Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Omg a już nie miałem nadziei :>

Komentarz

Wracam z radością, zbyt dużo czasu tu spędziłem by byle awaria pokrzyżowała moje plany podbicia świata gt Serio mówiąc to aż żal patrzeć jak wszystko się posypało. Nie mówiąc już o bugach to potraciliśmy najcenniejsze wartości- ludzi. Pewnie nie wszyscy tu wrucą a szkoda. Mam tylko nadzieje że wejdzie w życie projekt o na który od dawna czekamy.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        Mam tylko nadzieje że wejdzie w życie projekt o na który od dawna czekamy.
        A mianowicie portal (jak się domyślam)

Raczej nie wszyscy wrócą, choć thooorn rozpoczął akcję powiadamiania userów o reaktywacji forum. Zobaczymy, jakie da to efekty.

Ja mam z kolei taką nadzieję, że nie tylko wrócą starzy wyjadacze, ale także forum odzyska dawny wigor i będą pojawiać się też nowi userzy. Póki co panuje tutaj cisza, mało kiedy ktoś jest zalogowany.

Komentarz

ITS ŁORKING NAŁ!! Witam spowrotem
          http://mwiszniewski.carbonmade.com/
          http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Fajnie, że forum wróciło, mam nadzieję, że na dobre
            Wcięło gdzieś temat z nowym turniejem GT4, nie pamiętam nawet kto go założył, a fajnie byłoby coś zorganizować.

Komentarz

Chciałbym poinformować o <<ZZ>> Team, która zajmuje się obliczeniami w projekcie Folding@HOME. Więcej info tutaj:
              http://zazakretem.rox.pl/ na forum w dziale Total OT.

Komentarz

Jak ruszy GT5 i będziemy pierwsi w google, to myślę, że będzie dużo nowych. A ile wróci? Nie wiem...
                1+1=10

Komentarz

Aktualnie po wpisaniu w google hasła "gran turismo" nasze forum jest trzecie w wynikach wyszukiwania. Gdy wyjdzie GT5, powinno być jeszcze lepiej. Na pewno forum odżyje.

Komentarz

Było pierwsze, spadło, bo po awarii na stronie nie było nic.
                    1+1=10

Komentarz

No i mamy najlepszy adres Każdy pierwszy wpisze granturismo.pl niż granturismo.com.pl.gov.de.ru.fr itp.

Komentarz

No wreszcie, co jakiś czas patrzałem czy działa
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Koleshiya
                          Fajnie, że forum wróciło, mam nadzieję, że na dobre
                          Wcięło gdzieś temat z nowym turniejem GT4, nie pamiętam nawet kto go założył, a fajnie byłoby coś zorganizować.
                          Właśnie. Nie wiem czy jest to do odratowania czy nie... Nie orientuje się ktoś?
                          Jak nie, to założe na nowo temat

Komentarz

Na GTP bez przerwy sa rozgrywane turnieje GT4. Ta gra oferuje nieskonczona ilosc kombinacji. Mozna tworzyc wszelkiego rodzaju turnieje i zawody. Trzeba miec tylko pomysl i troche checi... co akurat tutaj bywa deficytem

W kolko cos komus nie pasuje, kazdy ma jakas wymowke... Pijawki

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                              Na GTP bez przerwy sa rozgrywane turnieje GT4. Ta gra oferuje nieskonczona ilosc kombinacji. Mozna tworzyc wszelkiego rodzaju turnieje i zawody. Trzeba miec tylko pomysl i troche checi... co akurat tutaj bywa deficytem

W kolko cos komus nie pasuje, kazdy ma jakas wymowke... Pijawki
                              -Pracuję
                              -Sprzedałem konsolę.
                              Wystarczy?

Komentarz

Pracuje
                                Sprzedałem Konsolę

Też

Dodatkowo muszę latać za wszystkim bo na sierpień planujemy z Mychą się chajtnąć

Druga sprawa Toyo napisał że wyszukiwarce jak wpiszemy Gran Turismo to jesteśmy gdzieś na 3 miejscu. Dodajcie jeszcze do gt słowo forum i kto teraz rządzi w googlach??

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X