Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online
Relacja z I wyścigu - Widoczne najciekawsze momenty
Ogólnie bardzo poprawna, czego bym się przyczepił to trochę krótka, opisy również, ale to tak na przyszłość
Relacja z III wyścigu - świetna robota Bimbak :wink: Manewry ujęte w ciekawy i intuicyjny sposób (nawet po 3 zdjęcia). Fotki są na bardzo wysokim poziomie, a opisy też bardzo trafne i zrozumiałe
Relacja z IV wyścigu - Na wstępie moje przeprosiny w kierunku Haj$a (zagapiłem się) i Dziedzica (za szybko zacząłem przyspieszać, pomyliłem linie
). Wyszło zmęczenie jednak. A co do relacji - siniak wszystko pięknie, ale nie jestem w stanie w logiczny sposób wytłumaczyć zdjęcia nr 23 i 25. Obejrzałem całą powtórkę i nie widziałem sytuacji z wyżej wymienionych zdjęć... Musiałeś chyba złapać jakiegos laga
A w sytuacji z 27 nie byłem w stanie za dużo zrobić. Snoop wpadł z pobocza na tor, a dym przysłonił mi troche widok na jego auto i niestety efekt widać na obrazku :wink:
Relacja z I wyścigu - Widoczne najciekawsze momenty

Relacja z III wyścigu - świetna robota Bimbak :wink: Manewry ujęte w ciekawy i intuicyjny sposób (nawet po 3 zdjęcia). Fotki są na bardzo wysokim poziomie, a opisy też bardzo trafne i zrozumiałe

Relacja z IV wyścigu - Na wstępie moje przeprosiny w kierunku Haj$a (zagapiłem się) i Dziedzica (za szybko zacząłem przyspieszać, pomyliłem linie

Komentarz