Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

No właśnie.Napisałem,że moralnie zrobił dobrze.Ale zapomniałem napisać właśnie o tym,że prawnie (w sądzie) nie miał by dużo do gadania.Bo został by osądzony i tyle w tej sprawie

Komentarz

W ciagu 1,5 roku uzbieralismy na kliknieciach w Ekipa GT pomaga juz prawie 200zl

Komentarz

By zostac prawdziwym milionerem, trzeba wydac minimum 310zl, co jest rownowartoscia 1'000'000 rupii (Indonezja)

Komentarz

http://moto.allegro.pl/daewoo-tico-w-ba ... 55350.html
          Patrzcie jak zasłonił tablice.

Komentarz

Niejednokrotnie tak zasłaniali :wink:
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
              Zamieszczone przez kyjgel
              Zamieszczone przez ignac8
              LO rlz
              W dupie. Później studenciny po LO gdy chcą sobie dorobić to płaczą że mogą co najwyżej ulotki roznosić bo gówno umieją.
              Brawo
              A na kierukach technicznych, to błądzą jak dzieci we mgle
              Jak to rozumieć?
              Nie czuję się gorszy, idąc z LO na Polibudę Gliwicką... według Was, powinienem?

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                http://moto.allegro.pl/daewoo-tico-w-bardzo-dobrym-stanie-od-zaraz-i1298155350.html
                Patrzcie jak zasłonił tablice.
                Nie wiem czemu w ogóle polactwo to robi, ale cóż.
                narancs alternativa

Komentarz

No jednak po technikum idąc na polibude umiesz jakieś tam podstawy. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś po LO szedł na kierunek np. silniki spalinowe.

Komentarz

To gadanie o "studencinach po LO" to takie trochę zazdrosne spojrzenie osób które miały zbyt mało punktów by do dobrego LO się dostać...

Sam tak czasem się łapię na tym. Jestem w drugiej klasie Technikum Ekonomicznego na specjalizacji z Organizacją Reklamy - ale gdybym tylko mógł cofnąć czas, uczyłbym się duuużo więcej w gimnazjum i nie byłoby mnie tutaj. Pomimo, że to jedna z najlepszych tego typu klas w kraju...

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                      To gadanie o "studencinach po LO" to takie trochę zazdrosne spojrzenie osób które miały zbyt mało punktów by do dobrego LO się dostać...

Sam tak czasem się łapię na tym. Jestem w drugiej klasie Technikum Ekonomicznego na specjalizacji z Organizacją Reklamy - ale gdybym tylko mógł cofnąć czas, uczyłbym się duuużo więcej w gimnazjum i nie byłoby mnie tutaj. Pomimo, że to jedna z najlepszych tego typu klas w kraju...
                      A ja nie zamieniłbym mojego Technikum spedycyjnego za nic w świecie więc zazdrości w tym nic nie ma tylko suche fakty :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                        No jednak po technikum idąc na polibude umiesz jakieś tam podstawy. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś po LO szedł na kierunek np. silniki spalinowe.
                        Też sobie nie wyobrażam, ale też na taki kierunek nie idę. Kierunek: informatyka... a tam znowu chłopaki z techników informatycznych (których podziwiam za umiejętności programistyczne) dostają w d**ę na matmie i fizyce, plus mają większe od nas problemy z teorią informatyki. I tak to wygląda.

Pomijając fakt, że absolwenci mojego LO mają na Polibudzie Gliwickiej stypendia... wszyscy.
                        A trochę ich tam siedzi...

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                          Jak to rozumieć?
                          Bo nie masz się czuć gorszy ani lepszy - nie w tym sens. Chodzi mi o to, że w przedmiotach zawodowych macie trudniej. :wink:
                          Zamieszczone przez Lukas
                          Ja miałem duży wachlarz wyboru...
                          Zamieszczone przez BelegU$
                          Kierunek: informatyka... a tam znowu chłopaki z techników informatycznych (których podziwiam za umiejętności programistyczne) dostają w d**ę na matmie i fizyce, plus mają większe od nas problemy z teorią informatyki. I tak to wygląda.
                          Na tym kierunku maże tak, ale spójrz na mój przykład:
                          Architektura i urbanistyka. Przy rekrutacji wymagana była matma i historia. Historia, owszem, teraz na 2 roku mam powszechną, sztuki, urbanistyki.
                          Ale matma.
                          Normalną miałem tylko przez rok i to były pierdoły. Jedyne co to historia mi się przydała, którą notabene się sam uczyłem...
                          A teraz są przedmioty z projektowania, budownictwa i kontrukcji statycznych. Owszem konstrukcje z cała mechaniką budowli mają podłoże w fizyce i matematyce, ale szczerze wiecie co?
                          W ogóle nie czuje żeby wiedza z matematyki licealnej mi w tym pomogła... Gdyby nie konstrukcje budowlane w technikum nie miał bym pojęcia na ten temat, a uwierzcie mi, na studniach nie ma tak wpychanej wiedzy w Ciebie i tłumaczonej jak krowie patykiem jak w szkole średniej.

Wiadomo dla chcącego nic trudnego, ale ja po technikum po pierwsze mam łatwiej/luźniej a po drugieznam to można powiedzieć od kuchni i w większości sytuacji potrafie uzasadnić dlaczego tak wolno a tak nie, czego niestety ale na studniach się nie dowiedziałem.

Tak więc podsumowując jedyną rzeczą jaka mi się przydała z przedmiotów ogólnych to historia sztuki.
                          Dlatego mam takie a nie inne podejście na ten temat.

Komentarz

Wszystkiego najlepszego Wojtas i Kajksiko.

Komentarz

Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.

Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.

FACEPALM.

Ty się chyba nigdy nie nauczysz...
                              1+1=10

Komentarz

No ale ten Kajksiko to był dzisiaj zalogowany.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X