Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Też w to nie wierzę

Przyjebane kanały dadzą bo wszystkie BBC wywalają

Komentarz

Gra może ktoś z was w Bf 2 ?
      Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Co do tematu grup w językach... Ja jestem w zaawansowanej grupie w 1 kl. LO... i nie wiem jak można zdobyć chociaż pojedyncza piątkę (co prawda jest tylko kilka ze słówek, ale to nie to samo).
        1+1=10

Komentarz

Witam Was. Wpadłem na stare śmiecie, zobaczyć jak się sprawy mają. Widzę, że dalej z powodzeniem ciągniecie ten wózek.

Zamieszczone przez ignac8
          Co do tematu grup w językach... Ja jestem w zaawansowanej grupie w 1 kl. LO... i nie wiem jak można zdobyć chociaż pojedyncza piątkę (co prawda jest tylko kilka ze słówek, ale to nie to samo).
          Same here. Szczerze, to irytuje mnie, że grupa słabsza może wyłożyć jaja na stół i luźno mieć 4-5 na koniec, a ja na swoją czwórkę muszę zapieprzać jak wół. Ale cóż, trzeba jakoś z tym żyć. Delikatnie rekompensuje mi to świadomość, że ja się za granicą dogadam, a przedstawiciel grupy słabszej z taką samą oceną - nie.

Chociaż tyle, że Niemiecki jest u nas bez podziału na poziomy. Ale z tego języka to ja i tak nic nie umiem.

Komentarz

Zamieszczone przez KaMiL3K
            Mam dla was zla wiadomosc ten kto ma Cyfrowy Polsat i oglada Top Gear od 1lutego usuwaja bbc Knowledge;/ ja to sie prawie poplakalem przykro nie...
            A mi na N od lutego dodają wszystkie BBC w HD. Tak więc nie jest mi zbyt przykro. :mrgreen:
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Z niemieckiego na koniec pierwszej klasy technikum miałem 4. Ale mimo to za nic nie dogadałbym się z osobą mówiącą po niemiecku. Natomiast jeśli chodzi o angielski, to wydaje mi się, że bardziej poznałem ten język na własną rękę, niż w szkole. Co prawda z tekstem mówionym mam problemy, lecz tekst pisany dość dobrze rozumiałem już w szóstej klasie podstawówki, a więc wtedy, kiedy nie miałem jeszcze ani jednej lekcji tegoż języka (przez sześć lat niemiecki only, a angielski dopiero w gimnazjum). Moje problemy ze zrozumieniem tekstu mówionego pewnie mają przyczynę w tym, że po prostu nie mam na co dzień kontaktu z osobami anglojęzycznymi. Jak czasem na YT oglądam jakieś wywiady, to rozumiem tylko wyrywkowo (chociaż ostatnio trochę lepiej z tym u mnie). Tego w szkole na pewno się nie nauczy.

Z obu języków jestem w grupie zaawansowanej.

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=Qq4j1LtCdww

Ben Stiller with long hair

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                  Zamieszczone przez KaMiL3K
                  Mam dla was zla wiadomosc ten kto ma Cyfrowy Polsat i oglada Top Gear od 1lutego usuwaja bbc Knowledge;/ ja to sie prawie poplakalem przykro nie...
                  A mi na N od lutego dodają wszystkie BBC w HD. Tak więc nie jest mi zbyt przykro. :mrgreen:
                  Witek a jak sie niema tv w HD? wsumie jak jade do babci na wekend to mam 42cale full hd to ogladam w HD :mrgreen:
                  PSN: LogiTivePL
                  Gry:
                  GT5
                  CoD : MW3 - 78lvl .
                  Kill Zone3
                  za niedługo CoD: BO ;-)

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                    Ja także nie martwię się tak jak ty.Od złodziejskiego polsatu uciekliśmy ze 3 lata temu.Po co płacić abonament za oglądanie reklam

http://www.youtube.com/watch?v=rIIA3jRzgok- wyrąbista muza wymiata normalnie Teledysk też dobry

Komentarz

Stary ja ta piosenke znam na pamiec XD jest z nami marcin, jest z nami Krzysiek, nie ma z nami Zbyszka, gdzie jest ku*wa Zbyszek :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                        Od złodziejskiego polsatu uciekliśmy ze 3 lata temu.Po co płacić abonament za oglądanie reklam
                        Dla zabawy... Przerabialiśmy już N, Cyfre+ i Polsat właśnie.. Zostaliśmy przy ostatnim.
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Wole UPC :mrgreen:

Komentarz

Komentarz

pick of destiny! :mrgreen:
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie, bo Alice Cooper

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X