Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Bo my mamy i warsztaty szkole normalnie i do tego miesięczne praktyki w serwisach, gadałem z kumplem z starszej klasy i mówił że często robił też skrzynie biegów a raz trafił mu się silnik do wymontowania (miał praktyki w VW).
    GT jest bogiem
    Escudo nałogiem
    Tunning zabawą a
    S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Słuchajcie krótka piłka co wybrać E46 3,0D czy E klase W211 3,2CDI? Nie jestem w stanie podjąć decyzji bo oba mi się podobają...

Komentarz

1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
          Słuchajcie krótka piłka co wybrać E46 3,0D czy E klase W211 3,2CDI? Nie jestem w stanie podjąć decyzji bo oba mi się podobają...

Dwa auta zupełnie innej klasy
          BMW to będzie fajna zabawka do przemieszczania się na co dzień, ale w trasę to średnio... Merc jest duuużo większy. Do trójki to można C-klasę porównywać.
          Ja bym wziął BMW, obowiązkowo w manualu. A jak kiedyś zabraknie mocy to większy IC, program i jest ~250 koni . Automat umiera szybko po modach.

Komentarz

E46.

Komentarz

Jeżeli chodzi o wyglad to bmw jest o niebo lepsze.

Z innej beczki:
              Będe musiał pozaznaczać kolorami obszary np. mieszkaniowe, usługowe, użytki rolne, lasy itp. na mape czarno-białej a nie chce kolorować kredkami tylko chciałbym żeby to był wydruk. Tak to ma mniej więcej wyglądać

I tu moje pytanie:
              W jakim programie byłoby to najłatwiej zrobić?

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                Ja mam praktyki od początku września. Mamy obok szkoły tzw. centrum kształcenia praktycznego i mimo że jestem na profilu technik pojazdów samochodowych strugamy jakieś kołki na tokarce....
                Więc właśnie najprawdopodobniej zależy to od zawodu, a najbardziej od miejsca praktyk. W moim przypadku jeździmy na ogrody. Czyli ich pielęgnacja, przygotowanie do zimowania itp. W zeszłym tygodniu zaczęliśmy robić ogród prawie od zera (może nie ogród, a rabaty przed zajazdem), w piątek będziemy kończyć robotę. Czyli nie jest źle. Idzie się trochę narobić, ale przynajmniej się czegoś nauczymy.

Może z biegiem czasu dostaniecie jakieś bardziej "ambitne" zajęcia niż wspomniana tokarka.

Komentarz

Ja mam praktyki od początku września. Mamy obok szkoły tzw. centrum kształcenia praktycznego i mimo że jestem na profilu technik pojazdów samochodowych strugamy jakieś kołki na tokarce....
                  No w mojej Samochodowce to jest tak że w pierwszej klasie pół semestru spawamy, toczymy, tniemy itp. Bo warsztaty szkolne mają umowę z Solarisem na części do autobusów. Później serwis razy w tygodniu 5 godzin. W drugiej klasie raz w tygodniu 6 godzin cały rok serwis. W trzeciej natomiast w maju idziemy na miesięczne praktyki. Na koniec w czwartej nie ma praktyk tylko są zajęcia specjalne itp.

Komentarz

Przecież powszechnie wiadome jest,że uczniowie w pierwszej klasie zawodówki zachrzaniają i odwalają brudną i mało "ambitną" robotę za starszych kolegów.Chyba tak było zawsze począwszy od wojska po licea medyczne.Na przykład ja chodzę obecnie drugi rok do zawodówki w kierunku "kucharz małej gastronomii" i w pierwszej klasie to był chaos po prostu.Oczywiście brudna robota,przynieś to,przynieś tamto,umyj,pozamiataj wyszoruj bo TAK.Przy obieraniu kochanych ziemniaczków biały fartuch jest zaraz uwalony błotem i mokry,ale trzeba to było znieść.Teraz jest druga klasa i jesteśmy elegancko na głównej kuchni,gdzie roboty jest stosunkowo mało,profesjonalna zmywarka odwala robotę i są chwile wytchnienia bynajmniej

Komentarz

LO rlz
                      1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                        LO rlz
                        W dupie. Później studenciny po LO gdy chcą sobie dorobić to płaczą że mogą co najwyżej ulotki roznosić bo gówno umieją.

Komentarz

Już lepiej do technikum pójść ,bo co z tego ,że liceum wymaga min. 100 punktów a technikum ok.80p, w liceum zdajesz tylko maturę ,a w technikum jeszcze test zawodowy. Mój brat obecnie jest na 1 roku liceum plastycznego w Gdyni i radzi sobie całkiem dobrze, tyle ,że koszta są spore za artykuły malarskie, jakieś akwarele, farby olejne, tempery itd itp.

Taki teścik dla was na "moralność"

Jest sobie mąż z żoną, żona choruje na raka, pewien lekarz, niejaki Heinz [nie ten co wymyślił Ketchup w 1869r.] wymyślił lek, który się sprawdza i iż powoduje zniknięcie tego raka, ale niestety jest dość drogi, firma sobie przypisała jego twórczość i sprzedawała w różnych drogich sklepach farmaceutycznych. Ten mąż poszedł do tego gościa i prosił czy mógłby sprzedać w skromnej cenie/tanio a najlepiej za darmo ,bo im się nie wiodło materialnie dobrze i żyli bardzo skromnie. Heinz niestety się nie zgodził bo on chce mieć z tego jak największy zysk. Pewnego dnia mąż ukradł ten lek, i TERAZ PYTANIE?

Czy dobrze zrobił ,że ukradł ten lek? Dlaczego tak/nie?
                          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

A co wyjebałeś coś w aptece?

Komentarz

Nie, to jest test, skup się i odpowiedz [innych też to dotyczy]
                              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                                Zamieszczone przez ignac8
                                LO rlz
                                W dupie. Później studenciny po LO gdy chcą sobie dorobić to płaczą że mogą co najwyżej ulotki roznosić bo gówno umieją.
                                Pozdrawia uczeń trzeciej klasy LO, który przed studiami bierze pół kawałka za projekt strony internetowej...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X