Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

I jak odczucia po tych 4 meczach?Na razie super widowisko,nie ma meczów nudnych,nawet takie Chile:Australia było naprawdę dobrym spotkaniem
    Jacyś faworyci?
    Czarne konie?
    Ja osobiście obstawiam Belgie za czarnego konia i mam nadzieję że zajdą naprawdę daleko

Komentarz

Fakt, mało meczy jest takich, przy których idzie zasnąć. Hiszpania sensacyjnie odpadła, co trochę mnie zasmuciło, gdyż kibicowałem temu zespołowi. No ale cóż i tak już zapisali się w historii piłki nożnej. Liczę na Urugwaj, gdyż chciałbym zobaczyć go w formie z 2010. Poza tym jestem ciekaw, czy Ghana znów zajdzie tak daleko (choć po porażce z USA śmiem powątpiewać). Ale jak janki napisał - Belgia i Chile - te zespoły mają szansę namieszać na mistrzostwach, na co też bardzo liczę - chętnie zobaczę kogoś innego w 1/4 finału.

Komentarz

Nie rozumiem tych zachwytów ludzi nad Belgią, zanim w ogóle zdążyła rozegrać pierwszy mecz. To jest dla nich pierwsza impreza od 2002, dlatego wejście do 1/8 finału już będzie dla nich sukcesem, a o tym mówiłem jeszcze przed mundialem. Na razie okazuje się, że mam rację, bo Belgia gra co najwyżej przeciętnie, w dodatku w arcyprzeciętnej grupie, w której nie ma żadnego potentata. Poza tym czarnego konia poznaje się dopiero w trakcie mistrzostw, a nie na miesiące przed turniejem.

Na chwilę obecną, jeśli chodzi o poszczególne grupy, na pewno czarnym koniem swojej jest Kostaryka, którą wielu widziało jako kelnerów, a tymczasem rozdaje karty w grupie D i już jest w fazie pucharowej.

Jeśli chodzi o mnie, to ściskam kciuki za Włochów, którzy kupili moją bezwarunkową sympatię eliminując w 2006 Niemcy w półfinale po dwóch trafieniach w ostatnich minutach dogrywki. A jeśli tytułu miałaby w tym roku nie zdobyć Italia, to niech to będzie każda inna reprezentacja, byle nie Niemcy.

Komentarz

Holandia i Brazylia będą w finale.

Komentarz

Ta druga najprawdopodobniej z pomocą sędziów. Dawno nie było mundialu z tak dużą ilością błędów arbitrów. Nie zdziwię się, jak niedługo wybuchnie jakaś afera związana z sędziami w piłce nożnej.
            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Aż się boję lodówkę otworzyć...
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                Jeśli chodzi o mnie, to ściskam kciuki za Włochów, którzy kupili moją bezwarunkową sympatię eliminując w 2006 Niemcy w półfinale po dwóch trafieniach w ostatnich minutach dogrywki. A jeśli tytułu miałaby w tym roku nie zdobyć Italia, to niech to będzie każda inna reprezentacja, byle nie Niemcy.
                Błehehee, nie

Co do Niemców, to nie ździwię się, jeśli dojdą w okolice półfinału, ale znów mecz z Ghaną pokazał, że są do złamania. Natomiast pociąg o nazwie Holandia pędzi ostro do przodu, jestem ciekaw, czy stacją końcową będzie Rio de Janeiro. Brazylia - sami widzicie. Nie wzbudza mojej sympatii jak kiedyś. Nie obrażę się, jeśli przerżną z Chile. No i dobrze, że odpadły Portugalia, Włochy i Anglia. Będzie można zobaczyć przynajmniej co potrafią inne zespoły. Naprzód Szwajcaria!

Zamieszczone przez Toyo
                Na chwilę obecną, jeśli chodzi o poszczególne grupy, na pewno czarnym koniem swojej jest Kostaryka, którą wielu widziało jako kelnerów, a tymczasem rozdaje karty w grupie D i już jest w fazie pucharowej.
                +1

Komentarz

Sto lat Toyo!!! <mrgreen>

Komentarz

Sto lat Toyo <mrgreen>
                    Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

A dziękuję, dziękuję Teraz już mogę we wszystkich Stanach

Komentarz

Krazio! <sloneczko>

Komentarz

• Gran Turismo PL online

Komentarz

• halo halo....

Komentarz

• Nie działa dodawanie obrazków

[EDIT] Jednak działają linki zewnętrzne
                              Ostatnio edytowany przez JISAW; 26.02.2021, 17:00.

Komentarz

• Na spokojnie, Ji, forum dopiero wstaje i jest doprowadzane do porządku; przyjdzie czas i na wstawianie obrazów

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X