Dla mnie 2012 rok znacznie różnił się od poprzednich lat, które były w większym lub mniejszym stopniu dość podobne do siebie. W paru sprawach nastąpił przełom, odmienił się los. Pod tym względem był to dobry rok. No ale jest druga strona medalu - był strasznie niestabilny, w kratkę. Spotkało mnie mnóstwo pięknych chwil, ale i bardzo złych nie zabrakło. Na szczęście, budząc się "rano" w Nowy Rok czułem się (i czuję nadal), jakby wszystko co złe, zostało w 2012, a teraz zaczęło się nowe życie
Też macie coś takiego, że zaczynając nowy rok, oddzielacie ten poprzedni grubą krechą?
Akademia Nissana, nie zbyt łatwa jak narazie 319 miejsce... 4 sekundy strary, musze pogrzebac w ustawieniach. Ale kasa piękna wpadło mi 13 mln za 1.49.xxx
P.S Panowie, gdzie szukać ustawień tego Nissana? Ktoś coś podpowie, jest jakaś stronka z ustawieniami czy coś? Czy samemu trzeba ogarnąć?
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Tor trudny, a samochód cudowna bestia. Traci przyczepność nawet przy 200 na prostej, ale zrobienie szybkiego kółka sprawia niesamowitą frajdę. Dawno już nie jeździłem czymś tak dopracowanym
gdyby na gołych ścianach to tak ale efekty na meblach, doniczkach, przedmiotach sa znieksztalcone co nie tylko nie robi takiego efektu i jeszcze moze rozpraszac. dodatkowo bajer tylko w zaciemnionym pomieszczeniu. Pomysl super ale wykonanie potrzebuje dopracowania.
Komentarz