Wracam z radością, zbyt dużo czasu tu spędziłem by byle awaria pokrzyżowała moje plany podbicia świata gt Serio mówiąc to aż żal patrzeć jak wszystko się posypało. Nie mówiąc już o bugach to potraciliśmy najcenniejsze wartości- ludzi. Pewnie nie wszyscy tu wrucą a szkoda. Mam tylko nadzieje że wejdzie w życie projekt o na który od dawna czekamy.
Mam tylko nadzieje że wejdzie w życie projekt o na który od dawna czekamy.
A mianowicie portal (jak się domyślam)
Raczej nie wszyscy wrócą, choć thooorn rozpoczął akcję powiadamiania userów o reaktywacji forum. Zobaczymy, jakie da to efekty.
Ja mam z kolei taką nadzieję, że nie tylko wrócą starzy wyjadacze, ale także forum odzyska dawny wigor i będą pojawiać się też nowi userzy. Póki co panuje tutaj cisza, mało kiedy ktoś jest zalogowany.
Fajnie, że forum wróciło, mam nadzieję, że na dobre
Wcięło gdzieś temat z nowym turniejem GT4, nie pamiętam nawet kto go założył, a fajnie byłoby coś zorganizować.
Chciałbym poinformować o <<ZZ>> Team, która zajmuje się obliczeniami w projekcie Folding@HOME. Więcej info tutaj: http://zazakretem.rox.pl/ na forum w dziale Total OT.
Aktualnie po wpisaniu w google hasła "gran turismo" nasze forum jest trzecie w wynikach wyszukiwania. Gdy wyjdzie GT5, powinno być jeszcze lepiej. Na pewno forum odżyje.
Fajnie, że forum wróciło, mam nadzieję, że na dobre
Wcięło gdzieś temat z nowym turniejem GT4, nie pamiętam nawet kto go założył, a fajnie byłoby coś zorganizować.
Właśnie. Nie wiem czy jest to do odratowania czy nie... Nie orientuje się ktoś?
Jak nie, to założe na nowo temat
Na GTP bez przerwy sa rozgrywane turnieje GT4. Ta gra oferuje nieskonczona ilosc kombinacji. Mozna tworzyc wszelkiego rodzaju turnieje i zawody. Trzeba miec tylko pomysl i troche checi... co akurat tutaj bywa deficytem
W kolko cos komus nie pasuje, kazdy ma jakas wymowke... Pijawki
Na GTP bez przerwy sa rozgrywane turnieje GT4. Ta gra oferuje nieskonczona ilosc kombinacji. Mozna tworzyc wszelkiego rodzaju turnieje i zawody. Trzeba miec tylko pomysl i troche checi... co akurat tutaj bywa deficytem
W kolko cos komus nie pasuje, kazdy ma jakas wymowke... Pijawki
Dodatkowo muszę latać za wszystkim bo na sierpień planujemy z Mychą się chajtnąć
Druga sprawa Toyo napisał że wyszukiwarce jak wpiszemy Gran Turismo to jesteśmy gdzieś na 3 miejscu. Dodajcie jeszcze do gt słowo forum i kto teraz rządzi w googlach??
Komentarz