Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Pardon, tego nie przemyślałem. Jako naszyjnik rozumiałem "kobiecy" wisiorek, i stąd moja odpowiedź ^^
    Wisior, "keta" czy branzoleta na ręce to chyba niezły pomysł. Sam czasem noszę na szyi nieśmierletnik... I forgot ^^

Komentarz

Bez udziwniaczy chyba że lubisz styl Don Pedro

Komentarz

Ja czasami noszÄ™ takÄ… marihuankÄ™ na szyi, zawieszona na rzemyku takim czarnym. :mrgreen:
        I LoveAprilia
        RASTA
        "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"

Komentarz

Udałem się wczoraj w celu zakupu PS3. Ten sklep jest naprawdę chyba tylko dla idiotów. Podchodzę do regału, patrzę, jest ale wersja 120, a ja miałem zamiar zakupić wersję 250GB. Cena ta sama. Ok, co tam, mówi się trudno. Biorę ją+kabel HDMI (75zł). Pytam się typa z obsługi jak jest z ratami, czy rzeczywiście są to Prawdziwe raty0%. Zarzeka się że jak najbardziej i potrzeba tylko dwa dokumenty ze zdjęciem, choć miałem już przygotowane zaświadczenie o zarobkach. Rata wynosiła 47zł z groszami. Musiałem tylko zgłosić się do POKu, by z panią podpisać wszystkie dokumenty. No i zaczęło się...ratę wyliczyła mi na 58zł z groszami. WTF? Przecież miały być to raty bez dodatkowych kosztów. Pani grzecznie wytłumaczyła mi że to jest dodatkowe zabezpieczenie, gdybym miał stracić pracę, czy wymigiwałbym się od płacenia. Czyli dodatkowe 330zł. Dziękuję, postoję. Pogrzebałem dzisiaj na necie i dowiedziałem się że prawdziwe "prawdziwe raty 0%" są tylko w Saturnie, Euro RTV&AGD, Realu. Tyle że na dziesięć rat, więc poczekam do nowego roku. A MM-tylko dla idiotów od dzisiaj omijam szerokim łukiem i wam też to radzę. Nie chodzi już o ceny, ale po prostu o granie nie fair. Zapomniałbym...pytałem gościa o tytuły w promocji (69,90) i usłyszałem "niestety, akurat wszystkie poszły" Oczywiście...gazetka aktualna od paru dni i wszystkie osiem pozycji wykupione co do sztuki.
          Podsumowując. Z jednej strony jest w tym trochę frajerstwa, bo na chłopski rozum sklep nie zarobiłby na takich ratach rozłożonych na dłuższy okres. Z drugiej strony mam już dosyć już wszelkich niedomówień, ukrytych pod gwiazdkami drobnym maczkiem szczegółów i ogólnie zarabiania na ludzkiej naiwności.

Komentarz

Najgorsze jest to że to naprawdę idioci Współczuje bo obejściem sie smakiem jest najgorsze

Komentarz

Zamieszczone przez Grass
              Ja czasami noszÄ™ takÄ… marihuankÄ™ na szyi, zawieszona na rzemyku takim czarnym. :mrgreen:
              No właśnie o takim zestawie myslałem, ale niekoniecznie z zielskiem
              Ale spoko, chyba mi już przechodzi
              Zamieszczone przez kyjgel
              Zapomniałbym...pytałem gościa o tytuły w promocji (69,90) i usłyszałem "niestety, akurat wszystkie poszły" Oczywiście...gazetka aktualna od paru dni i wszystkie osiem pozycji wykupione co do sztuki.
              Jakoś trzeba skusić klienta, który przecież może kupić jeszcze coś innego. Taka polityka.
              Zwłaszcza teraz, przed świętami, się zacznie.

Komentarz

Kyjgel-To normalne że Ci doliczają ubezpieczenie. Jak braciak brał PS3 (też na raty) to również doliczyli koszty ryzyka ale z tego co pamiętam to po spłaceniu wszystkich rat oddają Ci te pieniądze z ubezpieczenia ale ręki uciąć nie dam. Serio.

Więc niema się czym martwić. Z resztą dopytaj jeszcze :wink:

Komentarz

Nic nie oddają. Jak się spłaci to koniec. Dostajemy jak spłacimy przed czasem to zwracają jakiś procent :wink:

Komentarz

OOooooj? <niedowierzanie i niepewność>
                    Szkoda że nie mam w domu brata bo bym go podpytał. xD

Komentarz

Ja kiedys brałem dwie rzeczy rower i coś tam jeszcze i spłaciłem je przed czasem to za rower dostałem jakiś ta zwrot a za drugą rzecz juz nie trochę dziwne.
                      Wydaje mi się że właśnie ten rower był na tym zabezpieczeniu i dlatego dostałem jakaś tam kwotę z powrotem :mrgreen:

Komentarz

jakby oddawali to jaki interes by mieli ubezpieczajac cos takiego?

Komentarz

Bo to jest tak jak nie możesz sie spłacić albo tracisz prace itp.takie mini zabezpieczenia na w razie czego.
                          I wydaje mi się że po spłaceniu Ci oddają ale jak mówiłem wcześniej pewien nie jestem ale widzę jak przez mgłę :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Milten
                            jakby oddawali to jaki interes by mieli ubezpieczajac cos takiego?

Mają interes jak spłacasz w czasie. Jak masz 12 rat i spłacisz wcześniej niż zostało ustalone to wtedy oddaja ale nie zawsze.

Komentarz

mleczny87, nie siedź na ukrytym - nieładnie

Komentarz

Nie dotrzesz do niego. On jest Bogiem...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X