Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Sqad
    Jedynie co za nim przemawia to cena. Bo wygląd ma szkaradny.

Komentarz

Co kto lubi, mi się podoba :wink:
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Burnout Paradise Ultimate Box na PC za darmo!

http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=10931473
        1+1=10

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=_8gowLm6 ... re=related Ja pierdziele jak ja kocham VIP Style...

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
            Burnout Paradise Ultimate Box na PC za darmo!
            Mam go od dawna, chyba 30zł dałem za key na allegro. Specjalnie mnie nie porwał :wink:
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jesli ma ktos ochote troche sie porozbijac w rFactor online, pisac do mnie na pw.
              Jesli ma ktos ochote troche sie porozbijac w rFactor online, pisac do mnie na pw.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                Zamieszczone przez Sqad
                Jedynie co za nim przemawia to cena. Bo wygląd ma szkaradny.
                Mi tam się bardzo podoba, każdy ma inny gust.

Komentarz

Ale sie pierdzielnik zrobił w dziale GT5.

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=iv6SHKBppvU to ja nie mam pytań

Komentarz

- Sqad
                      - Witek Enzo

dwie osoby które zawsze jak wejde na PSN to widze online i poniżej "Gran Turismo 5"

Komentarz

heheh B-spec sobie leci albo męcze eventy sezonowe, właśnie ogarnołem z RX7 teraz biore się za nascara na ringu kurde mission imposible, w ogóle co za pomysł wsadzać nascara prawie na tor uliczny :mrgreen:

Komentarz

"Święta, święta i po świętach". Nie wiem jak u Was, ale dla mnie były to chyba najbardziej nijakie święta w życiu. W ogóle nie czułem, że są święta, zero magii świąt, 24 grudnia czułem się niemal tak samo, jak 24 dnia każdego innego miesiąca, dzień jak codzień. Parę lat temu, jak z kumplami rozmawialiśmy z jedną z nauczycielek, nie wierzyłem, jak mówiła, że święta w czasach dzieciństwa to zupełnie inna bajka, niż w późniejszych okresach życia. Może jakiś stary nie jestem, ale chyba miała rację, bo jak teraz wspominam święta sprzed sześciu, siedmiu, dziesięciu lat, to jakby to były zupełnie inne święta. Zastanawiam się, jaki czynnik sprawiał, że dawne święta były takie zajebiste i dlaczego go teraz (przynajmniej mi) brakuje.

Komentarz

Było jak zwykle - czyli nieźle . Może dlatego, że jestem optymistą i nie lubię takiego gadania? No i jakoś w tym roku nie udało się nic w TV oglądnąć, ale mniejsza o to, od czego mam internet?
                            1+1=10

Komentarz

To nie ma nic wspólnego z "takim gadaniem" :wink: To myślenie naszło mnie dopiero teraz, po świętach. Pozostaje mieć nadzieję, że następne święta będą lepsze

Komentarz

Mam te same odczucia co ty Toyo :wink: Może to dlatego,że każdy dojrzewa Coś w tym jest- jeszcze ileś lat wstecz jako dzieciak,bardzo przeżywałem święta.Na przykład dzień przed wigilią nie mogłem zasnąć w nocy rozmyślając jaki dostanę prezent A tak,to człowiek dorasta i masz wyrąbane na te całe świętowanie.Drugi aspekt może być taki,że teraz święta są bardzo komercyjne i przereklamowane.Dlatego ludziom święta się "przejadły" w dosłownym tego słowa znaczeniu

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X