Najbardziej w hondziarzach rozwala mnie to że kiwają sobie gdy się mijają, tradycja wzięta ze świata motocyklistów, tyle tylko że jadąc autem wygląda to trochę pedalsko.
Najbardziej w hondziarzach rozwala mnie to że kiwają sobie gdy się mijają, tradycja wzięta ze świata motocyklistów, tyle tylko że jadąc autem wygląda to trochę pedalsko.
Jak miałem kiedyś honde to nigdy nikt mi nie kiwną ani ja nikomu nie kiwałem co za pomysł w ogóle, zreszą za szybko jeździłem żeby jeszcze machać.
BMW zapewnia rewelacyjny stosunek osiągów i rozwojowości do ceny, jest to też najbardziej dostępne rwd w Polsce, pewnie sam kiedyś kupię do upalania jakieś mocniejsze e30/e36.
Ale każdy chyba widzi, że w beemkach zagęszczenie dresów i łysych pał jest szczególnie wysokie, porównywalne jedynie z golfami. I to jest po prostu fakt. Tak samo jak to, że bmw 318,320,520,520tds,525tds itp to zwykłe dupowozy, które moim zdaniem w zasadzie nie posiadają tych pożądanych cech bmw- dobrych osiągów i dającego dużo frajdy prowadzenia.
Komentarz