Bujaka Jamajka miłość w 100% jaraj jaraj jaraj Dreadlock na prezydenta xD
Ej ej, ja to na lekcjach śpiewam. :mrgreen:
Ej ej kup se klej
Chwilę serio:
Zamieszczone przez kyjgel
Zamieszczone przez Overseer
Głupie pytanie, naprawdę.
A więc tak.
Ciuś ciuś ciuś
Teraz na serio serio:
Zamieszczone przez cmlPL
Pierwsza część zdania to ironia i nawiązanie do tego, ze Watykan nie zezwoli na takie rzeczy
Należy pamiętać że sam Watykan ma ręce splamione krwią... święta inkwizycja, liczne krucjaty w imię "szerzenia Chrześcijaństwa" z pod znaku magii i miecza.
Zamieszczone przez PP89
Teraz naród niemiecki ma zasady i umie ich przestrzegać
Niemiecki "Ordnung must sein" jak to mówił mój wychowawca i tym samym nauczyciel szwabskiego.
@Thoorn - nie przypominaj mi, argumenty miałem wprost rewelacyjne ... Co ten watek jeszcze robi przyklejony to ja nie wiem, upokorzyć mnie chcecie czy jak ?
To nie temat na kolejna, bezsensowna klotnie o wyzszosci ktorejs z platform. Powiedzialem STOP, by zakonczyc niepotrzebna dyskusje, zanim przemieni sie ona w klotnie i walke na noze. Link podalem po to, by pokazac, ze cos juz takiego sie dzialo na forum. Jesli chcecie, Czateria stoi otworem.
Tak jak powiedzial kolega: Konsole do gier, PC wielofunkcyjny. Kazde ma swoje plusy i minusy.
Rozumiem, Quattro, że prowadzisz w ankiecie "największy spamer", ale przydałoby się trochę przystopować czasem.
To nie ma nic wspólnego ze spamerstwem, założyłem temat w którym chciałem się "pochwalić" swoimi modelami, ale thooorn musi być przepisowy w 100% i mu oczywiście przeszkadzał ten wątek jak i moja obecność na tym forum.
Rozumiem, Quattro, że prowadzisz w ankiecie "największy spamer", ale przydałoby się trochę przystopować czasem.
To nie ma nic wspólnego ze spamerstwem, założyłem temat w którym chciałem się "pochwalić" swoimi modelami, ale thooorn musi być przepisowy w 100% i mu oczywiście przeszkadzał ten wątek jak i moja obecność na tym forum.
Po co zakladac kolejny temat, skoro juz taki istnieje? Moze niech kazdy z nas zacznie zakladac osobny temat do kazdego swojego posta? Wtedy wszyscy beda zadowoleni
Komentarz