Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Thooorn-z godnych uwagi rpg w javie to z całego serca polecam Heroes Lore Wind of coś tam.

Na swoim k810 podejrzewam że miałem 90% godnych uwagi gierek. Poza tym ogarnij sobie gry fishlabsa np:Galaxy on fire 1 i 2,Rally Master Pro (zajebiste). I wiele innych,temat rzeka. Zęby na javie zjadłem. :d

Komentarz

A dobry emulator gba pod k770i? Pamietam, ze mialem Pokemony Blue PL spakowane do MeBoya, ale po pewnym czasie pojawialy sie artefakty i wieszaly sie, albo kasowalo save.

Komentarz

Vilu-a gówno prawda. Mimo cherlawości platformy java w telach jest dość duża biblioteka ciekawych i dobrych gier. Java bawiła mnie pół technikum. Gameloft,fishlabs,digitalchocolate,breakpoint i wiele wiele innych firm się tym zajmuje. Co prawda na 100 gier tylko przy 3 spędzisz więcej niż godzine. Ale są i perełki.

Btw.miałem meboya i emulowałem pkmn Crystal. Grać się da ale emulacja jak krew z nosa. Słone Eryki są za słabe do tego :/ Sytuacje ratują uruchamiane spod softa elfy ale więcej z tym pie*dolenia niż to warte. Dlatego mimo sympatii przeskoczyłem na s60v3.

Komentarz

Mnie też żadna gra java nie wciągnęła :wink: . Jedyne co dało radę to gierki na Motorolę MPX200 - Worms World Party, najlepsza wersja z jaka miałem do czynienia. Całe gimnazjum grało się z kumplami
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Gameloft,fishlabs,digitalchocolate,breakpoint i wiele wiele innych firm...
            ...peb.pl xD

Meboy na pokemonach robil mi jakies 50klatek xD Na starym 6230i 10-15 z opuszczaniem 5, wiec skok potezny. Sam mam sporo gier na jave. Jest duzo tytulow, przy ktorych mozna sie pobawic. Nie potrzebuje jednorazowek.

Komentarz

thooorn-na nowszym meboyu nie powinno Cię wieszać. Przeszedłem całe Crystal bez niemiłych przygód. Albo ustawienia emulatora miałeś złe.

Emulatora gba na SE zwyczajnie niema. Te telefony wraz z javą (bo pod nią pisane są emule) są za słabe.
              Panowie z SE center podjęli się pisania emulatora w elfie. [programik pisany w c++ (z tego co pamiętam) uruchamiane pod softem] Dzięki temu emulek ma dostęp do zasobów procka i większości heapu. Ale to wymaga wgrywania quick patcha,elfpacka tartes,bina i wielu innych ceregieli. Które przy nieumiejętnym ingerowaniu w soft mogą skutkować ujebaniem telefonu.

Komentarz

hmm nie peb xD Przeważnie java4siemens.yoyo.pl i mobilevice.pl.

Szybko jasno i konkretnie.

Aaa zapomniałem dodać że mimo nakładu czasu i potu Soniaczek przy pomocy elfa ledwo odpala rom (menu i kawałek gameplaya z oszałamiającą prędkością) żeby się wykrzaczyć. Podobno komuś się udało w monopol zagrać. (rom do 1mb) więc dupa zbita. Projekt nie był zakończony ale podejrzewam że upadł. Bo były problemy z max uproszczeniem kodu i kompilacją.

Komentarz

Z tych ciekawszych, ktore akurat mam zainstalowane: BMW Racing - mozna po pelnym Nurbie pojezdzic, Crash Test Dummies - maltretowanie kukly do testow zderzeniowych, Doom II RPG, GT Racing - swietne wyscigi, mnostwo oryginalnych samochodow, Icy Tower, Pac-Man - za maly ekran, za mala rodzielczosc, Planet Riders - cos jak Vipeout, Sega Rally 3, V-Rally3D, Soul of Darkness, The Settlers, Top Gear the game, Wolfenstein RPG, Worms nowe i jakies pod K750, Yeti Sports...

W instalkach mam jeszcze Asphalta 4, Asteroids, Bounce Back, Doom RPG, Gish, jakies minigolfy 3d, pipe manie, qbloxa, Sacreda I, Sketchera, tetrisa, tower defensy i inne...

Nie wiem, chyba sprobuje przez meboya jakies gry z gba. Co polecacie? Perelki perelki

Komentarz

GT Advance 3 nawet Drift jest No i jak lubisz strategie turowe to Advance Wars całkiem fajna.

Komentarz

TŁUMACZE, NA SE NIEMA MOŻLIWOŚCI EMULACJI GBA!

btw.
                      Bmw-gówno, po 10minutach urunąłem.
                      Crash-to akurat fajne, przeszedłem całe xd
                      Doom-nie podobał mi się. Polecam np.alien schooter firmy net lizard.
                      Gt racing-gameloftu? Podróbka gran turismo na telefony. W miarę ok, jak masz wersję 1mb to wciśnij *1379#-max chajsu i wszystkie licencje.
                      Planet riders-otóż właśnie gra fishlabsu. Przeszedłem całe ale nie odblokowałem najlepszego statku. Fajnie gra się przez bt na dwóch xD

Ble ble ble.

Zainstaluj gisha! Zajebista gierka genialna fizyka cieczy,zabawna i wciągająca

Komentarz

CICHO BABOOOOOO!!!

Komentarz

W planet riders mam Demona. Zapie*dala jak maly Kazio po duzym piwie :mrgreen: Na trzech okrazeniach dublujesz stawke.

http://peb.pl/gba/798527-gameboyadvance-download.html
                          czyli z tej listy nici?

Komentarz

Też chciałem go zdobyć ale zbrakło cierpliwości żeby przechodzić mistrzostwa każdym statkiem. Ale gierka super. Multiscreen,3d,płynna animacja,ładna grafa, i gra na dwóch przez bt xD

Niestety,mimo szczerych chęci mówię tak jak jest. Pozostaje Ci popykać na Pc w gba.

Komentarz

PC mam do grania na ePSXe

http://romhustler.net/roms/gbc
                              ? :mrgreen:

Komentarz

Najlepsza gra wyścigowa na komórki to Project Gotham Racing Mobile i kropka.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X