Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Pomysł z tą historyjką całkiem niezły, ale właśnie trzeba wyznaczyć kilku userów, by to napisali. Myślę, że ankieta będzie najlepszym rozwiązaniem.

Komentarz

Opisali... ale jak? Jakiś przykład? (obojętnie, wzięty z nieba, chodzi o schemat)

Komentarz

Zdzich - nieoswojony z życiem bachor, lubi nasić brudne majtki i podlewać kaktusy. :mrgreen:

O.o.

Widzę,że nasz plan z ankietami się powodzi, nareszcie zbierzemy mafię i napadniemy na bank z ciastkami przy ulicy Armii Krajowej !

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
          Zamieszczone przez BelegU$
          A właśnie - co powiecie na temat z opisem co bardziej znanych użytkowników, ich "roli" na forum i wydarzeniach z nimi związanych? Ciekawe by to było ^^
          Jeśli będzie to napisane z "jajem" i przez kogoś kto zna granice to jak najbardziej jestem za Ale jak ma się to opierać tylko i wyłącznie na złośliwościach to nie
          Dokładnie, też nad takim czymś kiedyś myślałem.
          1+1=10

Komentarz

PP89, znalazłem T-shirt dla Ciebie :mrgreen:

Komentarz

O k*rwa, wydało się, trzeba spadać :mrgreen:

Ale to autentyk? Nieźle
              A kupisz mi na mikołaja?

Komentarz

Znalazłem na http://www.wykop.pl "koszulki dla geeków" :mrgreen: Jak będziesz grzeczny to pomyślimy

Komentarz

Moi agencji już po ciebie jadą PP89
                  1+1=10

Komentarz

Ej, ale właśnie przeczytałem, kto to ten "geek" i.... chyba zmieniam avatar

Komentarz

Czemu? geek to w tych czasach ktoś średnio romansujący z IT i technologią ja chyba jestem większym bo siedzę na wykop.pl często i gęsto

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                        PP89- Wynika to z tego ,że jesteś najnormalniejszy z najstarszych. :wink:
                        Foch !

A tak serio... Fajnie jak by to ktoś opisał na zasadzie "opisu bohatera" jaki można znaleźć w streszczeniach utworów itp, albo na zasadzie historyjki np: Był sobie Serwer, ( krótki opis jego osoby ) aż pewnego dnia dołączył do niego..... itp itd, zachowamy tym samym chronologię i po trochu opiszemy każdą z osób, można do tego dorzucić jakieś większe "sprawy" ( :mrgreen: ) na forum

Osobiście podpisuje się pod każdym pomysłem obiema ręcyma i nogyma :mrgreen:

Komentarz

Ej, a ja do tych znanych i lubianych bym się nadawał ? :mrgreen:

Komentarz

Up-Nie :mrgreen:

PS:
                            To się nazywa fanboy GT

Komentarz

Sorki PP89 ale w sklepie mieli tylko to

:mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                                Zamieszczone przez Quattro
                                PP89- Wynika to z tego ,że jesteś najnormalniejszy z najstarszych. :wink:
                                Foch !

A tak serio... Fajnie jak by to ktoś opisał na zasadzie "opisu bohatera" jaki można znaleźć w streszczeniach utworów itp, albo na zasadzie historyjki np: Był sobie Serwer, ( krótki opis jego osoby ) aż pewnego dnia dołączył do niego..... itp itd, zachowamy tym samym chronologię i po trochu opiszemy każdą z osób, można do tego dorzucić jakieś większe "sprawy" ( :mrgreen: ) na forum

Osobiście podpisuje się pod każdym pomysłem obiema ręcyma i nogyma :mrgreen:

Dobry pomysł, chociaż ja konkretnie miałem na pomyśle ^^ żeby zrobić "normalny", alfabetyczny spis każdego z użytkowników - kiedy i w jakich okolicznościach dołączył, gdzie najczęściej się udziela lub udzielał, czym się na forum zasłużył, co mądrego (lub nie) powiedział, z czego jest znany, z kim i przeciw komu przystaje <lol>

Chociaż historyjka też wydaje się świetnym pomysłem

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X