Dobrze mówi Thooorn. Masz chińskie auto wyglądające jak prawdziwe, tyle, że za 1/3 ceny. Jedyne wady to dużo gorsze właściwości jezdne, gówniane wykonanie i świadomość, że można łatwiej zginąć.
No napiszę tak już oficjalnie, środa w nocy wyjazd na Ring Ostatnio przeglądałem zdjęcia z wyjazdu forumowiczów z Porsche Clubu i jestem pod mega wrażeniem. Muzeum motoryzacji na Ringu jest genialne. I mam nadzieję, że spotkam na żywo LFA Nurburgring
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
W piątek klasowo wybrałem się na piknik informatyczny przy BUW. Chodziłem po namiotach znużony, gdy moje oczy ujrzały zawody w tekkena. Po chwili, do moich uszu dobiegł dźwięk lamborghini murcielago. Patrzę, a obok odbywa się turniej w jeździe na czas na torze silverstone. O zgrozo był to NFS: Shift, ale lepsze to niż nic. Początki były słabe, bo nie mogłem przywyknąć do znikomej realności produktu EA, co skutkowało jednym z najsłabszych czasów. Z czasem przywyknąłem do Nfs i kręciłem coraz lepsze czasy. Finalnie przebiłem najlepszego o niecałą sekundę, a mój rekord wynosił 1:55:780. Nagroda była skromna, bo pendrive 4GB od AllegroGroup, ale zawsze to coś. Za to wrażenia z objechania fanów NFS i ForZy Motorsport 3, BEZCENNE
Panowie, niesamowite wrażenia z Zielonego Piekła. GT5 w 1/100 nie oddaje różnicy wysokości, przeciążeń i prędkości. Tutaj nie można popełnic będu. W ciągu dnia było około 6 wypadków... Dość poważnych i mniej. Zdjęcia po powrocie Ilość egzotyków jest niesamowita. Pozdrowienia z Ringu
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Panowie, niesamowite wrażenia z Zielonego Piekła. GT5 w 1/100 nie oddaje różnicy wysokości, przeciążeń i prędkości. Tutaj nie można popełnic będu. W ciągu dnia było około 6 wypadków... Dość poważnych i mniej. Zdjęcia po powrocie Ilość egzotyków jest niesamowita. Pozdrowienia z Ringu
Komentarz