Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Na Mozilli też taki myk działa. Ale i tak jest to uciążliwe. Mam doskonały wzrok, a ledwo mogę odczytać ten maczek, jakim teraz piszę, po przeskalowaniu strony. W ogóle kiepsko ten pasek jest zrobiony, przede wszystkim za szeroki. Poza tym niektóre avatary są tak duże, że zasłaniają tekst. Po tej zmianie kiepsko się używa forum. Jak już ktoś wyżej napisał - lepszy był poprzedni układ.

Komentarz

Z ostaniej chwili...
      http://www.gadu-gadu.pl/zgasl-alik-kot- ... edium=main

Komentarz

Trzeba ogłosić żałobę narodową...

Komentarz

Na Wawel z nim .

Komentarz

Haha. Zabawne, no naprawdę, pokazaliście że pod kopułą macie styropian zamiast mózgu. Przecież to takie zabawne i cool śmiać się z wszystkiego związanego z JK. Człowiek jest jaki jest, ale żeby bawiła was śmierć zwierzęcia? Skurwysyństwo w czystej postaci. Pewnie gdy zdycha wam jakieś zwierzę to organizujecie fetę dla połowy dzielnicy. Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, ale wam należy się szacunek, udało się wam to w stu procentach. Następnym razem przemyślcie sytuację zanim palniecie jakimś idiotyzmem.

Komentarz

meh...

Komentarz

No tak, bardzo inteligentna odpowiedź.

Komentarz

Wyluzuj, reagujesz jak by się ktoś wyśmiewał z śmierci bliskiej Ci osoby. Jak jest Ci go szkoda - twoja sprawa. Ja do tego podchodzę z całkowitą obojętnością, a to nie jest powód żeby kogoś wyzywać.

Słowo empatia z pewnością jest Ci obce. Ciekawe czy Ciebie też bawiłoby to gdyby ludzie śmiali się i sypali różnymi niesmacznymi docinkami gdyby zdechł Ci pies, kot, itp, itd.

Komentarz

W kartonie go pochować

Komentarz

Zamieszczone przez Jarosław Kaczyński
                      Kiedy wieczorem wracam do domu, Alik wpija mi się w nogę i tak chodzę z nim, uwieszonym na łydce, po mieszkaniu albo siedzę przy biurku, gdy pracuję, aż pójdę spać
                      To jakaś perwersja już chyba...
                      No ale jak się baby nie ma to trzeba sobie jakoś radzić...

Komentarz

@kyjgel

Nie miałem na myśli tego, żeby wstawić link, zedrzeć łacha i pokazać jak Ty to określiłeś, "że mam styropian, zamiast mózgu". Siedziałem na GG i patrzę, info o tym. No i tak sobie myślę, że są ważniejsze informacje, niż zdechł kot, zresztą to nawet chamstwo ro zgłaszać takie info. Może dla nas, to są jaja, ale dla Jarka, to kolejny cios od losu. "No ale liczy się tylko komercha, i to, aby ktoś wszedł na naszą stronę", pomyślał szef tej spółki, czy jak im tam. A jak jeszcze w taki sposób się to opisuje, to nie dziwne, że kogoś to śmieszy, w tym mnie. I nie myśli się o sprawch wyżej przezemnie opisanych. A jeśli mimo to obraziłem czyjeś uczucia, to najmocniej przepraszam.

Komentarz

Olo spokojnie, to tylko nasz Kyjgel, czasem musi się wyżyć, pewnie przebił widłami świeżo pomalowane drzwi jakiejś 5-ki GT i humor ma

Komentarz

Upominasz go jakbyś znał tutaj wszystkich od kilku lat a jesteś jednym z najkrótszych tutaj stażem.Śmiesznie to zabrzmiało

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                              Olo spokojnie, to tylko nasz Kyjgel, czasem musi się wyżyć, pewnie przebił widłami świeżo pomalowane drzwi jakiejś 5-ki GT i humor ma
                              Sprawdziłeś już nowości na demotywatorach?
                              narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                                Upominasz go jakbyś znał tutaj wszystkich od kilku lat a jesteś jednym z najkrótszych tutaj stażem.Śmiesznie to zabrzmiało
                                Śmiesznie to zabrzmiał Twój komentarz a nie siniaka.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X