Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez siniak
    Jeśli jest to naprawa na gwarancji to przygotuj się na co najmniej 1,5 miesiąca oczekiwania na powrót, bo oni te konsole wysyłają do serwisu centralnego we Francji... niestety, sam niedawno to przechodziłem i współczuję. Ale nie martw się, na pewno będziemy cię wspierać
    No nie wiem pierwszy raz o tym słyszę i oby to nie było prawdą.Jedyny główny serwis produktów sony w Polsce jest firma "PRAM" w Warszawie.Przyjmują tam PS3 do naprawy gwarancyjnej i po gwarancji (odpłatnie).Właśnie ten adres do nich podał mi konsultant i taki musiałem podać przez telefon firmie DPD składając zamówienie na kuriera.Po zapakowany karton z konsolą kurier przyjechał na drugi dzień.Nakleił kartę przewozową na paczkę,a ja złożyłem podpis i to wszystko Z tego co czytałem w necie cała operacja działa bardzo szybko więc jestem nastawiony pozytywnie.Jedynie boję się,że zrobią mi profilaktyczny format dysku jak to koleś w pisał w artykule.Wszystkie dane z gier pójdą się bujać,a ja nawet nie skopiowałem save'a od GT5 Jedynie na kartce z opisem usterki napisałem im żeby w miarę możliwości zostawili "twardziela" w spokoju.Ale nie wiem czy się dostosują

Komentarz

Właśnie ten PRAM wysyła konsole do Francji, bo w PL w ogóle nie robią napraw gwarancyjnych - taka polityka Sony... Pram naprawia pogwarancyjne. I też tego nie rozumiem... Oczywiście po powrocie twój dysk będzie tabula rasa, to standard przy każdej naprawie, nieważne czego by dotyczyła Ja o tym wiedziałem, więc przed oddaniem zrobiłem backup na dysk zewnętrzny, szkoda że przynajmniej sejwów nie zgrałeś na jakiegoś pendrajwa. Aha, zapomniałem o jednym: jaki rodzaj serwisu zaznaczyłeś? Natychmiastowy (wtedy oddają ci nie twoją konsolę po regeneracji, czekasz kilka dni) czy normalny (w tym przypadku naprawiają twoją konsolę we Francji i wraca do ciebie po 1,5 miesiąca)? Ja oczywiście zaznaczyłem ten drugi, bo wiadomo to co za konsola by mi się trafiła? Poza tym oddaję swój sprzęt to z powrotem też chce swój

Komentarz

Mnie się nikt nie pytał o rodzaj serwisu.A tak po za tym jak zgłaszałem usterkę,to koleś na koniec podał mi dwa numery bezpośrednio do serwisu i niby dzwoniąc tam mogę się dowiedzieć jaki jest przebieg napraw itp.W tygodniu zadzwonię więc zapytam co i jak.No i na stronie jest taka opcja "sprawdź status naprawy" tylko nie wiem czy to działa

Komentarz

Angello- zapoznaj się:
          http://autokult.pl/2011/10/15/wejscie-s ... h-bensopro

Komentarz

Coś pięknego

Komentarz

Tylko nie dłubcie w oczach
              [youtube:3oemlvm5]http://www.youtube.com/watch?v=lPKjb80fOPc&feature=feedrec_grec_index[/youtube:3oemlvm5]

EDIT:wynik dzisiejszej nudy

Komentarz

Najlepszego Dj Brabus :mrgreen:

Komentarz

Wow, dzisiaj mamy aż pięciu jubilatów . Faktycznie, październik, to imprezowy miesiąc .

P.S.Tydzień mnie było, więc trzeba znowu spamować .

Komentarz

Również nie było mnie tydzień, ale właśnie przeszedłem najwspanialsze chwile od kilku lat i wreszcie czuję, że zaczynam żyć :wink:

Komentarz

a niedawno o Ciebie pytałem

Komentarz

Wszystkiego najlepszego solenizantom

Komentarz

Nie sądziłem, że ktoś zauważy moje zniknięcie

Komentarz

A jednak. Dredziu zawsze coś zauważy :wink: .

Komentarz

Nie zawsze ale staram się

Komentarz

siniak na szczęście nie miałeś racji Konsolę kurier odebrał w piątek.A dziś jest czwartek i sprzęt po południu przyjechał już sprawny Oczywiście stan fabryczny tak jak wtedy gdy uruchamiałem pierwszy raz ustawienia itp wszystko od nowa.Ale cieszę się,że w ogóle jest bo musi być między innymi na czwartkową premierę BF3 na którą czekam już sporo czasu.Na razie przez weekend będę kombinować w GT5

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X