajcie, bo jam Polak wam karzę! G*wno prawda!

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Odwieczna ułańska fantazja Polaczka i machanie szabelką na większych od siebie. Europa musi się liczyć ze zdaniem Putina, ba, Stany Zjednoczone, a Ty tu pieprzysz od rzeczy jakby Polska była mocarstwem wszechświata Klękajcie, bo jam Polak wam karzę! G*wno prawda!
        Popadasz w skrajność.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
          Popadasz w skrajność.
          Ja je*ie..

Tu się nic nie zmienia z biegiem czasu..

Elo !! :mrgreen:

Komentarz

No proste lepiej przytakiwać im na każdym kroku i niech nas dymają wszędzie i plują nam w twarz. Polskie owocki be ale większe pieniążki za dostawy gazu już cacy a co najśmieszniejsze rząd się na to dobrowolnie zgodził. Ale nie to jest Putin... Można udawać że problemu nie ma spoko ciekawe jak to się rozwinie dalej.

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
              No proste lepiej przytakiwać im na każdym kroku i niech nas dymają wszędzie i plują nam w twarz. Polskie owocki be ale większe pieniążki za dostawy gazu już cacy a co najśmieszniejsze rząd się na to dobrowolnie zgodził. Ale nie to jest Putin... Można udawać że problemu nie ma spoko ciekawe jak to się rozwinie dalej.
              A niby Rosja to jest mocarstwo Heheh może kiedyś była Ale teraz nie ma się co oszukiwać ,że oni coś niby mogą zrobić.Jedynie politycznie coś tam Putinek za pomocą szmacianej laleczki Miedwiediewa zadziała z tym gazem i zakichanymi relacjami.Wszyscy za ruskami trzęsą porami tylko nie zachodnie kraje.Ale co tam przecież Rosja to nasz serdeczny brat,w żyłach płynie ta sama słowiańska krew ...

A jeśli chodzi o gaz,to podobno na nim siedzimy i jest go w piździec i jeszcze trochę.Ale,że tusk wszystko wysprzedaje na lewo i prawo.Tak gaz w ręce amerykańców chce oddać .

Powracając do Rusków to mam ich w dupie głęboko.Ale jak "kitajce" się rozpanoszą w świat,to nie będzie ciekawie i wtedy Putinek (jeśli oczywiście dożyje) będzie mógł zwijać manatki.Cały czas się prężnie rozwijają ekonomicznie jak i militarnie (największa armia na świecie).A chińczyk pracujący za miskę ryżu jest już legendą.

Komentarz

A wiecie o tym ,że [to tak dla ciekawostki] jak ktoś czytał lektury nierosyjskie to trafiał do łagrów nawet na 10-15 lat.

Niestety my możemy tylko Rosjanom pomachać paluszkiem "oj oj oj!" i to tyle.

- - -

P.S. - nowe fotki > KLIK!, w końcu po bardzo długim czasie.
                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

No wlasnie, Rosja to mocarstwo? Rosja jest postrzegana jako wielce potezna tylko przez kwestie, o ktorych sie mowi. A nie mowi sie o tym, ze w Rosji do dzis ludzie zamarzaja we wlasnych domach i jest takie kulturowe zacofanie, ze jedza obiady z jednej miski Po drugie kto wierzy w ta cala przyjazn polsko-rosyjska? W jakies wielkie pojednanie? Jak o tym slysze to mam ochote parsknac smiechem. Polak i Rusek przyjacielem? Hahaha Juz nie raz pokazali za co nas maja, pokazali to tak doslownie, ze tym bardziej chce mi sie z tej calej przyjazni smiac.

Zamieszczone przez TERMINATOR
                  (największa armia na świecie)
                  Co innego jest ilosc, co innego jest tez jakosc. Nie neguje rosyjskiej armii, bo wyszkolenie ich zolnierzy stoi na dosc wysokim poziomie, duzo wyzszym niz amerykanskich ciot, ktore bez swojego zajebistego sprzetu byliby nikim, aczkolwiek i nie na jakos bardzo wysokim. Pokazal to miedzy innymi super hiper wyjebany w kosmos Spetsnaz przy akcji w Bieslanie czy w tym calym teatrze, nie pamietam gdzie. Wiem, ze tylko ludzi przez nich naginelo. Ale tez nie mozna tego tak gloryfikowac, bo z wielkim zapleczem pordzewialych T34, a i nawet T72 czy przestarzalych MIGow wiele Ameryce by nie byli w stanie zrobic Wrecz przeciwnie, twierdze, ze rozpieprzenie Rosji przez Ameryke to byla by tylko i wylacznie kwestia czasu. Gdybym jednak juz mial isc na wojne i mial do wyboru AKMSa i M4, to bez najmniejszego zastanowienia wybralbym tego pierwszego. I gdyby nie dzialania wielce patriotycznego PO, to dzis nasza, polska armia stala by w czolowce Europy. Sprzet bysmy mieli calkiem dobry, a wyszkolenia do dzisiaj Amerykanie moga nam pozazdroscic.

Komentarz

Mają więcej pochowanych głowic jądrowych niż Ty włosów.

Komentarz

A Ameryka nie ma, ta? :mrgreen:

Komentarz

sorki że przerywam ekscytującą dyskusje na temat "przyjaźni" polsko-ruskiej ale mam problem.

Gram sobie w The Elder Scrollsaggerfall [tak wiem staroć ale to tylko mi pójdzie oprócz FO i FO2] i wychodze z pierwszego
                        lochu i wogóle nie wiem co zrobić jak zdoyć Questy i tak dalej. Latałem Po CAŁYM Królestwie [Sic !] i żaden npc któego spotkałem nie dał mi questa. Czy jest ktoś na tym forum kto kiedyś grał w daggerfalla i może mi pomóc ??

Pozdrawiam Kamcio

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
                          Sprzet bysmy mieli calkiem dobry, a wyszkolenia do dzisiaj Amerykanie moga nam pozazdroscic.

Nie rozumiem, czego mogą nam pozazdrościć? Chyba tylko GROM-u, który zresztą nie powstał by bez ich pomocy.

Komentarz

Po dzisiejszym powrocie z Krynicy Morskiej, co raz bardziej potwierdzam wiadomości pt "Polacy nie umieją jeździć" czy "Jeździmy najgorzej w całej EU". To co ludzie robią za kierownicą jest przerażające. Przykład? Jedzie sznur samochodów, cały czas jakieś skrzyżowania, przejścia itp. i wyprzedza wszystkich srebrny Mercedes Klasy E, nie żadne AMG... Potem po około 10km, patrze, że ten Mercedes stoi na poboczu. Starszy ojciec, z 2 małych dzieci. Potem znów dogonił nas i wyprzedzał na 3.

Albo jadą nastolatkowie (18-19 lat) Golfem III i non-stop wyprzedzanie, kurde - jak można tak jeździć? - nie upewnić się, czy nic nie jeździe, czy chodźby rozejrzeć się po okolicy, czy idą może tam ludzie.

Komentarz

Widać, że niektórym mózg wyjechał na wakacje.
                              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                                Albo jadą nastolatkowie (18-19 lat) Golfem III i non-stop wyprzedzanie, kurde - jak można tak jeździć? - nie upewnić się, czy nic nie jeździe, czy chodźby rozejrzeć się po okolicy, czy idą może tam ludzie.
                                Sam mialem "przyjemnosc" przejechac sie z kolesiem jego Golfem III. Wyprzedzanie na trzeciego, hamowanie na trzy metry przed zderzakami, gdzie hamulce byly takie zajebiste, ze lepiej by silnikiem zahamowal. Aha, no i 1.9 Diesel wolnossacy 65KM, nie musze chyba wspominac jak to sie zbieralo. Ostatni raz z nim wsiadlem jak jechalismy, najpierw zaczelo cos z tylu strasznie strzelac, az w koncu polecial w pizdu caly beben z tylnym kolem gdzies w trawe :mrgreen: Ogolnie to jak go kupil, to sie czlowiek mial ochote spuscic, w tak pieknym stanie trojki jeszcze nie widzialem. Po miesiacu czlowiek mial ochote sie przezegnac... Ten samochod non stop, na kazdym biegu byl pilowany do odciecia, zeby to jeszcze bylo w co cisnac, a to ZERO buta mialo, nic, kompletny mul A typ taki pojebany, ze go ponoc do 180km/h rozpedzil, ale cos mi sie nie chce w to wierzyc... Teraz kupil Golfa IV w dieslu 115KM, az sie boje pomyslec co ten samochod musi przezywac...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X