Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Widze, ze wakacyjne przygody pelna para

Komentarz

A może ma ktoś PS2 z GT4 w zestawie za przystępną cenę? Pytam z ciekawości bo coraz częściej wpadam na pomysł coby pograć w GT4.

Komentarz

Po rozmowie telefonicznej z kierownikiem dowiedziałem się,że mam sobie zostawić ten olej.Bo koszta przesyłek ode mnie do nich,a później od nich do mnie itp Były by dla nich nie opłacalne.Więc gościu powiedział,że sobie odpuszczą

---

Komentarz

No i widzisz.

Fajnie, że tak się sprawa rozwiązała. I przynajmniej nikt nieprzyjemności nie będzie miał później.

Komentarz

Zeby to tak wam sie chcialo brac udzial w turniejach i innych rywalizacjach, jak gadac tu i tam o pierdolach...

Komentarz

Priorytety się zmieniają. Nie każdemu chce się już siedzieć przed konsolą i grać w to samo.

Ja już wyrosłem z grania chyba. Konsoli nowej generacji, na pewno nie kupię.

Może kiedyś...dla dzieciaków. :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                No i widzisz.

Fajnie, że tak się sprawa rozwiązała. I przynajmniej nikt nieprzyjemności nie będzie miał później.
                A jak wyglÄ…da sprawa z telefonem?

BTW. Odpaliłem tego "BIOSHOCK'A" i powiem tyle...JAPIERDOLE! Gra mimo 3 lat urywa łeb. Chociaż nie przepadam za FPS'ami ale fabuła tej gry wciąga jak szambo. Polecam z ręką na sercu.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Zeby to tak wam sie chcialo brac udzial w turniejach i innych rywalizacjach, jak gadac tu i tam o pierdolach...
                  Turniej w dziale GT4 wygląda na żywy. Pięć czasów, a nie wszyscy wrzucili jeszcze. Więc skończ za przeproszeniem pitolić.. Bo co chwile wyskakujesz z turniejami. Jak ludzie nie maja ochoty, Twoje pisanie nic nie zmieni, tyle.

Zamieszczone przez kyjgel
                  BTW. Odpaliłem tego "BIOSHOCK'A" i powiem tyle...JAPIERDOLE! Gra mimo 3 lat urywa łeb. Chociaż nie przepadam za FPS'ami ale fabuła tej gry wciąga jak szambo. Polecam z ręką na sercu.
                  No słyszałem, że dobra. Mi jednak nie przypadła do gustu.

Btw, na jakim PC grasz?
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                    Jak bym miał PS2 i GT4,to nikt by mnie nie musiał zapraszać nawet...

Ale za to jestem ciekaw czy w GT5 będzie z kim pograć

Komentarz

Ja wogóle nie lubie FPS kiedyś dawno grałem w CS'a i Blood2. Teraz nawet nie mam ochoty w nic grać od czasu do czasu odpale Nitto 1320. Wypłate dziś dostałem to poszaleje troszke w kasynie A może i PS2 kupie znów...

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                        A jak wyglÄ…da sprawa z telefonem?
                        Szyba zrobiona. Ze swoich nic dać nie musieliśmy.

Telefon - stoi w miejscu...zlokalizowali miejsce logowania się do sieci - ale nie byli w stanie zlokalizować go dokładnie. Spisali zeznania wszystkich których udało nam się "ściągnąć" - ale uja to dało generalnie.

Teraz jesteśmy na etapie "odezwiemy się do pana, gdy będziemy coś wiedzieć" - Czyli ciepły mocz ogólnie.

Nie nastawiam się już na odzyskanie telefonu. Cieszę się natomiast, że wszystkie szkody w samochodzie zostały zrobione z ubezpieczalni. A telefon...? No trudno. Oczywiście sprawa ciągle jest w toku - także NAJWYŻEJ pozytywnie się mogę zaskoczyć. :wink:

Komentarz

ViluC36: grywasz w coś czy tylko tak powiedziałeś ?

Ja od września zacznę grać turnieje w hattricku chyba :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR w Kontrowersyjnych Tematach
                            Brzydka pogoda nieprawdaż
                            Cóż, lipiec był spokojny, ale teraz w sierpniu znowu pogoda się rozstroiła i rozszalała. Przez pół dnia jest słonecznie i gorąca, a potem w przeciągu nawet kilku minut niebo całkowicie zachodzi chmurami i jedziemy z burzą. Żeby tylko czasem pogoda nie wpadła na pomysł, by zrobić powtórkę z maja 2010. Wtedy to już było przegięcie. Od pierwszego maja, jak ręką odjął, niebo dzień w dzień szare, na dworze ponuro i co chwilę lało. Ale na szczęście na koniec miesiąca się poprawiła pogoda, i na AC/DC zalał mnie tylko pot

Jeśli mam być szczery, to wolę już, żeby cały miesiąc lało się ze mnie (lipcowe upały), niż z nieba (wspaniała majowa pogoda).

Komentarz

Ja wolałbym pół na pół Lubię trochę tego i trochę tego.To znaczy tak jak opowiadają rodzice jak było kiedyś.Lato 35+ normalka,a zima -25 też normalka Ale teraz jak były te upały,to moim zdaniem fajnie jak raz na kilka dni przyjdzie zimna ulewa.Można się ochłodzić i mieszkanie też przewietrzyć co by się schłodziło No i po takiej burzy powietrze jest takie świeże,że aż pachnie Tylko teraz się zrobiło tak,że cały dzień są chmury i jest szaro.Co chwilę pada sobie lub jest mżawka i do tego ten wiatr...

Komentarz

Zgodzę się. Dobrze, gdy raz na jakiś czas TROCHĘ popada. Ale teraz już ta pogoda zaczyna przeginać. Dlaczego nie może być idealnie, +25 stopni, słonecznie i w miarę sucho? Natomiast dla mnie zimy mogłoby w ogóle nie być. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłem na sankach. Wyrosłem już z tego. Śnieg i mróz są mi potrzebne jak dziura w moście. Chodzenie po kostki w śniegu po nieodśnieżonym chodniku nie należy do przyjemności. Ponadto nie lubię zakładać na siebie dziesiątek ton ubrania i tych cholernych, niewygodnych, zimowych butów. Wolę T-shirt, spodenki, wygodne buty i heja

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X