Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez janki96
    Kyjgel może i nie wiesz ale ta firma produkuje nowego Iphone 4 który ma wiele wad,więc to jakaś renoma nie jest.Jeszcze ta firma robi wyzysk na pracownikach.Poczytaj sobie o telefonach a potem ze mną dyskutujesz bo wiedzę na poziomie głupiego panienmi.Jakoś recenzenci wysoko ocenili Jakość wykonania Samsunga Wava.Kyjgel nie zmieniaj tematu bo ten głupi 14latek jak mnie nazwałeś wie więcej od ciebie na temat telefonów.Widzę że nie masz argumentów i musisz mnie obrażać.Już skończmy temat bo z tobą dyskusja traci sens.
    1.W którym miejscu nazwałem Cię głupim 14 latkiem?
    2."Ta firma nie robi wyzysku na pracownikach, jest na bieżąco kontrolowana pod tym względem." Pisz po polsku :wink:
    3.Gdy ja miałem do czynienia z telefonami, Ciebie nie było na świecie.
    4.Jeśli Twoja wiedza opiera się głównie na recenzjach to gratuluję.
    4.Czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj dokładnie, powoli i ze skupieniem co pisałem wcześniej.

Komentarz

Fakt jest taki, że obecnie Samsung robi najlepsze telefony pod względem "jakość w stosunku do ceny". HTC zawsze mi się podobały, ale za taką cenę, za jaką idą... ehm... nie jest to atrakcyjna oferta.

Ale, jak to mówią - jedni lubią rybki, drudzy... - jak kupił Nokię BO JĄ LUBI to trzeba to uszanować. Ja na dniach wymieniam telefon, i będę celował w Samsunga i5700 Galaxy Spica - bo za tą cenę jego możliwości są dla mnie jak najbardziej odpowiednie.

Komentarz

Tylko belg Samsung Galaxy Spica ma problemy z grami 3D.A na czy ty opierasz swoje opinie na temat telefonów kyjgel.Na opiniach kolegów czy znajomych.Wybacz ale recenzenci są najbardziej obiektywni.Belg a bierzesz telefon w ofercie operatora czy kupujesz w jakimś sklepie czy na allegro.Kyjgel według ciebie wysoką jakość zapewnią ci Azjaci co pracują za miskę ryżu w nieludzkich warunkach to chyba nie słyszałeś o szwajcarskiej dokładności

Komentarz

[img]http://www.vanenter.nl/blog/images/_allegaar/nokia6310i.jpg
          [/img]
          I koniec problemów
          1+1=10

Komentarz

No taka 6310 i inne stare cegłowate telefony,to było coś kiedyś Ale teraz,to niestety nie to samo co wtedy.Obecnie Nokie moim zdaniem nie są warte tych pieniędzy jakich sobie liczą za te telefony.Ceny ogromne,a ogólnie telefony podupadły No i tak jak Belgu napisał LG a w szczególności Samsung oferuje telefony coraz lepszej jakości w przystępnej cenie dla Kowalskiego Był bym nawet skłonny stwierdzić,że Samsung wyprzedził Nokię pod względem technologicznym.Ale jak widzę co nie którzy tutaj wolą płacić za "znaczek" (w tym przypadku napis) i nadal myśleć,że Nokia to prestiż a inne marki to obciach

Myślę,że nie powinno się mieć "klapek" na oczach i nie wiedzieć nic innego po za tym co polubiliśmy kiedyś.Nie raz trzeba wnieść zmiany w swoim życiu,a nie stać w miejscu...

Komentarz

Tylko belg Samsung Galaxy Spica ma problemy z grami 3D.A na czy ty opierasz swoje opinie na temat telefonów kyjgel.Na opiniach kolegów czy znajomych.Wybacz ale recenzenci są najbardziej obiektywni.Belg a bierzesz telefon w ofercie operatora czy kupujesz w jakimś sklepie czy na allegro.Kyjgel według ciebie wysoką jakość zapewnią ci Azjaci co pracują za miskę ryżu w nieludzkich warunkach to chyba nie słyszałeś o szwajcarskiej dokładności
              Fabryka w Chinach/Tajlandii=wyzysk? I kto tu mówi o stereotypach A Ty myślisz gdzie są składane Samsungi/Lg? bardzo prawdopodobne że nawet w tej samej faabryce. A opinie opieram na sobie, sam musze mieć sprzęt w ręce żeby cokolwiek o nim powiedzieć, ewentualnie znajomych którzy są bardziej wiarygodni od recenzji w necie w które są często i gęsto nafaszerowane "szeptanym marketingiem".

Zamieszczone przez TERMINATOR
              No taka 6310 i inne stare cegłowate telefony,to było coś kiedyś Ale teraz,to niestety nie to samo co wtedy.Obecnie Nokie moim zdaniem nie są warte tych pieniędzy jakich sobie liczą za te telefony.Ceny ogromne,a ogólnie telefony podupadły No i tak jak Belgu napisał LG a w szczególności Samsung oferuje telefony coraz lepszej jakości w przystępnej cenie dla Kowalskiego Był bym nawet skłonny stwierdzić,że Samsung wyprzedził Nokię pod względem technologicznym.Ale jak widzę co nie którzy tutaj wolą płacić za "znaczek" (w tym przypadku napis) i nadal myśleć,że Nokia to prestiż a inne marki to obciach

Myślę,że nie powinno się mieć "klapek" na oczach i nie wiedzieć nic innego po za tym co polubiliśmy kiedyś.Nie raz trzeba wnieść zmiany w swoim życiu,a nie stać w miejscu...
              Widocznie muszą być tacy którzy się wyłamują. Gdyby tak było, na świecie jeździłyby tylko toyoty bądż mercedesy, a tak jest przynajmniej ciekawie. Dlaczego istnieją kluby miłośników np Fordów Mondeo? Przecież to takie nijakie i niezbyt bezawaryjne auta? Przecież Honda Accord jest lepsza. BTW, tak jak pisałem wcześniej:Android jest lepszy od Symbiana, jestem świadom wad i zalet danej marki i modelu ale komu to przeszkadza? Chyba tylko fanbojom-lamerom którzy próbują wprowadzać technologiczną inkwizucję i na siłę przekonywać do danej marki. Ok, Samsung, LG są nowoczesne, ładne i w ogóle, ale wolę Nokię i już, koniec, kropka. Ale i tak zaraz się zacznie zapewne "bo Samsung jest lepszy, bo recenzje, bo tata Marcina powiedział" A chuja na to kładę. Kiedyś też ludzie się podniecali LG Viewty, Samsungiem Omnia i mówili że są o niebo lepsze od Nokii bo ona nie ma ani jednego Modelu "dodykowego, nie ma 5mpx i widgetów. I co? Rynek zweryfikował wszystko i można niegdysiejsze Hi-Endowe telefony kupić za grosze, psują się na potęgę i zawieszają się częściej niż Windows Millenium, a taka cegłowate Nokie N/E series trzymają ceny. więc jeszcze długo czasu upłynie zanim zdecyduję się na telefon Samsunga bądż LG.

Komentarz

Ok kyjgel każdy lubi coś innego i rozumiem to :wink: Po za tym jest to wielką prawdą,że każdy jest po części tym zwanym "fanboy'em" No bo jeden woli Nokię od Samsunga,drugi lubi forda zamiast toyoty a ktoś jeszcze inny woli napić się Coca Coli niż Pepsi :mrgreen: Ja na przykład z ręką na sercu mogę powiedzieć,że jestem fanem (czy tam "fanboy'em)Sony, a nie Microsoft'u Bo Xbox'a raczej bym nie kupił,bo ta konsola do mnie nie przemawia i nie podchodzi.A wolę kupić troszeczkę droższą konsolkę według mnie solidniejszą i od producenta z wieloletnią renomą No i ze względu na GT5,bo przecież ta Forza to takie gówno...

...i tym miłym akcentem zakończmy te dywagowanie o telefonach :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Fabryka w Chinach/Tajlandii=wyzysk? I kto tu mówi o stereotypach A Ty myślisz gdzie są składane Samsungi/Lg? bardzo prawdopodobne że nawet w tej samej faabryce. A opinie opieram na sobie, sam musze mieć sprzęt w ręce żeby cokolwiek o nim powiedzieć, ewentualnie znajomych którzy są bardziej wiarygodni od recenzji w necie w które są często i gęsto nafaszerowane "szeptanym marketingiem".
                  Cytuję cały tekst żeby nie było że zmieniam sens zdania.Według mnie tam gdzie produkują samsunga nie lepiej produkują niż np HTC tylko chciałem zwrócić uwagę na twoją gafę.Twój znajomy ma pewnie takie samo mizerne pojęcia o telefonach jak ty więc raczej to nie będzie dobry wyznacznik.Wolę przeczytać kilka recenzji i użytkowników i ludzi którzy się tym zajmują zawodowo.Myślę że to jest lepszy sposób niż ten który napisałeś.LG właśnie jest dość do tyłu i teraz będzie wypuszczała WP7 bo ich sektor komórek dostaję duże straty.Kyjgel ja nie mówię że Nokia to zło konieczne ale na razie tracą rynek i muszą się mocno wziąść w garść inaczej stracą fotel lidera na rynku komórkowym na rzec Samsunga.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                    No i ok, pograłem trochę.
                    Jak ktoś lubi grać z obrazem trzęsącym się jak galareta, grafiką dużo gorszą od tej na konsoli, losowymi błędami, zwolnieniami w nieoczekiwanych momentach to faktycznie - moze odpalic sobie GT na kompie, ale.. mimo pokazywania 50fps przez liczniki gra muliła. A pięknie jak na filmiku nie jest, bo błędów jest w trzy dupy.
                    Gra wyglada... zle. Raz mnie juz wywalilo. Zwalnia w dziwnych miejscach, a czasem smiga az milo. No, ale przynajmniej dziala :mrgreen:

Komentarz

@Janki96Ty za to masz się za eksperta bo przeczytałeś parę recenzji w internecie? I powiedz gdzie strzeliłem gafę...albo nie, nie mów, bo widzę że jesteś niereformowalny. Toczyłbym z Tobą dalej dyskusje ale widzę że dalej nie nauczyłeś się czytać ze zrozumieniem. Chcesz udowodnić coś czego nawet nie musisz i nie potrafisz. Jeśli jesteś taki kozak to powiedz mi złotko jaki telefon miał pierwszy kolorowy wyświetlacz, i jaka sieć miała pierwszy telefon w swojej ofercie który miał aparat 1mpx (sam miałem taki)

Komentarz

Ja jestem wyznawcą htc. Wręcz uwielbiam wykonanie i stylistykę tych telefonów. Chyba nigdy nie zmienię marki ^^

Komentarz

Ej kyjgel ja się nie interesuję zabytkami.Chyba z kolorowym wyświetlaczem był Ericsson T68i potem nazywał się Sony ericsson T68i.A twoja gafa polegała na tym że według ciebie wysoką jakość HTC pochodzi od chińskich fabryk Foxconnu gdzie ludzie się popełniają samobójstwa a w mieście fabryka jest traktowana w szczególny sposób.Kyjgiel przeczytałem kilkadziesiąt polskich i kilka zagranicznych recenzji.A z aparatem 1mpx to chyba jakiś samsung był ale nie pamiętam :mrgreen:.Nie wiem po co zmieniasz temat na jakieś stare czasy gdzie większość telefonów miały wyświetlacz monochromatyczny .A ty mi powiedz prostą rzecz jaki telefon miał pierwszy Pojemnościowy ekran dotykowy

Komentarz

A teraz przed panstwem kolejna Walka Stulecia. Poprowadzi ja oczywiscie ulubieniec publicznosci Krzysio Ibisz!

Komentarz

Ej kyjgel ja się nie interesuję zabytkami.Chyba z kolorowym wyświetlaczem był Ericsson T68i potem nazywał się Sony ericsson T68i.A twoja gafa polegała na tym że według ciebie wysoką jakość HTC pochodzi od chińskich fabryk Foxconnu gdzie ludzie się popełniają samobójstwa a w mieście fabryka jest traktowana w szczególny sposób.Kyjgiel przeczytałem kilkadziesiąt polskich i kilka zagranicznych recenzji.A z aparatem 1mpx to chyba jakiś samsung był ale nie pamiętam :mrgreen:.Nie wiem po co zmieniasz temat na jakieś stare czasy gdzie większość telefonów miały wyświetlacz monochromatyczny .A ty mi powiedz prostą rzecz jaki telefon miał pierwszy Pojemnościowy ekran dotykowy
                              Pierwszy telefon z kolorowym wyświetlaczem to Siemens S11 Power, pierwsza sieć która miała telefon z aparatem 1mpx to była vodafone (Sharp GX30) A pierwszy telefon z dotytkowym wyświetlaczem to Ericsson R380e (O.S. Symbian) Nie zmieniam tematu, tylko bąknąłeś o mizernej wiedzy na temat telefonów. A co do firmy Foxconn, takie przypadki miały miejsce, masz rację, ale jak sam napisałeś w chińskiej a nie tajwańskiej, ale dla Ciebie to bez różnicy, bo wszystko co na wschód od Rosji to Chiny Co do recenzji. Tak jak pisałem, nad Starszymi generacjami LG i Samsunga też recenzenci się rozpływali, i co? Teraz kupimy te telefony za grosze...

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                                Tak jak pisałem, nad Starszymi generacjami LG i Samsunga też recenzenci się rozpływali, i co? Teraz kupimy te telefony za grosze...
                                No i bardzo dobrze.Bynajmniej tak jak wcześniej pisałem,przeciętny polak może mieć nowoczesny i dobry telefon za przyziemną cenę A niestety Nokia przesadza z cenami i większość myśli,że teraz te telefony są och i ach...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X