Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Toyo
    Zamieszczone przez BelegU$
    Nie zwykłem uczestniczyć w tego typu wymianach "uprzejmości", więc przemilczę to stwierdzenie.
    Dreadowi nie chodziło o żadne "uprzejmości", a raczej o to, że coraz częściej traktujecie szymońca jak jakiegoś pana i władcę (z lekką przewagą tego drugiego).
    Nie zupełnie. To jak BelegU$ broni i ubustwia Szymka niemal z zapałem i fanatyzmem wiernych przy krzyżu akurat mało mnie obchodzi.

Użyte zostało stwierdzenie: "on by tu nas po kątach porozstawiał"
    Jakim prawem mówisz za wszystkich. Jak lubisz to proszę bardzo. Ale mnie nikt ustawiał nie będzie.
    Powiedziane krótko i dosadnie już we wcześniejszym poście co uznałeś (byćmoże) za zaczepkę.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      Zamieszczone przez Toyo
      Nie zwykłem uczestniczyć w tego typu wymianach "uprzejmości", więc przemilczę to stwierdzenie.
      Dreadowi nie chodziło o żadne "uprzejmości", a raczej o to, że coraz częściej traktujecie szymońca jak jakiegoś pana i władcę (z lekką przewagą tego drugiego).
      Nie zupełnie. To jak BelegU$ broni i ubustwia Szymka niemal z zapałem i fanatyzmem wiernych przy krzyżu akurat mało mnie obchodzi.

Użyte zostało stwierdzenie: "on by tu nas po kątach porozstawiał"
      Jakim prawem mówisz za wszystkich. Jak lubisz to proszę bardzo. Ale mnie nikt ustawiał nie będzie.
      Powiedziane krótko i dosadnie już we wcześniejszym poście co uznałeś (byćmoże) za zaczepkę.
      Znowu nie wyczułeś ironii i jajcarskiego tonu. G*wno mnie obchodzi, co by Ci powiedział szymoniec. Mówiąc szczerze, g*wno mie obchodzi, co mówi tutaj większość userów. Ba, sam szymoniec g*wno mnie obchodzi, uważam po prostu, że wprowadzał do dyskusji pewien styl luzu, olewactwa i subtelnej ironii, którego tu obecnie brakuje.

Komentarz

Po raz kolejny napiszę o motocyklistach.A to dlatego,że spotkał nas miły gest.Jechałem z rodzinką trasą nr1 do Gdańska na targi dominikańskie.Ogólnie trasa przebiegała spokojnie,jednak zmorą była rzesza co chwila napotykanych na drodze "zawalidróg" Były to między innymi TIR-y,stare dziadki (z babką na pokładzie),kobieta w tico/czinkłeczento itp,samochody firmowe (kierujący to kompletne ofermy).Rozrastał się korek,a koło nas śmignął facet na motorze.Wyprzedzał wszystkich bardzo sprawnie,gdy wyprzedził nas.Wjechał przed nasz samochód i w geście podziękowania za miejsce- "lewa w górę" Jest to motocyklowe pozdrowienie/podziękowanie podnosząc lewą rękę w górę :wink: Po za tym jechał bardzo bezpiecznie.Może i wyprzedzał na "trzeciego",ale tylko gdy się upewnił i nie przed zakrętem

PS:Jeśli to jest luźny temat,to muszę coś stwierdzić.A zatem zawsze,gdy jestem w trójmieście stwierdzam.Iż pomykają tam bardzo ładne dziewczyny Naprawdę jest co oglądać :mrgreen: Chyba się kiedyś przeprowadzę do Sopotu

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
          A zatem zawsze,gdy jestem w trójmieście stwierdzam.Iż pomykają tam bardzo ładne dziewczyny Naprawdę jest co oglądać :mrgreen: Chyba się kiedyś przeprowadzę do Sopotu
          Prawdopodobnie wlasnie urodzila sie twoja przyszla sopocka kochanka :mrgreen:

Komentarz

Beleg-ja nie wnikam co kto i na ile Cię obchodzi. Ale to już nie pierwszy raz jak przy okazji opowiadasz jak Ci brak kolegi. Ok ja też chętnie bym zobaczył Slika czy paru innych ale nie płaczę po nocach i nie gloryfikuje. A jak widzisz nie tylko ja zauważyłem jakto ubustiasz imiennika. Nic do mi do tego ale jak już to wypowiadaj się za siebie. Bo zabawny i groteskowy momentami i był ale ustawiać to sobie mugł świeżaków lub mniej wygadanych.
            Swoją drogą jak wiesz niedawno kilkakrotnie odwiedził forum i jak widzisz olał Twoją i reszty sympatie. Więc niewiem skąd ta histeria.
            To nie jest forma ataku czy uszczypliwości tak po prostu uważam,widzę.

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
              Może i wyprzedzał na "trzeciego",ale tylko gdy się upewnił...
              Uff, no cale szczescie. A juz mialem go zlinczowac

Komentarz

Ba, sam szymoniec g*wno mnie obchodzi, uważam po prostu, że wprowadzał do dyskusji pewien styl luzu, olewactwa i subtelnej ironii
                ... a także chamstwa, trollowania i prowokacji.

Ale dosyć już o tym, bo nie chcę wyjść na jakiegoś "antyszymona"

Nie będę się rozpisywał dalej, bo przekaz byłby niemal taki sam, jak w poście Dreada.

Komentarz

Przynajmniej wprowadzał trochę kolorytu w to smutne jak pizda forum.

Komentarz

Zupełnie jakby nam brakowało wartościowych ludzi.Wbrew pozorom nie jestem przeciwny jego osobie ale mówię jak było. Zamykacie klimat i działanie forum w jednej osobie. Kiedyś już o tym rozmawialiśmy i nudzi mnie wałkowanie tego tematu. Jak wam zależy to poszukajcie go i poproście o powrót. Pominę fakt że świadomie opuścił forum. I wątpie by z kimś z sympatyków się pożegnał lub tęsknił.

Komentarz

Kto chce, niech go sobie na LastFM znajdzie. :mrgreen:
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Dzisiaj kolejna paczka Aston Martin tym razem

Szkoda że książeczka z info o zespole, autach i wyścigu LeMans jest z sezonu 2008 :mrgreen: No i na karcie z kierowcami nie ma autografów, ale i tak jest fajnie

http://img694.imageshack.us/i/zdjcie0004yy.jpg/

http://img80.imageshack.us/i/zdjcie0005qz.jpg/

http://img23.imageshack.us/i/zdjcie0006p.jpg/

Komentarz

jakie to uczucie dostawać codziennie listy od zespołów wyścigowych? :mrgreen:
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jak kiedyś dostałem od AC Schnitzera to myślałem że narobie w gacie a tutaj prosze

Komentarz

Ciekawe czy od DAMS i Matech coÅ› przyjdzie

Komentarz

Gra ktoś może w Nitto 1320?

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X