Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Nowi przychodza tu. Widza, ze nic sie nie dzieje i odchodza. Czesto nawet sie nie rejestruja. Po co?

Sama swietna domena i pierwsze miejsce w Google nie sprawia, ze bedzie to najlepsze forum GT w Polsce. Tak jak w kazdym biznesie. Jesli stoisz w miejscu, oznacza to, ze sie cofasz wzgledem innych.

Komentarz

Wilku a chcesz ze mną zagrać w Big Scale Racing bo mam gierkę na płycie i przeszedłem ją parę razy.Super gra

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
        Na mnie Ciemek możesz liczyć mam GT4 i chętnie polatam.
        Jak tak to już się biore do roboty :wink:

Komentarz

viewtopic.php?f=24&t=1299&start=0&st=0&sk=t&sd=a

Czy system turniejow jeszcze sie pojawi na forum?

Komentarz

Na czym w ogóle polegał ten "system turniejów"? Pytanie kierowane głównie do użytkowników, którzy byli już na forum, gdy system działał.

Komentarz

Fajna sprawa to była... to było tylko przez krótki czas, bo potem forum padło.. nie zakładało sie tematu tylko wszystko powstawało przez owy system bodajże...
              a to powiadomienie, że budowa systemu jest w toku radziłbym zignorować - osoby za to odpowiedzielnej nie ma już od dawna na forum..
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                a to powiadomienie, że budowa systemu jest w toku radziłbym zignorować
                Przecież my to już zrobiliśmy co najmniej dwa lata temu :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                  Wilku a chcesz ze mną zagrać w Big Scale Racing bo mam gierkę na płycie i przeszedłem ją parę razy.Super gra
                  no pewnie to już mamy czwartego do brydża :mrgreen: znaczy się do BSR.

Obecnie to szukam osoby która by założyła serwa "widocznego" ja niestety nie mogę :/ zgłosiłem to do administracji sieci MaxNet'u i jakoś się zbytnio nie fatygują do tego. Mieli mi mailem przesłać co i jak pokolei zrobić ,żeby moje IP było widoczne, a tak to. . . ch*j szelki i bąbelki.

Rejestracji można dokonać tutaj!, im więcej tym lepiej stronka się rozwija.
                  Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Hehe powiem wam co mi się przydarzyło W niedzielę wieczorem o godzinie 22:13:25 kupiłem olej do mojego squta na alledrogo (Mobil 1 5W-50 Rally Formula) Do każdej "kosiareczki jednośladowej" przeważnie wchodzi ok.800 ml oleju.Więc zamówiłem butelkę 1L,bo po co ma się starzeć później Wziąłem przesyłkę kurierem i wyszło mnie razem 35zł + 20(kurier)= 55zł :wink: Dziś przed 16 przyjechał kurier i wręczył mi ciężką pakę Gościu mówi 55zł,zapłaciłem i odjechał.Odchodząc od bramy przeszły mnie myśli,że mi ktoś na poczcie cegieł napakował i tyle.Ale w domu pośpiesznie odpakowuje paczkę,a tu co Baniak 4 litrowy Ja kupiłem według aukcji 1L za 35 zł,a goście (z hurtowni w Gdańsku) przysłali mi baniak 4L za 120 zł.Ale zapłaciłem tyle co za litr :mrgreen: Chociaż teraz nie wiem co z tym zrobić,na razie nie otwieram i poczekam aż ojciec z roboty wróci to się uzgodni.Bo gdyby nie patrzeć to według uczciwości by trza było zadzwonić czy coś że przysłali butelkę 3 razy większą .Ale z drugiej można by to wziąć jako swego rodzaju gratis ...

Komentarz

Ja bym to zatrzymał jako gratis trzeba korzystać z niedogodności, bo taka okazja może się już nie przydarzyć.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

A ja bym dzwonił i odesłał. Serio.

Komentarz

Ja raz dostałem GT4 proluge zamiast GT2.Jak bym wtedy miał PS2 bym sobie zostawił Proluga

Komentarz

Uczciwość wraca do Ciebie podwójnie. Zadzwoń być może gdy im odeślesz przyślą Ci olej + jakiś gratisik lub dostaniesz jakiś rabat u nich co może się szybciutko zwrócić a i dzięki Tobie ktoś nie zostanie obciążony kosztami za swoją pomyłkę. Pomyśl jak Ty byś się czuł gdybyś przez swoją pomyłkę stracił robotę lub został obciążony kosztami swojej pomyłki.

Komentarz

Dokładnie tak jak pisze Vilu...

Bańka oleju kosztuje stówę czy ile tam - a uczciwość i bycie "w porządku" wobec innych jest zawsze, w najwyższej cenie.

Jeśli nic nie będziesz z tego miał materialnie - trudno. Wyjdziesz na to, na co i tak miałeś wyjść. A to tylko marna stówa. Dla kogoś może oznaczać utratę roboty/stanowiska. Bo tak jest na magazynach/hurtowniach... :wink:

Komentarz

No wiadomo.Rano napiszę do nich na GG i powiem o co chodzi.Bo to jest jednak stówa,a jak wiadomo piechotą nie chodzi.No i tak jak Lukas piszesz.Po jakimś czasie i tak w papierach by zobaczyli,że są braki tego i tamtego.A wiadomo kto poniesie konsekwencje.Zresztą z tą pomyłką nie ma co się dziwić,bo jeżeli to jest duża hurtownia i wysyłają ileś tam paczek dziennie Tylko,że pakowacz musiał być zaspany mocno Bo do paczki dołączyli kartkę A4 z przypiętym paragonem.Na kartce mają tekst reklamowy z podziękowaniami za zakupy u nich i na tej kartce u góry wyraźnie ktoś długopisem napisał jaki olej (na paragonie oczywiście też :wink: ) itp.Ale każdy z nas się myli...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X