Albo grają w GT6 . Czy te PS3 nie mogą być choć trochę tańsze... Na X360 z tego co widziałem spokojnie można szykować 100zł mniej. Premiera GT6 mnie trochę skołowała bo do niego prędzej się przymierzałem, teraz sam nie wiem. Póki co gram w GT2 :mrgreen:
Zdaję sobie sprawę że ta pojemność się do niczego nie nadaje . Z drugiej strony okres świąteczny winduje ceny nówek, a używek chyba w znacznie mniejszym stopniu bo to wśród nich bym się obracał.
Pokaż mi gdzie kupię cokolwiek sprawnego za tą kwotę. IMO bez 450-500zł nie ma co podchodzić jak przeglądam Allegro. Nie mówię o starych FATach bez okablowania i padów. Za 350-400zł to X360 można dostać.
Eeee Allegro,tam jest drogo,ja na mam grupÄ™ trojmiasto okazje i 300-400 to normalna cena,czasem jakaÅ› slimka sÃÄ™ trafi,Xboxy360 to jeszcze taÅ„sze sÄ…,jak chcesz mogÄ™ zarzucić screenem jak nie wierzysz.Popatrz też na tablicÄ™ i gumtree,lub inne strony z ogÅ‚oszeniami z Twojej okolicy
Kurcze faktycznie ceny PS3 na postalach aukcyjnych dobrze stoją,chociaż widziałem 80GB z okablowaniem,padem i FP13 za 400 z Wrocławia,albo Slimke 12 GB z dyskiem SSD320 GB i 4 grami za 470
Jak bd jakaÅ› fajna okazja dam Ci cyna
Tylko PS3 Fat. <3 Moja ma już 2001 dni, czyli ponad 5 lat i nic się nie zepsuło. Nie wiem jak to jest możliwe, ale odpukać, mam nadzieję że pozostanie tak jak najdłużej.
No właśnie najbardziej opłacalne są te pierwsze slimy tzn(wersję 120 i 250 GB),ich cena już dość mocno spadła,a od FATów są mniej awaryjne(niestety zimne luty to tragedia,pamiętam jak musiałem wygrzewać w piekarniku moją GF7600,ale co najlepsze potem działała)
Komentarz