Takie wywlekanie brudów na światło dzienne, hm? Może być ciekawie, jednak niech zrobi to ktoś neutralny, kto nie brał udziału w sporach, coby opinie były obiektywne.
Takie wywlekanie brudów na światło dzienne, hm? Może być ciekawie, jednak niech zrobi to ktoś neutralny, kto nie brał udziału w sporach, coby opinie były obiektywne.
Chodzi tylko o krótką charakterystykę, a nie wywlekanie brudów jak to ująłeś
A właśnie - co powiecie na temat z opisem co bardziej znanych użytkowników, ich "roli" na forum i wydarzeniach z nimi związanych? Ciekawe by to było ^^
W karierze prawie każdego usera wynikła taka sytuacja, o której chciałby jak najszybciej zapomnieć. A takie opisywanie każdego z nas nie obejmuje tylko komplementów, samych "Ochów i achów". Są wydarzenia fajne, oraz te mniej fajne. A jak już kogoś opisywać - to po całości, brudy też. Oczywiście rozsądnie, nie po chamsku.
Poza tym rozumiem Twoje obawy. Jak się gnoi przez większość czasu, to potem się ma obawy, nie?
Jakież znów obawy. Wiem jaki jestem i sądzę, że lepiej mnie najpierw poznać z tej gorszej strony, po czym mile się zaskoczyć, niż odwrotnie, nie?
Moim skromnym zdanie, nasze doskonałości i niedoskonałoście na forum powinnien opisywać PP89. Dlaczego ? A no dlatego, że jest miły (nie obraża innych urserów), i na forum jest już kawał czasu. :wink:
****** wazeliną tak, że teraz wietrzę pokój. Ale to prawda, nie widziałem, aby PP brał udział w jakiejś kłótni, czy obrzucał kogoś mięsem. :wink:
A właśnie - co powiecie na temat z opisem co bardziej znanych użytkowników, ich "roli" na forum i wydarzeniach z nimi związanych? Ciekawe by to było ^^
A powiedz coś więcej o tym pomyśle bo już rozgorzała dyskusja XD
W sumie ja jestem za a nawet przeciw.Brzmi bardzo ciekawie i w sumie nawet chętnie bym to zobaczył. Taką mini charakterystykę.
Liczyłbym na dość obiektywny opis z przymrożeniem oka
Jeśli chodzi o obawy to szkoda gdyby kogoś tu ominąć bo było tu sporo osobistości. No i o sam opis nie każdy z każdym ma równy kontakt na forum.
Zakładając że Ty byłbyś autorem to zapewne obszerniej i trafniej opisałbyś tych z kim masz większy kontakt pozostali mogli by być trochę błędnie ocenieni co powodowało by uczucie krzywdy i zapewne mało przyjemne debaty.
Lepiej by było gdyby oceniła to osoba z zewnątrz ponieważ nikt z nas nie jest na tyle obiektywny lecz to też nie jest możliwe bo niema osoby z zewnątrz która w odpowiedni sposób znała by dzieje forum i userów.
Osobiście mam mieszane uczucia i wolę być neutralny.
Jeśli jednak chodzi o historię na forum to nie rozumiem waszego poruszenia. Chyba jaki każdy był i jaki jest wszyscy widzą niema się przed czym ukrywać.
Jednym słowem: "Róbta co chceta byle z myślą Chrześcijańską" :wink:
Quattro, lubie czytać o sobie dobre rzeczy (ach ta próżność ), ale nie masz w tym wypadku racji. Zapominasz o pozostałych userach, których wg mnie uraziłeś, naprawde. Troche to wyszło tak niezręcznie :wink:
Ps. Mogę zrobić ankiete na najfajniejszego useraaaaa?? :mrgreen:
Mało widziałeś XD
PP po prostu jest mało wylewny lub jest pacyfistą.
Albo po prostu woli obserwować by nie robić sobie wrogów.
Poniekąd wydaje się bardzo stabilny emocjonalnie i dość racjonalnie nastawiony do otoczenia.
Ale czy ktoś tutaj nadaje się do opisu pozostałych?Sam nie wiem.
Ocena czyjejś osobowości to duża władza ale i ryzyko i odpowiedzialność.
EDIT:
Zamieszczone przez PP89
Ps. Mogę zrobić ankiete na najfajniejszego useraaaaa?? :mrgreen:
Komentarz