Panowie ale czemu zaraz sobie srać po wygłupiać się można w każdym wieku chociaż dla śmiechu bo to zdrowie. Nie trzeba być cały czas na max poważnym bo życie było by nudne :mrgreen:
Między wygłupianiem się a robieniem z siebie idioty jest cienka granica.
Każdy kiedyś rysował pindole ale ja szybko przeżuciłem się na rysowanie gołych babek kumplom w zeszytach xD Nawet nieźle mi wychodziło he he
Ale i tak przed świętami wszystkim wpisywałem kolędy na pół kartki
Siema, chciałbym podzielić się z Wami zdaniem pewnego nowego użytkownika:
"jakie moze miec sprawy na głowie jakis 16letni szczyl pierdolisz głupoty załosny jestem sorry ja cie nie obrazam a w gt gram odkąd wyszło a to ze jestem nowy nie znaczy ze jestem tutaj od tak sobie koles w gt jestem napewno lepszy niz połowa smieci na tym forum i to im powiedz ze są załosni ziom który mi zaproponowała zajerestrowanie sie tutaj miał racje lukas i Quattro to pedały wal sie leszczu i graj graj graj bo cienias jesteś"
napisał to niejaki defcośtam po tym jak mu na PW wyjaśniłem ,że Lukas ma inne sprawy (szczególnie w święta) niż dodawanie jego czasów w "nurburgringu".
No właśnie, ciekawy jestem jakby sobie poradził z DTB, Tobą Toyo czy Jisawem. :wink: Tylko z tego co tu napisał to wynika ,że ktoś go na to forum zaprosił. Może był to DLX.
Komentarz