Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Sqad
    Ja w pracy jeżdże 1,9 tdi, spalanie w mieście nie schodzi mi poniżej 8 litrów
    Ale jaki to samochód jest? Bo w takiej np. Skodzie Fabii z tym silnikiem można do 5 litrów zejść, a Sharan z 1,9 TDI to ponad 8 osiąga ale średniego spalania

Komentarz

Caddy osobowy z 2010 roku

Komentarz

100lat Roodolf!

Komentarz

Biały Nissan GT-R na legnickiej obwodnicy. Szybkie bydle.

Komentarz

Widziałem na żywo GT-R'a. Kompletnie nie rozumiem fascynacji tym autem. Fakt, jest szybki, dopracowany i takie tam. Ale ten wygląd niemieckiego bunkra do mnie w ogóle nie przemawia. Zero emocji, wygląda lepiej na zdjęciach niż w rzeczywistości. Już 300ZX robił na mnie większe wrażenie.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              Widziałem na żywo GT-R'a. Kompletnie nie rozumiem fascynacji tym autem.
              Tez widziałem GT-R kilkakrotnie w różnych kolorach i mnie to auto przyprawia o chęć zaje*ania go właścicielowi, bo bardzo mi się podobają

Ja dla odmiany nie szczerzę się na widok Porsche aczkolwiek uważam je za wspaniałe auto pod każdym względem oprócz wyglądu. Jedynie wersje wyścigowe cieszą moje oczy swoim wyglądem

Komentarz

Fuck im so high.

Komentarz

Ja jeździłem nawet za kółkiem R33 500hp plus podtlenek,.... kolega sobie do driftu przywiózł z anglii,... auto jest dzikie.

Co do GT-R to wiem gdzie w Wawie jeden regularnie parkuje (pod siedzibą VTG :mrgreen: ) i jeszcze kilka innych widziałem.

Komentarz

Taka uliczka obok BP na Modlińskiej z tego co pamiętam niedaleko jeździłem regularnie dorabiać przewody hydrauliczne do maszyn xD Swoją drogą tutaj zgodzę się z Kyjgelem 300ZX robił na mnie większe wrażenie.

Komentarz

Nie przesadzajcie z tym licytowaniem kto i gdzie widział GT-R, to auto coraz częściej widać na drogach. Jest wspaniałe i to nie podlega żadnym wątpliwościom. Jednak ja bonera dostaję na widok R34 :mrgreen:

Komentarz

Skoro jesteśmy w temacie Nissana słyszeliście że Nissan nawiązał współpracę z AMG? AMG ma dostarczać jednostki napędowe do Infiniti serii G i M.

Komentarz

Nie ukrywam że większe wrażenie na mnie robi Corvetta ZR1

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                            Nie ukrywam że większe wrażenie na mnie robi Corvetta ZR1
                            Przyznam rację. Ale nie twierdzisz tego na podstawie wykręconego czasu na Zielonym piekle?
                            GT-R fascynował mnie za czasów prototypu, potem wielki szum w mediach. Jest jak szwajcarski scyzoryk, fascynuje precyzją wykonania ale dopiero półmetrowa maczeta robi wrażenie (ZR1) Nie mówiąc już o LF-A (choć jest brzydki jak naplet chińskiego paroba, ma to coś)

Komentarz

GT-R przypomina mocno Audi S. Podobnie ociosany kloc z rakieta pod maska.

Komentarz

Widziałem wiele GT-Rów, w tym ostatnio kilka na Torze Poznań.. i nie wywołuje to auto we mnie emocji.. mam ogromny respekt przed tym jak jeździ, ale wrażenia nie robi i nawet nie brzmi..
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X