Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Biesiadnik
    Co do fizyki... GT5 jak i rFactor 2 czy nawet 5 zawsze będą jednym wielkim shitem. Nigdy nie odwzorujesz fizyki jazdy identycznie jak jest to w rzeczywistości
    Tak, ale ja zawsze będe powtarzał zdanie, że jeżeli mądrze wyciągasz wnioski z gier tego typu, to przyda Ci się to prowadząc prawdziwy samochód. :wink:
    Poza tym tak jak wspomniałeś wypowiadaliśmy się keidyś w tym temacie.

Haha, ja pamiętam jak się keidyś strułem, to przez pół roku nie mogłem patrzyć na wódke :mrgreen:

Komentarz

Co do fizyki... GT5 jak i rFactor 2 czy nawet 5 zawsze będą jednym wielkim shitem.

Nie mam nic wiecej do dodania

Po co Tyle samochodów ? A dla tego że nie każdy będzie chciał jeździć tym co Ty. Gusta i upodobania są różne, dla tego mamy do wyboru tyle samochodów, mnie osobiście sprawia wielką frajdę jeżeli mam do wyboru samochody od najstarszych do najnowszych modeli ze wszystkimi jednostkami napędowymi. Przynajmniej jest frajda z wyścigów, a nie że wszyscy jeżdżą tym samym
      Dlatego 500 w zupelnosci by wystarczylo. Uwierz, ze w tej ilosci zawarlbym wszelkie wartosciowe samochody. I kazdy bylby zadowolony. Chyba tylko testerzy jezdzili wszystkimi samochodami w grze. Powtrze, przecietny uzytkownik GT uzywa 100, moze 150 wozow. Reszta albo stoi w garazu i sie kurzy, albo w salonie jedynie na pokaz.

Komentarz

Tiaaa rF2 wielkim shitem, jaaasne

Komentarz

Nie zrozumieliście go... Użył zbyt ostrych słów, a Wy się już czepiacie :mrgreen:

Komentarz

lepiej za dużo niż za mało

Ja sobie właśnie pykam w God of War 2 i przejść nie mogę

przecież to bardzo łatwa gra tylko trzeba trochę pomyśleć

Komentarz

Ktoś tu czegoś nie rozumie - uważasz każdego za przeciętnego ? Każdy przeciętny gracz to nawet nie grał w GT4, tylko w enefesa!
              http://mwiszniewski.carbonmade.com/
              http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Hiho, pamięta ktoś tego starego trola imieniem Barosa?

Komentarz

Nie.

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                    przecież to bardzo łatwa gra tylko trzeba trochę pomyśleć
                    Boss "ciężki" jest, bo na Very Hard przechodzę, ale już sobie poradziłem .

Komentarz

Zamieszczone przez Barosa7
                      Hiho, pamięta ktoś tego starego trola imieniem Barosa?
                      Po co wróciłeś?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        Tak, ale ja zawsze będe powtarzał zdanie, że jeżeli mądrze wyciągasz wnioski z gier tego typu, to przyda Ci się to prowadząc prawdziwy samochód. :wink:
                        Możesz się nauczyć pewnych reakcji na daną sytuacje, ale póki nie przeżyjesz tego na drodze to i tak na niewiele się to zda :wink:

Zamieszczone przez thooorn

Nie mam nic wiecej do dodania
                        No tak, przecież to Twoja ukochana gra i musi być wspaniała Czytaj ze zrozumieniem a nie tylko to co chcesz czytać

Nigdy nie wpasujesz się w gusta wszystkich. I uwierz mi że w 500 autach mógł byś pominąć kilka dla mnie istotnych. Osobiście kiedy miałem jeszcze PS2 jeździłem chyba większością z samochodów, dla zabawy, żeby sprawdzić jak który się zachowuje. Fajnie jest mieć większy wybór i tyle, nie wiem o co Ci chodzi . Sam ściągasz jak głupi nowe samochody do rF

Zamieszczone przez Sylwek1092
                        Tiaaa rF2 wielkim shitem, jaaasne
                        A skąd wiesz że nie ? Poza tym też się kłania czytanie ze zrozumieniem...

Zamieszczone przez PP89
                        Haha, ja pamiętam jak się keidyś strułem, to przez pół roku nie mogłem patrzyć na wódke :mrgreen:
                        Nie przypominaj mi nawet... Ja tak miałem 2 dni temu... Na samą myśl o tym napoju robi mi się niedobrze... Kolejny rok z głowy... :mrgreen:

Komentarz

1) Po co komu Opti Cluby i inne kaszlaki? Gdyby wyciac ten caly sztuczny tlum z GT, wyszloby kolo 500sztuk, co w zupelnosci wystarczy. Gdyby nie szli na ilosc tylko na jakosc, Gran Turismo byloby duzo lepsza gra.

2) A skad ty jasnie wszechwiedzacy mozesz wiedziec, co ja robie? Tak sie sklada, ze w rF'a gralem ostatnio moze z 3-4mce temu. Twierdzisz, ze rFactor to shit, poniewaz daleko mu do rzeczywistosci. Tak sie sklada, ze blizej mu do niej, niz np GT. Pewnie raz w niego zagrales na jakims lipnym modzie, przestraszyles sie, zniecheciles, bo na torze utrzymac sie nie potrafiles. W GT latwiej, co nie? Casual...

Tak sie sklada, ze rFactor jest najlepszym symulatorem, ktory jak dotad wyszedl liczac na wszystkich platformach. Tego nie zaprzeczysz zadnym argumentem.

No tak, przecież to Twoja ukochana gra i musi być wspaniała
                          A od takich durnych uwag lepiej sie powstrzymaj, bo to nawet ponizej poziomu "niektorych uzytkownikow" jest

Komentarz

Grałem w rFa na modzie F1 2009, fajne, ale do rzeczywistości duuuuuuuużo jeszcze brakuje. I nie wiem czemu, ale jednak trudniej mi się jeździ w GT5P - może to wina jedynie pada(w rF grałem na kierownicy - lipnej, ale jednak). W każdym razie według mnie dużo realniejszy był LFS niż rF.

Komentarz

Po pierwsze to zmień tego moda, na jakiś porządny np, MMG07, FSONE08, CTDP06, wyłącz wszystkie systemy, i dopiero wtedy się wypowiadaj.

Komentarz

A ja Was zaskoczę.

W rF nie grałem, to też i się nie wypowiem (dopóki nie zagram, bo mam to w planach).

Ale co do Gran Turismo i ilości aut, w tym "kaszlów" typu stare japońskie Kei'e, Civici, vany, europejskie auta miejskie, auta rodzinne itp., Primery, Mondeo, Laguny, 406, Audi A4, Volkswageny Beetle, 50 Skyline'ów, 30 Supr, 20 S2000 itp...
                                ... to właśnie za to tą grę kocham.

Ostatnio właśnie na nowo odkryłem frajdę Gran Turismo 4, jeżdżąc słabowitymi autami (Volvo 240, Nissan Be-1, Honda Today G, BMW 120d) i innymi rzadkimi (Skyline R32 M-Spec, Supra 3,0GT) na Logitechu Driving Force GT, systemy off, opony Road/Luxury - i totalna frajda. Nie zapier...dzielanie BMW M3 GTR czy inną Formula Polyphony, tylko walka na miejskich trasach w autach normalnie spotykanych na drogach. Czy też nie "milionpięćsetdwudziesta" fotka z Fordem GT czy TVR Cerberą, tylko wóz uliczny pokroju Primery czy Bluebirda. Dla mnie to właśnie te setki aut nadają klimatu i frajdy serii Gran Turismo. To ją odróżnia od NFS'a, PGR'a czy Forzy. Te ZWYKŁE auta. Te Fordy Ka, Mercedesy A-Klasse, japońskie auta dla ludu.
                                Dlatego ja będę bronił GT z setkami zwykłych, wolnych aut. Bo dla mnie to właśnie jest fajne. I to tworzy dla mnie legendę serii GT.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X