Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Odnośnie padów - od razu mówię że one nie miały lekko*...jeśli chcesz mieć ładny w ładnym stanie - będziesz musiał kupić oddzielnie. Konsolę jako taką z całym okablowaniem zaufanemu forumowiczowi jestem skłonny oddać za darmo... :wink:

*Driving Licence... :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
      Konsolę jako taką z całym okablowaniem zaufanemu forumowiczowi jestem skłonny oddać za darmo... :wink:
      Serio ? :mrgreen:

Komentarz

Wystarczy mi pad z działającymi analogami Ile za niego chcesz?

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
          Zamieszczone przez Lukas
          Konsolę jako taką z całym okablowaniem zaufanemu forumowiczowi jestem skłonny oddać za darmo... :wink:
          Serio ? :mrgreen:
          Ja nic z tego nie mam, że leży u mnie w szafie i się kurzy. A być może jest ktoś...komu stare PS2 sprawiłoby jeszcze troszkę radości. Trzeba sobie pomagać...a skoro jestem tu tak długo. :wink:

Zamieszczone przez Sylwek1092
          Wystarczy mi pad z działającymi analogami Ile za niego chcesz?
          GG.10279333 - to pogadamy, bo w padzie wibracje z tego co wiem różnie łapią.

Komentarz

To zamienimy się. Ja Ci dam slimkę czytającą wszystko oprócz GT4, a Ty mi swoją. :mrgreen:
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

UWAGA. Pad typu DS2 wędruje do Sylwka - Także nadal jest do wzięcia, tyle że bez pada (jeśli mam w domu drugi, jestem w stanie go dołożyć - jeśli nie...przykro mi) - Ktoś z was potrzebuje tą konsolę?

Pytam całkiem serio - Nie wiem...może jest tu ktoś kto ma problemy finansowe i przyda mu się (na handel?) albo po prostu...zawsze marzył o PS2 a nigdy nie udało się zakupić? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                Odnośnie padów - od razu mówię że one nie miały lekko*...jeśli chcesz mieć ładny w ładnym stanie - będziesz musiał kupić oddzielnie. Konsolę jako taką z całym okablowaniem zaufanemu forumowiczowi jestem skłonny oddać za darmo... :wink:

*Driving Licence... :mrgreen:
                Luk - gdyby nie było to równoznaczne z pozbawieniem Cię możliwości robienia zdjęć, czyli zabraniu temu Forum jednego z najlepszych fotografów w GT4, uśmiechałbym się o Twoją PS-kę ^^ Samotnemu Licealiście na stancji na obrzeżach Cieszyna trochę smutno bez rozrywki... a "moja" PS-Zwei jest uziemiona w Istebnej, bo "siostrzyczka dostała Singstar na urodziny, a starszy musi ustępować".

Swoją drogą - czemu nie robisz już zdjęć w GT4? Znudziło Cię to, czy z innego powodu? ^^

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                  Luk - gdyby nie było to równoznaczne z pozbawieniem Cię możliwości robienia zdjęć, czyli zabraniu temu Forum jednego z najlepszych fotografów w GT4, uśmiechałbym się o Twoją PS-kę ^^ Samotnemu Licealiście na stancji na obrzeżach Cieszyna trochę smutno bez rozrywki... a "moja" PS-Zwei jest uziemiona w Istebnej, bo "siostrzyczka dostała Singstar na urodziny, a starszy musi ustępować".
                  No to już wiem kto znajduje się na pierwszym miejscu listy kandydatów na moją czarunlkę.
                  Zamieszczone przez BelegU$
                  Swoją drogą - czemu nie robisz już zdjęć w GT4? Znudziło Cię to, czy z innego powodu? ^^
                  A wiesz co...jakoś tak - Granie sprawia mi coraz mniej przyjemności...może dorośleję pomału już. :mrgreen:

Beleg - Skrobnij na GG...podziałamy tak żeby dobrze było. :wink:

Komentarz

Miałem jakiś czas, że też mało grałem. A teraz lubie pograć i nei wydaje mi się, abym gry odstawił, jak to w najnowszych zakupach pisałeś :wink:
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

UWAGA.

Konsola właśnie znalazła właściciela. Nie trzeba było długo czekać.

Także...jeśli by ktoś pytał - Oferta już nieaktualna. Szczęśliwcem został jeden z użytkowników naszego forum.

Komentarz

Też planowałem kiedyś zakupić ps2, ale ostatecznie ulepszyłem komputer i próbuje emulować, jednak nie wychodzi to najlepiej :/ (ale jest dobrze w miare). Niestety z GT3 i 4 nie miałem styczności, z racji z pcsx2 nie emuluje ich jeszcze... Ale zawsze mam GT2 . Za 3 lata powinno się dać odpalić.
                        1+1=10

Komentarz

Dlaczego zawsze rozdajecie fanty jak mnie niema? XD Joke.

Komentarz

No i Land Cruiser roztrzaskany... Stary wypadek miał. Typ Polonezem wleciał na jego pas a starszy sie ratował i wleciał z impetem w las wylądował na boku. Fuksa miał dużego że nic mu sie nie stało... No ale niestety dach pofalowany, chłodnica przebita, bull bar cofnięty o jakieś 3cm, urwany podest i uszkodzony wachacz tylny,powyginany słupek przedni od strony kierowcy, więc odrazu ojciec powiedział że nie ma sensu tego naprawiać bo bullbar i progi były mocowane do ramy czyli właściwości jezdne mogą się zmienić ostro. Teraz trzeba sie rozejrzeć za czymś nowym.

Komentarz

ViluC36.- współczuję , naszczęście nie zdarzyło się takie coś mojemu staremu, ale wiem co przeżywasz.

Co do PS2 - leży obok PS3 i nie została odpalona już za 3 miesiące. Zdjęć nie robię, bo nie ma z kim rywalizować (PTOC zamknięty.). Nie chcę jej sprzedawać, ponieważ niedługo będzię ona "zabytkniem". Zostawię ją moim dzieciom ,aby zobaczyły jak się bawiło w 2005 roku. :wink:

Komentarz

Ja mam jeszcze PSX i Atari 2600 To dopiero będzie zdziwko

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X