Ale szczerze powiedziawszy, to to oklejenie mi nie pasuje do tego auta. Rozumiem, że w aucie części danych firm naprawdę siedzą, ale tzw. "listy życzeń" na drzwiach i masce są zabawne.
Wiem, że samochód szykowany jest na Moscow Unlim. i właściciel chce, by wyglądało ciekawie, ale jak dla mnie to by było o niebo lepiej gdyby te wszystkie naklejki i paski zdjąć.
Co to za maerykaniec? Buick? Bo szczerze, nie moge szczaic. JEst tych Californii w WWA. Aventardor teraz lata po Wawie Kuby W. Czesto w oklicach Placu 3 + można trafić
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Też mi się wydaje, że to Biuck, bo ten przód jest charakterystyczny. Dzisiaj wracając z zakupów zauważyłem coś jeszce:
Od dziś jak będę szedł na rower to biorę aparat
@szymoniec w wątku "najnowsze zakupy" pokusił mnie na piwo Paulaner.Tak więc ostatnio będąc w Kauflandzie zaopatrzyłem się w browarki do posmakowania.Paulaner i dwa Franziskanery (złota i czerwona etykieta).Dobre były tyle powiem Dziś zaopatrzyłem się w Guinness Draught bo nigdy nie piłem a wiedziałem tyle, że jest znane i ciemne Wypiłem dosyć szybko bo tak mi zasmakowało, że nie było mowy o delektowaniu się.Ale zobaczyłem, że w środku lata jakaś kulka.Oczywiście puszka na pół i "co jest w środku" a tu zwyczajna biała plastikowa kulka.W google wpisałem frazę "kulka" reszta sama się dopisała i było wiadomo o co biega :mrgreen:
Komentarz