Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Biesiadnik
    Zamieszczone przez Milten
    bisaidnik - jak pisze ze chce pomocy to moze bys pomogl a nie rozkminial po co mi to i zadawal glupich pytan.
    Mogę pisać co mi się podoba i zadawać pytania jakie chce, a to że Ty je uważasz za głupie to już Twój problem, dla mnie jest głupotą psucie czyjejś ciężkiej pracy ( tak Ty i ps3 )

Zamieszczone przez Milten
    ps3 jest brata i chce miec na nim linuxa zeby uzywac go jak pc, wtedy rozdzile mojego neta i on bedzie mi placil polowe.
    EDIT: co do tego basenu to na prawde glupie porownanie. jak nie umiem plywac to sie chce nauczyc. kiedys trzeba sprobowac.
    Tym bardziej nie tykaj się czegoś co nie jest Twoje. Zepsujesz to nie Ty będziesz miał straty a on.
    No i nie zrozumiałeś o co mi chodziło z tym basenem, spoko. Bywa i tak. A jeżeli już... Żeby się czegoś nauczyć trzeba mieć PODSTAWY, a nie "rzucać się na głęboką wodę"...

CoÅ› jeszcze ?
    Masz racje, ale idąc tym tropem to niedługo zaczniemy odpowiadac na pytania związane z GT słowami 'to po co kupiłeś GT4, skoro nie wiesz?'. Forum jest po to, żeby poszukac odpowiedzi na pytanie. Skoro chce miec Linuxa na PS3 - świetnie, jego sprawa, jego konsola, niech robi co chce, nic mi do tego. Jeśli ma problem z instalacją - postaram się pomóc [akurat tutaj to mi średnio pasuje, bo nie mam o tym zielonego pojęcia ] Myśle, że i tak Milten dostał już wystarczającą nauczke i raczej nie popełni znowu tego błędu, tak więc imho te Wasze komentarze są zbędne.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
      Masz racje, ale idąc tym tropem to niedługo zaczniemy odpowiadac na pytania związane z GT słowami 'to po co kupiłeś GT4, skoro nie wiesz?'.
      Widzisz, mylisz się . Bo niewiedza związana z grą nic Cię nie kosztuje prócz twojego czasu. A niewiedza związana z programowaniem czy innym, może Cię kosztować sporo $$$. Myślisz że każdy początkujący blacharz zabiera się od razu za Mercedesa ? Nie, zaczyna od starego Malucha, który nie jest wart 5zł żeby nauczyć się podstaw. Tak samo jest ze wszystkim innym.

Forum jest po to, żeby poszukac odpowiedzi na pytanie.
      Ok, zgadzam się. Ale jak dla mnie, to pierw pytam się czy ktoś instalował i co może pójść nie tak i czy ktoś ma jakieś rady. A nie po fakcie szukać pomocy.

Skoro chce miec Linuxa na PS3 - świetnie, jego sprawa, jego konsola, niech robi co chce, nic mi do tego.
      Widzisz, kolejny błąd, to nie jest jego konsola. Dla tego wypowiedziałem się w takim tonie a nie innym. Może czegoś go to nauczy.

Myśle, że i tak Milten dostał już wystarczającą nauczke i raczej nie popełni znowu tego błędu, tak więc imho te Wasze komentarze są zbędne.
      Zobaczymy...

Wiem, jestem zły :mrgreen:

A tak poza tym to udało mi się wczoraj zamknąć licznik wracając od Kyjgela Na tym samym odcinku drogi co poprzednio Więc 220km/h osiągnięte w 18 letniej H :mrgreen:

Komentarz

(...) 220km/h osiągnięte w 18 letniej H :mrgreen:
        ...i teoretyczny brak 500zl :wink: Tym razem sie udalo.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          ...i teoretyczny brak 500zl :wink: Tym razem sie udalo.
          Przecież każdy wie że wracałem przez Niemiecką autobane :wink: :mrgreen:

Komentarz

Jeszcze większa górka? :mrgreen:

Komentarz

Widzisz, mylisz się . Bo niewiedza związana z grą nic Cię nie kosztuje prócz twojego czasu. A niewiedza związana z programowaniem czy innym, może Cię kosztować sporo $$$. Myślisz że każdy początkujący blacharz zabiera się od razu za Mercedesa ? Nie, zaczyna od starego Malucha, który nie jest wart 5zł żeby nauczyć się podstaw. Tak samo jest ze wszystkim innym.
              Gdyby wszyscy ludzie mieli twoje podejście, to pewnie do tej pory mieszkalibyśmy w jaskiniach
              Ok, zgadzam się. Ale jak dla mnie, to pierw pytam się czy ktoś instalował i co może pójść nie tak i czy ktoś ma jakieś rady. A nie po fakcie szukać pomocy.
              Chyba nie zauważyłeś, ale chłopak pisał, że robił wszystko według jakiegoś tutoriala, więc zakładał, że wszystko powinno pójść gładko

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
              Za szyjke mocno chwyć i napij się!
              Jabol punk!

Komentarz

Więc 220km/h osiągnięte w 18 letniej H
                Ooo..szybko jest.

Komentarz

Biesiadnik - oczywiscie piszesz nie majac pojecia jaka jest sytuacja. Z tym chwytaniem sie za malucha..co mam zainstalowac linuxa na ps one? Na kompie robilem to wiele razy. Nie ma alternatywy do tego co chce zrobic na ps3, tak ze to jest jedyna mozliwosc zeby sie nauczyc. Pisalem ze klawiaturka nie dzialala, myslalem ze dlatego ze nie podlaczylem jej na samym poczatku bo zapomnialem ale sie mylilem, odpalilem linuxa jeszcze raz z podlaczona klawiatura od poczatku i dalej to samo. Z kad moglem wiedziec ze oryginalna klawiatura sony podlaczona kablem usb nie bedzie dzialac? Robilem wszystko wedlug dwoch instrukcji..jednej na stronce i drugiej wedlug filmu na YT, wszystko wygladalo tak samo. A sytuacja z tym netem wyglada tak ze chce wziasc szybkiego neta na trzech ( z braćmi). Brat mi powiedzial ze jak nie bedzie linuxa to on nie bierze neta, tak ze to nie jest moja inicjatywa zeby instalowac tam yellowdoga ale jak go nie zainstaluje to i tak ja dostane po dupie bo nie bede mial takiego neta jak chce. Dodatkowo dochodzi moj drugi brat ktory dopiero kupil kompa i nachodzi mnie codziennie zebym wyjaśnił sprawe z tym ps3 ( czy bierzemy tego neta na dwoch czy trzech - od tego zalezy predkosc neta ktorego mamy wziasc). Wspomnie jeszcze ze w tej chwili mam zje***a radiowke 512 i zalezy mi zeby przejsc na neta po kablach tp. Moze ci sie to wyda dziwne ale jestem informatykiem a ty piszesz do mnie jak do jakiegos gówniarza. Mysle ze odpowiedzialem ci na pytanie po ch*j mi linux, nie musialbym tego robic gdybys sie tak nie rzucal tylko cos pomogl bo nigdy nie mozesz wiedziec co komu jest potrzebne.

Komentarz

Nie tłumacz się bo on akurat lubi się czepiać, czasem nawet za bardzo ..
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Biesiadnik możesz mi napisać specyfikacje twojej H ? Pytam z ciekawości

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                        Zamieszczone przez Grass
                        Zamieszczone przez Toyo
                        Dlaczego mieliby nie mieć? Każdy może tu pisać.
                        Chodzi o nabijanie postów :wink: Ale skoro tak to chciałbym powiedzieć że jestem niesamowicie zdegustowany i zażenowany ponieważ zrobiłem dzisiaj turniej Formula GT World cały na złoto i nie dostałem Saubera. Już drugi raz nie dostałem auta za turniej...
                        A jechałeś to, Waść, jako Championship, czy też jako pojedyncze wyścigi?
                        Jako pojedyncze :mrgreen: Ale dzisiaj Championship zrobiłem i mam Saubera :mrgreen:
                        I LoveAprilia
                        RASTA
                        "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"

Komentarz

Zamieszczone przez mysi
                          Gdyby wszyscy ludzie mieli twoje podejście, to pewnie do tej pory mieszkalibyśmy w jaskiniach
                          No za to gdyby wszyscy mieli takie podejście jak Ty to wole nie wiedzieć...

Zamieszczone przez Kamil 12
                          Nie tłumacz się bo on akurat lubi się czepiać, czasem nawet za bardzo ..
                          A Wy nigdy nie kumacie o co mi chodzi...

ZresztÄ… mam na to wyje*ane :mrgreen:

Zamieszczone przez Sylwek1092
                          Biesiadnik możesz mi napisać specyfikacje twojej H ? Pytam z ciekawości
                          Było już kilka razy. Silnik 1.6i16 D16A9 moc: 130KM Masa :950Kg ( dokładną specyfikacje masz w odpowiednim dziale )

Komentarz

A tak poza tym to udało mi się wczoraj zamknąć licznik wracając od Kyjgela Na tym samym odcinku drogi co poprzednio Więc 220km/h osiągnięte w 18 letniej H :mrgreen:
                            W mojej ciężko byłoby to zrobić na seryjnym motorze xD Szafa do 260. V-Max identyko jak w Twojej.

Komentarz

ZresztÄ… mam na to wyje*ane :mrgreen:
                              Ja również, dlatego rzadko kiedy na ten temat się odzywam :wink:

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Powiem wam:
                              Szukacie chuja w mózgu.
                              O, jest i drugi :mrgreen:
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                                Zamieszczone przez Dreadlock89
                                Powiem wam:
                                Szukacie chuja w mózgu.
                                O, jest i drugi :mrgreen:
                                Chcesz mi przez to coś powiedzieć?

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X