Sam mam Corsaira już 3,5roku (w drugim kompie 3 lata ten sam <mrgreen> ) i złego słowa nie mogę powiedzieć. Wcześniej zdążyłem zajechać Fortrona i Chiefteca (w pierwszym się coś stało z wyłącznikiem, Szef padł po fanswapie). Chodził chodził aż tu nagle przy graniu w WRC zrobiło mu się za ciepło ).
forton=modecom a to prowadzi do tej samej fabryki w chinach, generalnie fortony to bardzo słabe są
Chyba sobie żartujesz. Jedyne co ma wspólnego Modecom z Fortronem to stare już MC350 i MC400... Gdzie tylko nalepka była Modecoma. Zdziwiłbyś się ile zasilaczy ma w sobie podzespoły FSP. A to, że padł? Zdarza się najlepszym, nie była to typowa awaria całej zasiłki tylko tego przełącznika z tyłu. Podejrzewam, że koleś co go ode mnie kupił sobie go po taniości wymienił i używał, ja nie chciałem się w to bawić. W sumie po czasie trochę pochopnej sprzedaży żałowałem bo jestem niemal pewny, że naprawa tego nie była trudna.
Fortrony już był uznawane za porządne zasiłki odkąd zacząłem bardziej ogarniać temat kompów i podzespołów (2007r). Może wcześniej tak było jak piszesz.
Jestem już po podłączeniu dysku. Ma on dokładnie 298GB i trochę się zdziwiłem, gdy po skopiowaniu wszystkiego z pamięci Flash (max 12GB) zostało mi 255. U Was też tyle konsola przydziela przy większej pojemności?
Komentarz