bisaidnik - jak pisze ze chce pomocy to moze bys pomogl a nie rozkminial po co mi to i zadawal glupich pytan. ps3 jest brata i chce miec na nim linuxa zeby uzywac go jak pc, wtedy rozdzile mojego neta i on bedzie mi placil polowe.
EDIT: co do tego basenu to na prawde glupie porownanie. jak nie umiem plywac to sie chce nauczyc. kiedys trzeba sprobowac.
Że tak zapytam :mrgreen:
Świeżaki mają głos w tym topicu? Pytam ponieważ na innym forum (gdzie taki temat nazywa się "spam") ostro tępi się "świeże mięsko". Dzięki za odpowiedź z góry :mrgreen: Peace
I LoveAprilia RASTA "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"
Chodzi o nabijanie postów :wink: Ale skoro tak to chciałbym powiedzieć że jestem niesamowicie zdegustowany i zażenowany ponieważ zrobiłem dzisiaj turniej Formula GT World cały na złoto i nie dostałem Saubera. Już drugi raz nie dostałem auta za turniej...
I LoveAprilia RASTA "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"
Chodzi o nabijanie postów :wink: Ale skoro tak to chciałbym powiedzieć że jestem niesamowicie zdegustowany i zażenowany ponieważ zrobiłem dzisiaj turniej Formula GT World cały na złoto i nie dostałem Saubera. Już drugi raz nie dostałem auta za turniej...
A jechałeś to, Waść, jako Championship, czy też jako pojedyncze wyścigi?
bisaidnik - jak pisze ze chce pomocy to moze bys pomogl a nie rozkminial po co mi to i zadawal glupich pytan.
Mogę pisać co mi się podoba i zadawać pytania jakie chce, a to że Ty je uważasz za głupie to już Twój problem, dla mnie jest głupotą psucie czyjejś ciężkiej pracy ( tak Ty i ps3 )
Zamieszczone przez Milten
ps3 jest brata i chce miec na nim linuxa zeby uzywac go jak pc, wtedy rozdzile mojego neta i on bedzie mi placil polowe.
EDIT: co do tego basenu to na prawde glupie porownanie. jak nie umiem plywac to sie chce nauczyc. kiedys trzeba sprobowac.
Tym bardziej nie tykaj się czegoś co nie jest Twoje. Zepsujesz to nie Ty będziesz miał straty a on.
No i nie zrozumiałeś o co mi chodziło z tym basenem, spoko. Bywa i tak. A jeżeli już... Żeby się czegoś nauczyć trzeba mieć PODSTAWY, a nie "rzucać się na głęboką wodę"...
Komentarz