Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Możemy nową serie fikołów stworzyć "My first hot street racer fuck" xD

Komentarz

Biesiadnik - ale Ci zazdroszczę.

Myślałem ,że to nie możliwe. Ładna kobieta ,znająca się na autach i jeźdząca sportową Hondzią.

Komentarz

No sorry, zapomniałem sobie z nią zrobić pamiątkowego zdjęcia dla kolegów z forum no i wziąć telefonu ( przecież to podstawa ) Śmiejcie się, śmiejcie... Sam byłem zaskoczony cała tą sytuacją . A moje przygody to i tak nic z tym co mają moi kumple... Wystarczy wyruszyć trochę na miasto :wink:
        Wierzyć nie musicie

Komentarz

Ale ja Ci wierzę. ;*

Głupiemu to coś zawsze się zdarzy.

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
            silnik B16A2 moc ok 250KM bez turbo...
            Na b16 bez turbo albo kompresora jeszcze nie widziałem żeby ktoś dobił do 200KM a co dopiero 250KM Bajeczke Ci wpuściła :mrgreen:

Ale przygoda świetna, faktycznie - jak z 2F2F

Komentarz

O czym Ty mówisz ? Jednostki SOHC osiągają w granicach 190KM . Osobiście już nie raz czytałem o B16 200KM + bez turbo Kumpel nawet, który miał 4gena wyciągnął z niego lekkim chu*em 220KM bez turbo A miał B16

Komentarz

Lekkim ch*em to można do 180 dojechać, powyżej 200 to się zaczynają wałki, strojenia, wydech, dolot najwyższej klasy. Tak więc jeśli lekki ch*j kosztuje 10k+ dla Ciebie to byś nie jeździł 4genem z d16.
                http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                  Osobiście już nie raz czytałem o B16 200KM + bez turbo
                  Okey, poprawiam się, jednak widziałem (204,2HP @ 8438RPM / 179,1Nm @ 6019RPM), ale w 250KM i tak nie uwierze.
                  Zamieszczone przez cmlPL
                  Tak więc jeśli lekki ch*j kosztuje 10k+ dla Ciebie to byś nie jeździł 4genem z d16.
                  Dokładnie. :wink:

Komentarz

100lat Tomaszu xD

Komentarz

"Za tydzień menu PlayStation 3 będzie po polsku i zintegrowane z Facebookiem":
                      http://www.gamezilla.pl/content/z-tydzi ... acebookiem

wie ktos cos o tym? bo nie mam ps3 podlaczonego do neta :/

Komentarz

Już jest po polsku.
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jestem z Wami już 10 miesięcy.I tutaj wszem i wobec ogłaszam ,że chciałbym przeprosić wszystkich użytkowników ,którym sprawiłem przykrość czy coś w tym stylu..

EDIT: 8000 postów w off-topic.!

Komentarz

OMG

Sokiści mnie wczoraj przeszukiwali

Komentarz

A co popiżdżałeś z puszką farby po stacji kolejowej ;D ?
                              http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                              http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Nie podjechaliśmy w drodze powrotnej z McDonalda z Kutna w las nieopodal mojej miejscowości by oddać niepotrzebne płyny ustrojowe.
                                Aż tu migiem oka zajeżdża Bus o znajomych kształtach...pierwsza myśl to pały-ale okazało się że sokiści.

Standardowe pytania na temat sensu stania w środku lasu autem zapakowanym 5ludźmi wódką pod siedzeniem i rozsypanymi zabawkami z zestwu Happy meal.
                                Następnie dane osobowe i ku mojemu zdziwieniu przeszukanie. Dziwnym trafem z 5 przeszukanych było 3 i samochód.
                                Na niedomiar złego jeden ze skrupulatnych służbistów pofatygował się sprawdzić latarką reakcje naszych źrenic na światło. Po kilkukrotnym mignięciu stwierdził że w porządku.
                                Skończyło się na posprzątaniu pozostawionych przez nas śmieci i dalszej przygodzie w nieznane.

Nie byłoby w tym nic niepokojącego gdyby nie to że mieliśmy pewien "illegal" którego rozgarnięty kolega pozbył się na widok "suki".
                                Ku bezmiaru głupoty wróciliśmy na miejsce zdarzenia i w światłach reflektorów szukaliśmy zguby-bez skutecznie.

Wszystko skończyło się szczęśliwie oprócz straty materialnej o wysokości 30PLN

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X