Zastanawiam się nad sprzedaniem DFGT, bo ta oferta to ciekawy kąsek, tym bardziej że dokupienie skrzyni i naprawy to koszt do 70 zł No gorzej z kupnem pedałów ;/
Myślałem, że z moim pomysłem podłączenia zwykłego dysku 3,5 cala do PS3 będę genialny, ale ktoś już wpadł na to wcześniej http://psforum.pl/artykuly-57/jak-podpi ... -3-a-1236/
Tylko przejściówkę kupić, resztę mam (w kompie siedzi 320 i 500GB, ten mniejszy podłączę do plejki). Może nie będzie to estetyczne, w końcu dysk będzie musiał leżeć luzem obok konsoli ale mam to gdzieś. Może zmajstruję kiedyś jakąś obudowę. Przynajmniej wszystko zainstaluje (GT6 niestety całe nie weszło bo oprócz tego mam 5 i przy sporej części torów mieli z płyty). A i do Heavy Rain będę mógł też dosiąść w dowolnym momencie (skończone ale chyba pogram drugi raz).
Ale posucha w czaterii
A i do Heavy Rain będę mógł też dosiąść w dowolnym momencie (skończone ale chyba pogram drugi raz).
Zdecydowanie zrób to, zważywszy na to że gra ma 17 zakończeń. Ja zaliczyłem je wszystkie (platynka), i wcale nie trzeba grać za każdym razem od początku, wystarczy od sejwa w którym podjęliśmy taką a nie inną decyzję. Teraz tylko go wgrać i podjąć odmienną decyzję. Takich momentów w grze jest jak wiadomo kilka, grałem 3 lata temu więc nie pamiętam oczywiście dokładnie, ale ty jesteś świeży w temacie więc na pewno to ogarniesz
Komentarz