Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez WiLkU666
    Widocznie nie bez powodu miała tak na imię, oznacza po japońsku "sekret" , "tajemnica".
    Tak, na pewno poprzedni właściciel zastanawiał się nad ukrytym znaczeniem imienia dla papużki bo przewidział jej śmierć w dziwnych okolicznościach która zwiastuje coś wielkiego.
    Twoja zdolność do szukania c!uja w mózgu jest przerażająca. Popatrz na nazwy makaronów może tam też kryje się jakiś przekaz po japońsku.

Co do samego ptaszka to szkoda. Tez kiedyś miałem, zaczęło się od 2 (zielony i żółta) a skończyło na 12? Chyba. W każdym razie ilość pracy i bałaganu przy takiej ilości zwierzaków skłoniła mnie do tego by oddać je za małą odpłatą do zoologika. Chodziło głównie o hałas i łupinki plus piórka rozsiewane po całym pokoiku.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      Twoja zdolność do szukania c!uja w mózgu jest przerażająca.
      HA! Rozwaliłeś mnie :mrgreen:

Dredzio, zły dzień czy co? :wink:

Wilku666, wg mnie jesteś normalnym, zdrowym chłopakiem, któremu po prostu się nie chce uczyć.
      Czyli ----> LENIEM
      Nie wiem o co Ci chodzi

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
        OK

Wytłumaczcie mi jedną rzecz . . . jak to jest . . .

Moja średnia w technikum to ok. 3.0-3.3 nie więcej, pomyśleć by ,że huligan ale jest na odwrót.

Czy takie osoby mają swoją nazwę? [słaba edukacja, wyrozumiały ,tolerancyjny gościu, wulgaryzmów nie brakuje, zaradny . . .]
        Może masz po prostu gdzieś szkołę
        Poza tym średnia według mnie wyśmienita
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
          Teraz to żeś przegioł.
          Ja rozumiem, nie trzeba być kujonem, ale jakies tam ambicie wypadałoby mieć

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
            Zamieszczone przez saruto
            Teraz to żeś przegioł.
            Ja rozumiem, nie trzeba być kujonem, ale jakies tam ambicie wypadałoby mieć
            Jeśli mam być szczery to średnia nie ma nic do ambicji i poziomu wiedzy. U mnie w klasie poleciały na maturze osoby z średnimi około 4.0.
            Tak naprawdę to na studiach zaczyna się nauka która jest miła i przyjemna (oczywiście jeśli ktoś trafi na taki kierunek co go kręci)
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
              Dredzio, zły dzień czy co? :wink:
              Nic takiego, czasem po prostu muszę inaczej się uduszę

Komentarz

Człowiek jak kondom czasem pęka xD

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=ZfzkBTEU2MQ :mrgreen:

Komentarz

Pff, ja w licbazie mam coś ok 2.5 pewnie. Nie mam łba do nauki i tyle.. Mogłem technikum wybrać żeby pracę miec.
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

No widzisz.

Ja mam tak ,że pomimo średniej mam coś takiego ,że błysnę wiedzą raz na 1000 lat, np. z matmy mnożenie mi idzie bardzo szybko przez co niestety większość się śmiała z tego ,że ja robiłem za taki kalkulator. Nawet przedstawiłem im metodę siatkową.

http://www.youtube.com/watch?v=zvpLN5KJg0c
                      Właśnie to! I ogólnie bk z tego. Ba, nawet mam dalsze rozwinięcia na cztero-, pięcio- itd. ,a tu jest do trzech cyfr.

Niby 3.0 średnia a tu takie metody z kosmosu xD jak to wyjaśnić, jedyne co kolega mi mówił i widział co ja robie, to stwierdził ,że gdyby te haczyki zastąpić wzorami z tablicy matematycznej to maturę bym zdał na 90% ,a nie na .. . . ach szkoda gadać :/ ale tak to jest niestety i takie osoby są.

To się nazywa "niedoceniony geniusz" ,albo "unikatowa wiedza" ,czyli taka, który w zakresie edukacyjnym wiedza jest średnio niska ,natomiast w różnych pozaedukacyjnych dziedzinach jest wysoka.

Ale tak to na ogół jest , mają ciebie za gamonia i twierdzą ,że nic nie umiesz jesteś totalną ciotą i frajerem ,a tu nagle . . . "Co? On to zrobił?" i oczy wielkie jak 5 złoty. Tak było ze mną od podstawóki ,przez co z czasem wykształcała się samokrytyka u mnie.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=F3-JU3xK6iI
                        Piosenka (ocenzurowana) dla studentow na nadchodzaca sesje

BEDZIE PIEKLO! BEJBE!
                        Studenci pozdrawiaja studentow

Komentarz

A wersja oryginalna dla egzaminujących?
                          narancs alternativa

Komentarz

Kuchnia po 4bronkach aż ból czytać. Imo oceny nie zawsze są wykładnikiem wiedzy. Szkoła rozwija ale i ogranicza. Spoko Wilku, Einstein sam miał 1 z algebry. Jesteś niedocenionym geniuszem, obetnij sobie ucho i zaćpaj się herą. Może ktoś Cię odkryje.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                              A wersja oryginalna dla egzaminujących?
                              Tak, ale w strone egzaminowanych.

"Wez nie pie*dol bejbe i wroc tu za 2tyg na poprawke."

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Kuchnia po 4bronkach aż ból czytać. Imo oceny nie zawsze są wykładnikiem wiedzy. Szkoła rozwija ale i ogranicza. Spoko Wilku, Einstein sam miał 1 z algebry. Jesteś niedocenionym geniuszem, obetnij sobie ucho i zaćpaj się herą. Może ktoś Cię odkryje.
                              Aktualny system edukacji nie uczy ludzi mlodych racjonalnego myslenia. Nie uczy podejmowania decyzji. Nie uczy radzenia sobie w zyciu. Jedyne co to wymaga wkuwania bezsensownych programow, ktore powinny byc juz dawno wywalone do kosza. Jest po prostu do DUPY! Potem czlowiek idzie w swiat i... sciana.

Komentarz

Zapraszam do ogladania mojej nowej sesji:http://www.granturismo.pl/forum/view...e6941867b92d66
                                Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X