No sorry, zapomniałem sobie z nią zrobić pamiątkowego zdjęcia dla kolegów z forum no i wziąć telefonu ( przecież to podstawa ) Śmiejcie się, śmiejcie... Sam byłem zaskoczony cała tą sytuacją . A moje przygody to i tak nic z tym co mają moi kumple... Wystarczy wyruszyć trochę na miasto :wink:
Wierzyć nie musicie
O czym Ty mówisz ? Jednostki SOHC osiągają w granicach 190KM . Osobiście już nie raz czytałem o B16 200KM + bez turbo Kumpel nawet, który miał 4gena wyciągnął z niego lekkim chu*em 220KM bez turbo A miał B16
Lekkim ch*em to można do 180 dojechać, powyżej 200 to się zaczynają wałki, strojenia, wydech, dolot najwyższej klasy. Tak więc jeśli lekki ch*j kosztuje 10k+ dla Ciebie to byś nie jeździł 4genem z d16.
Jestem z Wami już 10 miesięcy.I tutaj wszem i wobec ogłaszam ,że chciałbym przeprosić wszystkich użytkowników ,którym sprawiłem przykrość czy coś w tym stylu..
Nie podjechaliśmy w drodze powrotnej z McDonalda z Kutna w las nieopodal mojej miejscowości by oddać niepotrzebne płyny ustrojowe.
Aż tu migiem oka zajeżdża Bus o znajomych kształtach...pierwsza myśl to pały-ale okazało się że sokiści.
Standardowe pytania na temat sensu stania w środku lasu autem zapakowanym 5ludźmi wódką pod siedzeniem i rozsypanymi zabawkami z zestwu Happy meal.
Następnie dane osobowe i ku mojemu zdziwieniu przeszukanie. Dziwnym trafem z 5 przeszukanych było 3 i samochód.
Na niedomiar złego jeden ze skrupulatnych służbistów pofatygował się sprawdzić latarką reakcje naszych źrenic na światło. Po kilkukrotnym mignięciu stwierdził że w porządku.
Skończyło się na posprzątaniu pozostawionych przez nas śmieci i dalszej przygodzie w nieznane.
Nie byłoby w tym nic niepokojącego gdyby nie to że mieliśmy pewien "illegal" którego rozgarnięty kolega pozbył się na widok "suki".
Ku bezmiaru głupoty wróciliśmy na miejsce zdarzenia i w światłach reflektorów szukaliśmy zguby-bez skutecznie.
Wszystko skończyło się szczęśliwie oprócz straty materialnej o wysokości 30PLN
Komentarz