Ciekawe czy ty będziesz jeździć samochodem według przepisów dot. prędkości
Czy ty musisz byc tak cholernie upierdliwy? Kurwicy mozna dostac. Przeczytal trzy ksiazki i uwaza, ze wszystkie rozumy pozjadal. Przeczytaj wszystko, a nie wycinasz zdanie z kontekstu.
Kierującą astrą była młoda kobieta. Wyprzedzała Sharana ale nie zauważyła ze przed nią jest wysepka więc chciała się w niej schować ale zarzuciło i poleciała bokiem. Podczas tego manewru miała przeszło 100km/h i jeszcze wyprzedzała w miejscu zabudowanym. Nikomu się nic nie stało, tylko rozbita Astra, Laguna i BMW E60 (ponoś jakiegoś prawnika).
Dzień mnie nie było, a spamu na 4 strony :mrgreen:
Wracacie do pełni formy, gratuluje
Zamieszczone przez thooorn
Dac debilom samochod...
W większości przypadków - święta racja.
Kojarzycie trase na Zakopane? Zwłaszcza ten odcinek mega krętej dwupasmówki przed Nowym Targiem. Jak poleje po słonecznym dniu to prawie zawsze min 2 auta w rowie....
Niepotrafią jeździć, ale zakręty biorą najszybciej...
Najbardziej śmiać mi się chce z tych super nowych fur w rowach Ludzie myślą że jak ma abs, esp, tcs, bla bla bla to sa najlepsi na świecie....
a tu zonk :mrgreen:
Ludziom sie tylko wydaje, ze potrafia jezdzic. Oczywiscie, sa tacy, ktorzy potrafia zapanowac nad samochodem nawet przy wiekszych predkosciach, ale umiejetnosci to jedno, a glupota drugie. Czlowiek z umiejetnosciami nie bedzie przelatywal przez miasto 100kmh, bo ma troche oleju w glowie.
A idiota, kupi sobie taki Bume czy inny szpanerowoz i mysli, ze mistrzem kierownicy sie stal. Naogladal sie Tokyo Drift czy innego szajsu. Jego przeciez przepisy nie obowiazuja. On wie, ze moze i potrafi szybciej, duzo szybciej. 50? Ja potrafie tu 150! Noga w podlodze i leci na zlamanie karku, kazdy MA mu ustepowac drogi, a potem dziwi sie, dlaczego nie zmiescil sie w tym zakrecie, dlaczego lezy na Intensywnej, dlaczego zabil wszystkich pasazerow i dwoje przechodniow.
Komentarz