NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkaÅ„ online

Relacja z I wyścigu - Widoczne najciekawsze momenty Ogólnie bardzo poprawna, czego bym się przyczepił to trochę krótka, opisy również, ale to tak na przyszłość
    Relacja z III wyścigu - świetna robota Bimbak :wink: Manewry ujęte w ciekawy i intuicyjny sposób (nawet po 3 zdjęcia). Fotki są na bardzo wysokim poziomie, a opisy też bardzo trafne i zrozumiałe
    Relacja z IV wyścigu - Na wstępie moje przeprosiny w kierunku Haj$a (zagapiłem się) i Dziedzica (za szybko zacząłem przyspieszać, pomyliłem linie ). Wyszło zmęczenie jednak. A co do relacji - siniak wszystko pięknie, ale nie jestem w stanie w logiczny sposób wytłumaczyć zdjęcia nr 23 i 25. Obejrzałem całą powtórkę i nie widziałem sytuacji z wyżej wymienionych zdjęć... Musiałeś chyba złapać jakiegos laga A w sytuacji z 27 nie byłem w stanie za dużo zrobić. Snoop wpadł z pobocza na tor, a dym przysłonił mi troche widok na jego auto i niestety efekt widać na obrazku :wink:

Komentarz

Oglądam te wasze relacje i mam nerwy, że sam nie mogę z Wami się ścigać. Raz robiłem podejście do wyścigu, ale coś mój net chyba nie wyrabia w niedzielę i mnie wywalało kilkakrotnie już przed samym wyścigiem. Wielka szkoda.
      Ktoś wie czego to może być wina? Konsolę mam na stałe podpiętą do sieci. Nigdy nie mam problemów z wpisywaniem się, czy wyrzucaniem z PSN. Grywam normalnie w gry typu BC2, BF3 i nic mnie nie wywala. A w GT5 online grać mi nie jest dane? Jakaś pomoć?

Komentarz

Strasznie poobijane samochody w obydwóch relacjach.

Po kolei:
        Bimbak- świetne fotki, po prostu cud miód ujecia sią wspaniałe, jakość samych zdjęć też. Płynne przejście wszystkich akcji też mi się podoba, że np piszesz że x wyprzedza x, i dajesz fotę jak zaczyna wyprzedzanie, i jak już wyprzedził, bardzo mi się to podoba.
        Ogólnie bardzo fajna relacja, ale opisy są trochę krótkie, ale i tak cud, miód, orzeszki

Siniak- Wspaniale opisy sytuacji, jest co czytać widać że się postarałeś. Lecz styl twoich fotek mi się nie podoba, po prostu według mnie te fotki mają złe ujecią i dało się je zrobić lepiej.
        Po za fotkami, nie wiele mogę napisać. Opisy świetne, zdjecia przeciętne.

Pozdrawiam Milestone070 ;-)

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Radku nie zniechęcaj się po jednym razie, może akurat wtedy było coś nie halo z twoją siecią. Zapraszamy w najbliższą niedzielę, moim zdaniem tym razem będzie dobrze
          Milestone jak na razie udowodniłeś że jesteś świetnym krytykiem. Czekamy na twoją fotorelację, bo wynika z tego że będzie wymiatać pod każdym względem

PS.
          Zamieszczone przez milestone070
          styl twoich fotek mi się nie podoba, po prostu według mnie te fotki mają złe ujecią i dało się je zrobić lepiej.
          Możesz konkretniej? Co to znaczy "złe ujęcia"?

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            PS.
            styl twoich fotek mi się nie podoba, po prostu według mnie te fotki mają złe ujecią i dało się je zrobić lepiej.
            Możesz konkretniej? Co to znaczy "złe ujęcia"?
            Że kamera jest źle ustawiona, tu coś ucięte, tu czegoś nie widać, tu zbyt rozmazane.
            Swoją fotorelacje zrobię, jak może przyjmą mnie do Night RIders, na razie komentuje tutaj goscinnie, bo jestem zainteresowany tym klubem.

Komentarz

milestone070 to poczytaj regulamin i warunki przyjęcia i zapraszamy do klubu

Komentarz

Angello, już wczoraj przeczytałem regulamin + CRC. Teraz tylko czekam na mój egzemplarz GT5, jeśli się uda to zrobię ten 25 lvl A-Spec i z chęcią złożę podanie do klubu

Komentarz

Że kamera jest źle ustawiona, tu coś ucięte, tu czegoś nie widać, tu zbyt rozmazane.
                  Nadal brak konkretów - kolego napisz na którym zdjęciu i co jest nie tak. Lubię krytykę, ale konstruktywną i rzeczową. Wtedy będę mógł polemizować, a na razie to są same dyrdymały nie wnoszące niczego

Komentarz

milestone070 to w takim razie czekam na twoje zgłoszenie

Bimbaku i siniaku swoimi fotorelacjami dajecie mi kolejne powody aby Was uwielbiać Kolejny raz oglądam i czytam z zapartym tchem a widząc ostatnie zdjęcie żałuję, że to już koniec. Chwile spędzone na czytaniu Waszych fotorelacji to bardzo przyjemnie spędzony czas.
                    Po raz kolejny WIELKIE brawa

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                      Nadal brak konkretów - kolego napisz na którym zdjęciu i co jest nie tak. Lubię krytykę, ale konstruktywną i rzeczową. Wtedy będę mógł polemizować, a na razie to są same dyrdymały nie wnoszące niczego
                      Ale tutaj nie chodzi kolego o to, aby wytykać wszystkie błędy na palcach. Wcale nie mam takiego zamiaru, po prostu chciałem napisać co sądzę o Twojej relacji z wyścigu, i moim celem nie było wytykanie Twoich błędów których nie było ;-)

Komentarz

Bywa Serwer, luzik. Też kilka razy tak kolegę M. Michalczyka uzdrowiłem, we wcześniejszych turniejach.
                        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                        B Spec - 40 level
                        60 x Gold
                        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Że kamera jest źle ustawiona, tu coś ucięte, tu czegoś nie widać
                          Chciałem żebyś napisał konkrety bo podejrzewałem o co ci może chodzić. Z tego co piszesz (cytat powyżej) wynika po prostu że chyba masz mały ekran (celuję w 17") a nasze kochane forum niestety obcina trochę większe fotki. Proponuję pomniejszyć ekran np. na 80% i sprawdzić. Na 95% jestem pewien że o to głównie chodzi. Ja mam 20" panoramę więc wszystko widzę w pełnym 100%, ale na firmowym lapku np. już muszę ctrl + mouse roll żeby fotki zobaczyć w całej okazałości...

Komentarz

@ Siniak dawaj mniejsze te foty bo mi też obcina je mocno i widzę może 1/3 zdjęcia a by obejrzeć to w całości to więcej zachodu prawie jakby samemu fotorelację robić. Ja nie mam możliwości już zwiększenia rozdzielczości w lapku i chyba 660pix to max co mi wyświetli. Moje foty mają 680pix dłuższej krawędzi a i tak mi obcina parę pikseli. Sama relacja oczywiście jak zawsze świetna ... tak samo pozostałe.

PS: Następna moja relacja będzie już Videorelacją. A jak łącze pozwoli to mam zamiar również wkrótce streamować wyścigi na żywo .
                            Pozdrawiam
                            http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
                              @ Siniak dawaj mniejsze te foty bo mi też obcina je mocno i widzę może 1/3 zdjęcia
                              Kupcie sobie większe monitory 20-22" to dziś standard
                              Jak są małe to tracą na jakości, ale pomyślę o tym - wszystko dla Was najdrożsi :mrgreen:

Zamieszczone przez Bimbak
                              Następna moja relacja będzie już Videorelacją.
                              Jestem przeciw. Nic nie zastąpi ładnych zdjęć i komentarzy do każdego, video-powtórkę to sobie może każdy u siebie obejrzeć po wyścigu

Komentarz

Siniak dawaj większe te foty bo na moim monitorze full HD małe się wydają :-)

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X