Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Spiesze sie pochwalic polP 77%, angP 78%, matP 76%, matR 26%, geoP 84% :mrgreen:

Komentarz

Ładnie. Czyli matmę masz zaliczoną tą podstawową...a rozszerzona tak jakbyś jej nie pisał, tak? :wink:

Komentarz

gratulacja thooorn, chociaż z tą matmą rozszerzoną się nie postarałeś chociaż ja na angielskim rozszerzonym ustnym też zawaliłem :mrgreen:
        ja też się pochwalę: polski ustny 50% polski pisemny 34% angielski podstawowy ustny 90% ang podstawowy pisemny 86% ang rozszerzony ustny 30% ang rozszerzony pisemny 50% matma podstawowa 84% i matma rozszerzona 70% :mrgreen:
        edit: a i geografia podstawowa 64%

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
        Jabol punk!

Komentarz

No tak, bo to matury przecież były :mrgreen:

Gdzie dalej panowie?

Komentarz

ja będę składał papiery do łodzi na polibudę, na mechatronikę na dwóch wydziałach, informatykę, automatykę i mechanikę. mam tyko nadzieję że, jak to mój znajomy dzisiaj stwierdził "nauka nie będzie mi przeszkadzać w studiowaniu" :mrgreen:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
            Za szyjke mocno chwyć i napij się!
            Jabol punk!

Komentarz

A. Skoro już rozmawiamy o szkołach, to przejdźmy poziom niżej. Drodzy byli-gimnazjaliści. Jak wam poszedł egzamin? Gdzie dalej się wybieracie?

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
                A. Skoro już rozmawiamy o szkołach, to przejdźmy poziom niżej. Drodzy byli-gimnazjaliści. Jak wam poszedł egzamin? Gdzie dalej się wybieracie?
                dzisiaj oficjalnie dostałem się do IILO w Koninie. :mrgreen: dostałem się tam gdzie chciałem, o. Profil mat-geo-ang.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Moje gratulacje.

Wymarzona szkoła to świetna sprawa.

Komentarz

Panowie, umieszczenie w moim Temacie o Zdjęciach ujęć z Forzy 3 jest dopuszczalne, czy też założyć nowy temat w Różnościach/Fotografia i grafika, czy też nie grzeszyć fotkami ze Złej Gry Konkurencji? ^^

Komentarz

Może załóż temat w dziale z fotkami, bo tutaj zginie w tłumie. A chętnie zobaczyłbym parę screenów z FM3.

Komentarz

Jest ktoś chętny żeby pościgać się gokartami ?

Komentarz

Jaki wykręcasz czas na torze w Kinepolis, Sylwek?

Komentarz

Średni tor : 0:29:554

Pierwszy raz jechałem...teraz byłoby szybciej trochę. Szau nie ma Do najlepszych trochę brakuje Ty jakie masz czasy ?

(Aha, i na jakim torze jechałeś ? z wyjazdem na dwór czy z ostrym nawrotem ? )

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                              Średni tor : 0:29:554
                              Nieźle jak na pierwszy raz. Ja za pierwszym miałem jakoś podobnie...po kilkunastu okrążeniach uzyskałem właśnie 0:29:5xx.

W sumie byłem tam ze trzy razy w zeszłym roku...doszedłem do 0:29:025 i uważam, że jest to już dosyć szybko...

Oczywiście da się szybciej, ale zazwyczaj chodziliśmy z przyjaciółką po prostu dobrze się pobawić...więc tych mega szybkich okrążeń zbyt dużo nie zrobiłem.

Jeździłem zawsze na dłuższym torze z wyjazdem na dwór...gdyby nie było wyjazdu, tylko nawrót czasy byłyby pewnie niższe.

Komentarz

Planujesz pojeździć w te wakacje ? Bo jak coś to wybieram się pod koniec lipca.

PS: Pierwszy zakręt jak pokonywałeś ? Pełen papieć na poślizgu, czy z hamulcem ?

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X