Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Na PW nie ma tego dreszczyku, jak ktoś Cię jedzie publicznie, nie Quattro?

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
      Na PW nie ma tego dreszczyku
      Do nieodpowiednich osób wysyłasz PW...

Dreadlock - fajny opis, ten sposób mi się podoba

Komentarz

http://mwiszniewski.carbonmade.com/
        http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Dzięki za poprawę humoru, ale nie gryźcie się dalej

IMO Dreadlock to najlepiej napisał, on powinien się tym zająć
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Osoby wybrałem przypadkowo.

Tjaaa... Jasne... :mrgreen:

Komentarz

No i meeting Kyjgel - Biesiadnik zakończony :mrgreen: Za tydzień powtórka Fajnie było ale musiałem się szybko zwijać niestety...

Komentarz

Coś zostało Ci na brodzie...
                Po wczorajszym lodzie XD

Komentarz

elo, ktos mi moze pomoc z instalacja linuxa na ps3? chyba cos spieprzylem..instaluje wg tej instrukcji: http://www.ps3site.pl/forum/topic/23944 ... d-podstaw/

w punkcie: Teraz rozpoczyna się właściwa część instalacji:
                  Settings ->System Settings-> Install Other OS-> Start-> Back-> Default System-> Other OS-> Yes...
                  Kiedy wyświetli:
                  kboot : _
                  wciskamy Tab na klawiaturze, aby wybrać:
                  install_ps3_720p
                  Następnie włączamy instalację klawiszem Enter.

dopiero podlaczylem klawiature, ale ta klawiatura jest oryginalna z ps3 zakladana na pada i jak chce wciasnac tab to nie dziala, mrugaja sie caly czas kontrolki. nie moge nic zrobic a jak uruchamiam konsole jeszcze raz to znowu sie wlancza instalacja linuxa. ktos wie jak wejsc do menu ps3?

Komentarz

Że tak nieskromnie zapytam... Na ch*j Ci linux na PS3 ?

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                      No i meeting Kyjgel - Biesiadnik zakończony :mrgreen: Za tydzień powtórka Fajnie było ale musiałem się szybko zwijać niestety...
                      Miałem zaszczyt zobaczyć Hondę Biesiada z bliska, zazdroszczę Jak się okazało Biesiadnik to nadzwyczaj spokojny człowiek, dlatego wyładowuje się na forum Ale poza tym mini spot był udany, dlatego fajnie by było zebrać się większą grupą :wink:

Komentarz

chcialem zeby net na tym chodzil tak jak na kompie. teraz brat mnie zapierdoli :/ pomocy!

Komentarz

Obawiam się że na forum nikt Ci nie pomorze. Bo nie znam tu nikogo kto by już to instalował.
                          Przeważnie takie zabawy tak się kończą ;/

Spróbuj zresetować konsolę, przytrzymaj włącznik ok 5sekund.
                          Jeśli to nie postawi jej na nogi to nie mam innego pomysłu.

Komentarz

pomoglo. bede zyl. ale wszystkie savy z gt poszly sie...

Komentarz

"Skoro wiem że nie potrafię pływać to trzymam swoje duspko z dala od basenu"

Masz fart, ale nie baw się takimi rzeczami skoro nie masz o tym pojęcia.
                              Poza tym po cholerę Ci takie coś skoro od netu masz zwykłego PC ?

Komentarz

Zamieszczone przez Milten
                                pomoglo. bede zyl. ale wszystkie savy z gt poszly sie...
                                Hah piwo się należy
                                Zamieszczone przez Biesiadnik
                                "Skoro wiem że nie potrafię pływać to trzymam swoje duspko z dala od basenu"
                                Ja mam to samo, jak nie umiem to nie grzebie. Bo zawsze jak coś ma pójść źle to tak właśnie się stanie :wink:

Sory że nowy post.

Ciesze się że mój sposób opisu się spodobał. Jednak czy podejmę się wyznania?Nie wiem.
                                Napisałem by pokazać moją wizję tego przedsięwzięcia.

Martwią mnie tylko opisy naszych forumowych braci wiaderko. Nie chodzi mi już o fakt mojego występu jako jedna ze stron gejowskiego romansu a samą formę opisu.
                                Jeśli miało być śmiesznie-nie było, jeśli miało kogoś urazić-mnie nie uraziło,jeśli miało być inteligentnie-nie było, ogólnie to naciągane jak baranie jaja.
                                To bardziej przypominało nieudaną próbę poniżenia drugiego usera a chyba nie na tym zabawa polega.

///edytuj...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X