Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

A Serwer :mrgreen: ?

Komentarz

Takie wywlekanie brudów na światło dzienne, hm? Może być ciekawie, jednak niech zrobi to ktoś neutralny, kto nie brał udziału w sporach, coby opinie były obiektywne.

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
        Takie wywlekanie brudów na światło dzienne, hm? Może być ciekawie, jednak niech zrobi to ktoś neutralny, kto nie brał udziału w sporach, coby opinie były obiektywne.
        Chodzi tylko o krótką charakterystykę, a nie wywlekanie brudów jak to ująłeś

Komentarz

A właśnie - co powiecie na temat z opisem co bardziej znanych użytkowników, ich "roli" na forum i wydarzeniach z nimi związanych? Ciekawe by to było ^^
          W karierze prawie każdego usera wynikła taka sytuacja, o której chciałby jak najszybciej zapomnieć. A takie opisywanie każdego z nas nie obejmuje tylko komplementów, samych "Ochów i achów". Są wydarzenia fajne, oraz te mniej fajne. A jak już kogoś opisywać - to po całości, brudy też. Oczywiście rozsądnie, nie po chamsku.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            Dinozaurów nie licze :mrgreen:
            Serio, to porównałem te osoby co wymieniłęś, bo były akurat na jednej stronie

A jak już kogoś opisywać - to po całości, brudy też
            Tu nie chodzi o wypominanie i zaczynanie kłótni na nowo, tylko proste określenia używając części mowy takiej jak ---> przymiotnik.

Poza tym rozumiem Twoje obawy. Jak się gnoi przez większość czasu, to potem się ma obawy, nie?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
              Poza tym rozumiem Twoje obawy. Jak się gnoi przez większość czasu, to potem się ma obawy, nie?
              Jakież znów obawy. Wiem jaki jestem i sądzę, że lepiej mnie najpierw poznać z tej gorszej strony, po czym mile się zaskoczyć, niż odwrotnie, nie?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                Zapamiętam sobie :mrgreen:

Komentarz

Moim skromnym zdanie, nasze doskonałości i niedoskonałoście na forum powinnien opisywać PP89. Dlaczego ? A no dlatego, że jest miły (nie obraża innych urserów), i na forum jest już kawał czasu. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                    Zamieszczone przez PP89
                    Zapamiętam sobie :mrgreen:
                    ups... a myślałem, że nie przeczyta, no... :wink:
                    Zamieszczone przez Quattro
                    nasze doskonałości i niedoskonałoście na forum powinnien opisywać PP89.
                    I co, łyso Wam, nie?

Komentarz

PP89- Wynika to z tego ,że jesteś najnormalniejszy z najstarszych. :wink:

Komentarz

****** wazeliną tak, że teraz wietrzę pokój. Ale to prawda, nie widziałem, aby PP brał udział w jakiejś kłótni, czy obrzucał kogoś mięsem. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                          I co, łyso Wam, nie?
                          Fajnie byłoby wiedzieć co o nas myślisz

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                            A właśnie - co powiecie na temat z opisem co bardziej znanych użytkowników, ich "roli" na forum i wydarzeniach z nimi związanych? Ciekawe by to było ^^
                            A powiedz coś więcej o tym pomyśle bo już rozgorzała dyskusja XD

W sumie ja jestem za a nawet przeciw.Brzmi bardzo ciekawie i w sumie nawet chętnie bym to zobaczył. Taką mini charakterystykę.
                            Liczyłbym na dość obiektywny opis z przymrożeniem oka

Jeśli chodzi o obawy to szkoda gdyby kogoś tu ominąć bo było tu sporo osobistości. No i o sam opis nie każdy z każdym ma równy kontakt na forum.
                            Zakładając że Ty byłbyś autorem to zapewne obszerniej i trafniej opisałbyś tych z kim masz większy kontakt pozostali mogli by być trochę błędnie ocenieni co powodowało by uczucie krzywdy i zapewne mało przyjemne debaty.
                            Lepiej by było gdyby oceniła to osoba z zewnątrz ponieważ nikt z nas nie jest na tyle obiektywny lecz to też nie jest możliwe bo niema osoby z zewnątrz która w odpowiedni sposób znała by dzieje forum i userów.

Osobiście mam mieszane uczucia i wolę być neutralny.
                            Jeśli jednak chodzi o historię na forum to nie rozumiem waszego poruszenia. Chyba jaki każdy był i jaki jest wszyscy widzą niema się przed czym ukrywać.

Jednym słowem: "Róbta co chceta byle z myślą Chrześcijańską" :wink:

Komentarz

Quattro, lubie czytać o sobie dobre rzeczy (ach ta próżność ), ale nie masz w tym wypadku racji. Zapominasz o pozostałych userach, których wg mnie uraziłeś, naprawde. Troche to wyszło tak niezręcznie :wink:

Ps. Mogę zrobić ankiete na najfajniejszego useraaaaa?? :mrgreen:

Komentarz

aby PP brał udział w jakiejś kłótni:
                                Mało widziałeś XD
                                PP po prostu jest mało wylewny lub jest pacyfistą.
                                Albo po prostu woli obserwować by nie robić sobie wrogów.

Poniekąd wydaje się bardzo stabilny emocjonalnie i dość racjonalnie nastawiony do otoczenia.
                                Ale czy ktoś tutaj nadaje się do opisu pozostałych?Sam nie wiem.
                                Ocena czyjejś osobowości to duża władza ale i ryzyko i odpowiedzialność.

EDIT:
                                Zamieszczone przez PP89
                                Ps. Mogę zrobić ankiete na najfajniejszego useraaaaa?? :mrgreen:
                                Dopiero wyjdÄ… z nas zazdrosne nastolatki XDD

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X