Jako pasażer Shelby GT500 (762 km ) / spalanie 57l/100 km. Kolega Rufem do połowy prostej mniej więcej 280 km/h. Jest nie do wiary, pełna relacja, jeśluii chcecie w ciągu tygodnia będzie
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Ja na kolejny wyjazd, wynajmuje na miejscu Suzuki Swifta i polatam po torze za kółkiem. Dobre wariaty te Suzuki, dają rade Powoli od dzisiaj zaczynam sa fan page'a wrzucać fotki. Szkoda Skyline z PL, bo się skasował... ale to jest Zielone Piekło.
Clio to świetne samochody na Ring. Na 2 kołach też potrafią Z takich "normalnych" samochodów mają jeszcze Megane R.S., o którym słyszałem, że to najlepsza przednionapędówka na Nurburgring. Ale na ich parkingu zobaczysz też stare Alfy, poprzednie 911, kilka Lotusów Exige i BMW M3. Daj znać, jak będzie coś nowego. I fotkę pstryknij
Artega GT była bankowo. Focusy RS, i jak będę ogarniał fotki dam znać, bo coś się rzuci w oczy jeszcze. PStryknę następnym razem, bo juz w PL od wczoraj wieczorem jestem
Panowie, niesamowite wrażenia z Zielonego Piekła. GT5 w 1/100 nie oddaje różnicy wysokości, przeciążeń i prędkości. Tutaj nie można popełnic będu. W ciągu dnia było około 6 wypadków... Dość poważnych i mniej. Zdjęcia po powrocie Ilość egzotyków jest niesamowita. Pozdrowienia z Ringu
Podczas naszej wizyty również były wypadki, ale cóż zrobić - Welcome to the 'Green Hell'
Z egzotyków: Veyron i Veyron Super Sport Miód dla oczu.
Sory, za post pod postem, ale czytałem właśnie artykuł. Bardzo fajnie sie czyta, właśnie jakie są Twoje wrażenia z kina 4D i 5D, w kinie BMW 4D rewelacja, 5D genialny, ale przedstawione wypadki robią niesamowite wrażenie, aż ciarki przechodzą. Muzeum jest faktycznie rewelacja. Zmiana kół w bolidzie mega. Nie sądziłem, że tak lekka może być opona z felgą Nie wiedzieliśmy, że nie można ale siedzieliśmy w prawdziwym bolidzie R. Kubicy tzn ja do połowy bo się nie mieściłem ehhhhhh ;/
Wypadki rzeczywiście ciekawe Dobrego gripa miał ten autobus hahaha xD
Co do koła...Magnez robi swoje. Ale nie będę ukrywał, że na mnie również waga zrobiła ogromne wrażenie. A ja się tyle pocę przy zmianie swoich felg "ze stopów lekkich"
Komentarz