Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

To ja juz wole poczekac na porzadny emulator PS2, jak ePSXe, ktory bez problemow potrafi odpalic GT3 lub GT4 PAL. Bez kombinowania przez pol dnia...

Komentarz

Czekać można w nieskończoność tak naprawdę, od premiery PS2 minęło 10lat. Emulacja może idzie w dobrym kierunku, ale bardzo powoli... GT3 na mocnym procku jest płynne, ale artefakty/ crashe uniemożliwiaja normalną grę.
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Najtaniej PS2 widziałem za 385zł w sklepie. A używane w dobrym stanie można kupić za grosze.

Komentarz

Ja rok temu za używkę w dobrym stanie z oryginalnym padem, kablami i trzema grami (DMC2, GT3, Max Payne) dałem 300zł. Teraz jednak cos ja boli - wszystko śmiga oprócz.. na złość GT4, niezależnie od egzemplarza. Problem z bootowaniem - podczas rozruchu muszę ją wstrząsnąć, wtedy załapuje - i śmiga bez problemu . GT ma konkretnie zryty system zabezpieczeń, nawet sprawne, nowe konsole czasem maja z nim problem.
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
            PS2 ma sens tylko jak chcesz pograć w GT4
            No nie, to mnie rozwaliłeś
            Jest tyle świetnych tytułów na ps2 zapewniających dużo rozrywki na bardzo wysokim poziomie, że twoje słowa wydają się conajmniej śmieszne.
            Wyszło ps3 i ps2 już nie warto kupować bo to stare i nie ma sensu. Moim zdaniem jak ktoś nie ma odpowiedniego tv i sprzętu audio a tym bradziej wiedzy jak wykorzystać możliwości ps3, to o wiele więcej frajdy dostarczy mu ps2, choćby przez to że konsole jak i gry można mieć za grosze...

Zamieszczone przez thooorn
            To ja juz wole poczekac na porzadny emulator PS2, jak ePSXe, ktory bez problemow potrafi odpalic GT3 lub GT4 PAL
            Może zachowuje się jak zdziadziały tetryk, ale ja wole sobie wyjąć płyte z opakowania, włożyć do napędu, usiąść jak człowiek w fotelu przed telewizorem z padem w ręku
            i grać, a nie spędzać czas na instalowaniu, konfigurowaniu, i sprawdzaniu w sieci cen nowych części z nadzieją że mój komp "pociągnie" tą gre

Edit/
            Kamil 12 wymieniałeś laser? Nie dziw się, kupując używke nigdy nie wiesz jak ktoś to wcześniej traktował, a nie mó mi że paredziesiąt złotych za nowy laser to dużo...

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
              Zamieszczone przez Kamil 12
              PS2 ma sens tylko jak chcesz pograć w GT4
              No nie, to mnie rozwaliłeś
              Napisałem to ogólnie - miałem na myśli ogółem exclusivy napisane z myślą o PS2 . Chociaż ja mając konsolę nie gram w nic innego.

Może zachowuje się jak zdziadziały tetryk, ale ja wole sobie wyjąć płyte z opakowania, włożyć do napędu, usiąść jak człowiek w fotelu przed telewizorem z padem w ręku
              i grać, a nie spędzać czas na instalowaniu, konfigurowaniu, i sprawdzaniu w sieci cen nowych części z nadzieją że mój komp "pociągnie" tą gre
              Jeśli mówimy o emulatorach PS2 - może i masz rację (jednakże upgrade pod nie jest bez sensu, bo nawet czterordzeniowych proców nie obsługuje), jak mówisz o normalnych PCtowych grach - była o tym dyskusja i wyszło, że nawet na dwuletnim kompie grasz we wszystko.. Te upgrade to czysty stereotyp.

PP89 - lasera jeszcze nie wymieniałem.. Zwklekam z tym do czasu, aż gra w ogóle przestanie odpalać, bo metoda wstrząsania póki co pomaga cały czas .
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                No pewnie, bo za kazdym razem przed wlaczeniem gry musisz wszystko instalowac od nowa, konfigrurowac i sprawdzac czy ci gra ruszy. Robisz to raz i grasz. Jesli masz juz porzadny komputer, nie zadnego 10letniego blaszaka z allegro, nie musisz sie "martwic" o to, czy pociagnie

Jesli masz dobry emulator, ktory jest latwy i prosty w obsludze, dziala bez problemow, jak chocby ePSXe to sytuacja jest nawet lepsza niz na PS2, bo obraz masz na dysku.

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                  Vilu właśnie nie wybrałeś za dobrego telefonu.Jest na przestarzałej platformie,ma słaby procesor,mało ramu,wyświetlacz oporowy.
                  Akurat Symbian dla mnie to najlepsze co może być żadna inna platforma mnie nie przekonuje to jest mój 6telefon właśnie z symbianem, jeśli chodzi o procek i ram to w żaden sposób nie przekłada się na spowolnienie pracy telefonu (chodzi szybciej niż N95 8GB na najnowszym sofcie) wyświetlacz który wymaga troszke więcej siły przy aktywacji funkcji to też dla mnie raczej zaleta ponieważ ja delikatny nie jestem Jedyna duża wada jak dla mnie to mała pojemność aku.

Zamieszczone przez TERMINATOR
                  A jeszcze bym tutaj dodał.ViluC36 nie lepiej by było kupić sam telefon gdzieś taniej na alledrogo czy gdzieś indziej Już powoli odchodzi się od mody kupowania tela za śmieszną złotówkę jak na abonamencie nieźle zżynają kasy i do tego telefon brandowany,okrojony z niektórych funkcji...
                  Zadzwonili że kończy się umowa na 3numery firmowe więc nie ma sensu żeby wydawać niewiadomo ile na telefon skoro mogę go mieć za free praktycznie ponieważ numery i tak będą potrzebne natomiast aparaty już nie. Co do brandowanego softa była taka jazda z E50 i można to w bardzo prosty sposób obejść i mieć czysty orginalny soft Wystarczy zmienić Code który jest na nalepce pod baterią na inny wgrać nowego softa Nokia Updaterem i już.

Komentarz

Vilu Nokia N95 chodziła po prostu wolno.Zrób se porównanie twojej Noki N97mini z np Samusngiem I5700 który jest 2 razy tańszy a na pewno szybszy.Nokie to już przeżytek a Symbian jest już przestarzały i o wiele lepszy jest Android.Wiem że symbian jest mniej zasobożerny ale i tak zdecydowanie wolniej chodzi niż Android.Obecnie tylko Nokia wkłada symbiana do telefonów.Żadna inna firma już nowych nie projektuję.

Komentarz

Wybacz ale gdybym przy wyborze kierował się szybkością to kupiłbym 3310. Chciałem telefon z qwerty, symbianem, wejściem mini-jack i sporawym wyświetlaczem. Wszystko co nie ma symbiana dla mnie śmierdzi i nikt mnie nie przekona do żadnego samsunga czy lg już nigdy chociażby kosztował 1/3 ceny N i chodził 400razy szybciej.

Komentarz

A ja teraz z innej beczki.W TV widziałem reklamę tego sklepu nie dla idiotów.No i od przyszłego tygodnia PS3 Slim z dyskiem 120GB będzie po 999zł Pewnie dla tego,że we wrześniu do sprzedaży trafią konsolki z większymi dyskami...

Komentarz

Vilu wybacz ale jesteś fan boyem Noki .Wyświetlacz w tej noki to jest jedno wielkie G.Został wykonany w technice oporowej takiej samej jak np samsung corby.Jest to zwykły lcd który nie umywa się do ekranów AMOLED nie wspominając SUPER AMOLED.A jak maż wstręt do Samsunga albo LG to jest jeszcze HTC robiący świetne telefony z Androidami i Windowsem Mobile.Widzę że jesteś osobą dość młodą i dziwi mnie twój wybór.Zazwyczaj osoby trochę starsze od ciebie używają Noki.Obecnie Symbian to złom i gó..o .Ale jak chcesz wierzyć w swoje zabobony że Nokia jest najlepsza to wierz.Vilu chociaż miałeś "nowoczesnego" smartphona w ręku,bo chyba nie.

Komentarz

Jak byłem u kuzynka to on ma Samsunga Galaxy i trza powiedzieć że zrobił na mnie duże wrażenie :wink: Ale na razie i tak się nie zabieram do wymiany mojego W810i Starusieńki co prawda, obiektyw porysowany, ale i tak głównie piszę SMSy i dzwonię. Chociaż jestem młody to przeszła mi już dawno ochota na telefon z 10MPx, ekranem ultra hiper HD, i maszynką do mielenia mięsa :mrgreen:

Komentarz

Jak chcesz to możemy ci doradzić

Komentarz

Android zrobił na mnie ogromne wrażenie (na mnie, "nokiarzu") ale w życiu nie kupiłbym telefonu marki Samsung/LG, jak na razie przemawia do mnie HTC. Miałem okazję bawić się również Nokią N900 z oprogramowaniem Maemo i muszę przyznać że jest to najbardziej rozbudowany O.S. dla telefonów komórkowych, nie jest taki śliczny jak Android, ale za to ma ogromne możliwości.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X